Start redigering nu 🚀

Professionel billederedigering leveret på 3 timer

Vi gør det super nemt og hurtigt for virksomheder at få redigeret billeder, så de fremstår professionelle og lækre. Langt de fleste har i dag adgang til gode kameraer i deres telefoner. Med en god redigering kan du nemt skabe fantastiske billeder selv.

Ingen uforudsete udgifter

Ingen minimumsbestilling

Altid ekspreslevering

Send os dine billeder
Step 1, Send dit billede
Step 1

Send din billedefil

Du har fx taget et billede til dit website eller sociale medier. Billedet skal nu gøres lækkert og passe til dit generelle udtryk.

Step 2, GoEdit redigerer
Step 2

Vi redigerer billedet

Du uploader nemt dit billede og fortæller os, hvad du skal bruge billedet til. Vi beskærer, retter lys, skarphed og kontrast.

Step 3, Materialet leveres til dig
Step 3

Done

Vi sender det redigerede billede tilbage til dig inden for 3 timer når du sender din billedefil til os på hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00.

Vi skal bare bruge din billedefil

Du sender nemt dit billede til os og fortæller os, hvad du skal bruge det til. Skal det bruges på dit website, til en flyer eller er det et profilbillede til din LinkedIn-profil? Vi sender det redigerede billede tilbage til dig. Enkelt & hurtigt.

Check mark
GoEdit
Dit udkast

Professionel billederedigering

Du ansætter fx en ny medarbejder eller mangler et billede af dig selv online. Du tager billedet og så sender du simpelthen din fil til os.

Redigering af dette profilbillede kostede 125 kr. + moms og blev sendt til advokat Henrik Ejsbøl på 1 time og 26 minutter.

Brug det effektivt på fx websites, nyhedsbreve, annoncer, opslag på sociale medier.
Send os dit billede

Få redigeret dine billeder

Vi redigerer dine billeder, så du får optimalt brug af dem til din hjemmeside, sociale medier, nyhedsbreve, rapporter osv. Redigeringen af billeder er, at vi gør dem flotte, skærer dem til i de rigtige formater og sørger samtidig for, at de ikke fylder for meget. Ved at få professionel redigering kan du få dine egne billeder til at fremstå professionelt og samtidig sikrer du dig bl.a., at din hjemmeside ikke bliver for langsom, når du lægger det op. Derfor anbefaler vi, at du får redigeret dine billeder, inden du bruger dem.

Undersøgelser viser, at flotte billeder sælger mere

Du må ikke overse, hvor vigtige billeder er, når du skal kommunikere med mennesker. Det viser sig bl.a. ved konverteringsraten på hjemmesider.

 • 94 % flere læser indhold på hjemmesider med relevante billeder af høj kvalitet fremfor sider udelukkende med tekst
 • 45 % flere ser på hjemmesider, der skifter fra ikke at have billeder til at få billeder (uanset kvalitet)
 • 67 % af kunderne mener, at billedkvalitet har betydning for, om de vil købe

Du kan læse mere om baggrunden bag disse statistikker og hvilken betydning gode billeder reelt har.

Hvilken betydning har kvalitetsbilleder?

Selvom det måske tilsyneladende kan synes mindre væsentligt med billeder til dit indhold fremfor tekst, så kan billeder ikke undværes, hvis du vil kommunikere med mennesker. Det gælder både rapporter, nyhedsbreve og e-mails i det hele taget, hjemmesider og sociale medier. Billeder i høj kvalitet kan nemlig noget særligt, der alt sammen giver pluspoint hos mennesker:

 • ‍Flere besøger dit indhold
 • Flere interagerer med dit indhold
 • Flere bliver på din hjemmeside i længere tid
 • Flere får et større tilhørsforhold til din virksomhed
 • H2 Kvalitetsbilleder øger din SEO-optimering

Ifølge Google er deres erklærede mål, at de vil føre mennesker hurtigere til de svar, de søger. Billeder siger mere end 1000 ord, fordi de skaber en følelse med deres indtryk lige med det samme. Det skaber tillid og kommunikerer, så de besøgende langt hurtigere forstår, hvem du er og hvad du vil. Når flere besøger din side, interagerer med din side og bliver der i længere tid, så registrerer Google det og ranker derved din hjemmeside højere. Det skaber en positiv spiral, så du vil opleve, at der kommer endnu flere besøgende.

Hvad er billederedigering?

Billederedigering er grundlæggende med til at skabe en større funktionalitet, så du kan få langt mere ud af dem end hvis du bruger dem direkte fra din telefon eller kamera. Selve redigeringen afhænger af, hvad du skal bruge billedet eller billederne til. Vi kan bl.a. tage os af følgende:

 • Beskæring
 • Lys
 • Filter
 • Skalering
 • Skarphed

Ønsker du at få tilført grafik til dit billede, så tøv ikke med at tage kontakt.

