Editor Pro

Ivan Schou Vibing

Cand.mag. i dansk, tysk og historie & GDS Deutsch

Korrekturlæsning og oversættelse

Alle editorer

Grunden til, at jeg valgte at arbejde for GoEdit, er enkel: Bureauet har den visuelt flotteste hjemmeside blandt redigeringsbureauerne i Danmark. Sætningerne flyder, og informationerne rummer det antal ord, der er nødvendige, ikke flere. Hjemmesiden repræsenterer, hvad GoEdit står for: Sproglig præcision er nøgleordet, og kundens behov er i centrum. Det er seriøst – og det skaber respekt blandt kunderne og vækker interesse blandt kommende medarbejdere. Sådan et sted ville jeg gerne være med til at gøre en forskel.

Mød

Ivan Schou Vibing

Motivation

En af mine store interesser er grammatik. Gennem 24 år har jeg korrigeret og kommenteret i tusindvis af skriftlige arbejder fra mine studerende, de seneste 16 år elektronisk. Erfaringen gør, at jeg lynhurtigt kan støvsuge en tekst for grammatiske mislyde og rense den, så den fremstår ren og klar – uden forstyrrelser. Den måde arbejder jeg også på som editor hos GoEdit. Præcist arbejde og hurtig levering til aftalt tid er det, som jeg kan levere. Ud over korrektur tilbyder jeg at kvalitetsforbedre sproget og gennemarbejde det. Som filolog, historiker og romanforfatter har jeg kendskab til næsten alle teksttyper.

Erfaring

Lektor i dansk, tysk og historie i 24 år. Forfatter af tre romaner: en på dansk og to på engelsk. Oversat en bog af Pave Benedikt XVI fra tysk til dansk.

er blandt de allerbedste. Hun scorer i gennemsnit
/ 5.
er blandt de allerbedste. Scorer i gennemsnit
/ 5.
er blandt de allerbedste. Scorer i gennemsnit
/ 5.
er blandt de allerbedste. Hun scorer i gennemsnit
/ 5.

Kontakt os

Du kan nemt komme i kontakt med os. Du finder vores oplysninger herunder
— ligesom du er meget velkommen til at anvende chat-funktionen nederst i højre hjørne.
Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Ewaldsgade 7, 3., 2200 København N, Danmark
CVR-nr.: 39152509. T | 71 99 32 92. M | go@goedit.dk