Fremtidens økosystem - for landets dygtigste kommunikationseksperter

Mød Editor Pro

Vi samler landets absolut dygtigste kommunikationseksperter i et helt unikt og særligt netværk. Et netværk, vi er dybt ambitiøse med. Faktisk ser vi det som fundamentet for fremtidens arbejdsliv for dygtige freelancere og løstansatte kommunikationstalenter.

Ansøg nu

Fordele for dig som editor

Du er altid en del af en større organisation. Du står aldrig alene.

Processen er struktureret, så du fremstår yderst professionel.

Bliv en del af et fællesskab og få faglig sparring med landets dygtigste kommunikationsfolk.

Du modtager 100 % af hele beløbet, når dine kunder bestiller gennem GoEdit.

Du ejer kunden og har altid fortrinsret på alle opgaver, som dine kunder bestiller gennem GoEdit.

Kan du ikke selv tage opgaven? Del den med andre i netværket og modtag 25 % i kommission.

Du kan fortsat arbejde fleksibelt og tage lige præcis så mange opgaver, du vil.

Forstå konceptet på 30 sek.

Hos GoEdit går vi enormt meget op i at finde dygtige folk, der kan producere fantastisk materiale til vores kunder. Samtidig ligger det os også meget på sinde, at vores editorer får noget ud af at arbejde hos os.

Fordele for dine kunder

Dine kunder kan supernemt oprette opgaver på vores platform, lige når det passer dem. Du kan også sagtens oprette opgaver for dem.

Dine kunder er altid sikret den høje kvalitet gennem vores kvalitetssikring, når du bestiller andre opgaver end dem, du almindeligvis selv tager. Med andre ord bliver du indgangsvinklen til et helt team af dygtige kommunikationsfolk.

Opgaverne bliver altid fulgt op – ingen opgave bliver glemt eller forsømt!

Dine kunder får altid en professionel og tryg kundeoplevelse.

Dine kunder kan få hjælp fra dygtige kommunikationsfolk med ekspertviden inden for fagspecifikke områder.

Dine kunder er altid sikret levering – også hvis du bliver syg eller forhindret.

Er du en af de allerbedste?

Forstå konceptet på 30 sek.

Hos GoEdit vil vi gerne have de bedste af de bedste! Vi går enormt meget op i, at vores kommunikationsfolk er blandt de dygtigste, så vores kunder kan få de allerbedste tekster.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kan være enormt hårdt at arbejde som freelancer. Du skal selv bruge tid på både at finde kunderne og få aftalerne i hus, og samtidig er konkurrencen om kunderne stor.

Vi vil gerne give kommunikationstalenter de allerbedste vilkår, og derfor har vi startet Editor Pro. Som en del af vores netværk gør vi det nemmere for dig at bruge din tid og din energi på at løse konkrete kommunikations- og tekstopgaver. Du skal ikke længere spilde tid på administrative opgaver. Det tager vi os af!

Du skal ikke være bekymret for at miste dine kunder - dem tager du bare med dig. Så har du altid førsteret til kundens opgave, du modtager 100 % af det fulde beløb, som kunden betaler for opgaven, og dine kunder er altid sikret levering. Hvis du har for travlt til at tage opgaven selv, kan du sende opgaven videre til en anden editor, og så modtager du stadig 25 % i kommission!

Dine fordele i tal

Vi giver dig nogle helt vildt favorable vilkår

Har du talentet og viljen – så har vi et job

0 %

Du modtager hele det beløb, som din kunde betaler for den opgave, du udfører. Med andre ord betaler du 0 % til GoEdit. Du har altid førsteret til alle dine egne kunder. 

Arbejd præcis hvor du vil

25 %

Kan du ikke selv levere en opgave til kunden, eller er opgaven uden for dit arbejdsområde? Send opgaven videre til andre editorer og modtag 25 % i honorar.

Arbejd så meget – eller så lidt du vil

100 %

Du arbejder lige præcis der, hvor du allerhelst vil, når du vil og så ofte, som du vil. Du tager bare de opgaver, der passer dig. Det kalder vi for 100 % fleksibilitet.

Ansøg nu

Ansøg nu

Vi sikrer den høje kvalitet

Det er utrolig vigtigt, at kvaliteten er i top, uanset om dit materiale er til chefen, samarbejdspartnerne eller kunderne. Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at du og din virksomhed altid får den bedste kvalitet. Det gør vi gennem vores dygtige editorer og ved hjælp af vores strenge kvalitetsteam.

"Tænk sig, hvis vi kunne være lige præcis dem, der tilfører virksomheder tid, mindre besvær og meget mere overskud til andre (og vigtigere) aktiviteter, fordi vi strømliner arbejdsgange, som i dag kan tænkes meget smartere og mere effektive.”

Jakob Pindstrup

CEO, Co-founder, cand.scient.soc.

"Jeg ved, at det at bygge succesrige virksomheder kræver, at man er virkelig dygtig til at prioritere sin tid og sine indsatser. Samtidig er et professionelt udtryk alfa og omega. Jeg mener oprigtigt, at vi har skabt en 'game changer' for mine virksomheders dagligdag.”

Jakob Dalhoff

CIO, Co-founder, MSc Finance & Accounting

"Hvis man skal fremstå supertroværdig i sine kunders øjne, er man nødt til at kunne agere professionelt. Tiden er knap for os alle sammen, og derfor bliver man hele tiden nødt til at tænke smart. GoEdit lukker hullet — og det er nødvendigt."

Tenna von Cappeln

CCO, Co-founder, cand.scient.soc.

Kontakt os

Du kan nemt komme i kontakt med os. Du finder vores oplysninger herunder
— ligesom du er meget velkommen til at anvende chat-funktionen nederst i højre hjørne.
Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Ewaldsgade 7, 3., 2200 København N, Danmark
CVR-nr.: 39152509. T | 71 99 32 92. M | go@goedit.dk