Beskæring

Beskæring af billeder er nødvendigt, når du fx vil bruge et billede til profilbillede eller baggrundsbillede på de sociale medier. Beskærer du ikke billedet rigtigt, kan du risikere, at eksempelvis Facebook selv redigerer billedet, når du lægger det op. Det giver ofte en ærgerlig beskæring, hvor du fx risikerer, at de vigtigste detaljer på billedet slet ikke er med. Det samme sker, når du ønsker at få et billede med, når du annoncerer på Google. Her skal der bruges mange forskellige formater, og hvis du ikke beskærer billederne til alle formaterne, vil nogle af dine annoncer komme til at se meget uprofessionelle ud.

Lys

Du har måske hørt, hvor vigtigt lys er, når du tager et billede. Er det fx aften eller nat, når du tager dine billeder udenfor, så vil billederne blive dårligere, end hvis du havde taget dem i dagslys. Men selvom du ikke har haft de bedste omstændigheder, da du tog dine billeder, så har vi mulighed for at gøre lyset bedre for dig. På den måde bliver slutresultatet på dine billeder bedre, hvis du sender dem ind til os, også selvom du ikke har et bagagerum fyldt med lysudstyr.

Filter

Instagram er kendt for deres filter. Faktisk siger man, at filteret er det, der gjorde det muligt at komme igennem og blive populært, selvom Facebook allerede var udbredt. Et filter kan være med til at skabe en særlig stemning på et billede. Det kan ændre farvetonerne eller lægge lag af forskellige mønstre på, så det fx ser gammeldags ud. Et filter gør billeder smukkere. Nogle virksomheder vælger at bruge det samme filter til deres billeder, så de får et ensartet udtryk.

Skalering

Skalering handler om billedets størrelse. Når et billede bliver ‘tungt’, så er der mange pixels og skarpheden enorm. I dag kan kameraer tage så gode billeder, at dit øje ikke kan se forskel på skarpe billeder og ultra skarpe billeder. Det betyder, at du kan klippe en lille del af et større billede ud, skalere det op og fx få et flot og skarpt profilbillede af dig selv fra et gruppebillede. Det betyder desværre også, at mange kommer til at lægge billeder op på sociale medier, hjemmesider osv., som er uredigeret i skaleringen. Det gør dit billede tungt og gør siden langsom. Mennesker og Google hader langsomme sider, hvor vi skal vente. Faktisk må vi helst ikke vente i mere end 2-3 sekunder, før vi bliver irriterede. Derfor har skalering stor betydning i billederedigering.

Skarphed

Skalering har naturligvis også med skarphed at gøre. Der er dog også andre former for skarphed, som du kan skabe på et billede uden at gøre det hverken større eller mindre. Udover et eventuelt filter, så er ændringen i skarphed noget af det, der har størst betydning for, om et billede ser professionelt ud eller ej. Nogle gange skal det være mere skarpt, mens det andre gange vil få et stærkere udtryk, hvis det bliver mere blødt i sit udtryk.

Skal vi redigere dine billeder?

I dag er det nødvendigt at prioritere sine indsatser som virksomhedsejer. Uanset om din tilstedeværelse online er stor eller lille, så vil du få øget tilliden til din virksomhed og dermed konverteringen ved at have professionelle billeder. Billederedigering skaber et professionelt udtryk på dine rapporter, slide shows, hjemmesider, sociale medier og meget mere. Har du først taget nogle billeder, vil du få langt mere ud af det enkelte billede ved at tage det sidste skridt og få det redigeret af professionelle.

Dine fordele

Vi er altid til at tale med — og der er altid et menneske i den anden ende. Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget. Du kan både bruge chat-funktionen her på siden eller ringe direkte til os.

Check mark
Du ved præcis, hvad du betaler
Check mark
Der er ingen ekstra gebyrer eller skjulte udgifter
Dit billede redigeres af trænede medarbejdere
Check mark
Vi redigerer dit billede på 2 timer
Check mark
Du modtager det redigerede billede via e-mail
Check mark
Du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds

Ofte stillede spørgsmål

I virkeligheden er GoEdit super simpel: Vi har struktureret processen med at redigere billeder helt enormt, trænet vores team af super dygtige medarbejdere hamrende godt – og generelt professionaliseret hele processen i dybden. Resultatet er en service, der leverer super hurtigt og sparer dig for en masse bøvl, en masse tid og ikke mindst sikrer et professionelt resultat, der leveres hurtigt og nemt.