Editor Pro

Josephine Kaner

Bachelor i spansk sprog og kultur

Oversættelse

Alle editorer

GoEdit gør det muligt for mig at alliere mig med andre ambitiøse og seriøse kommunikationsprofesionelle. Teamet bag GoEdit er professionelt, pålideligt og imødekommende, og så besidder de et kendskab til branchen, som jeg ikke har opbygget endnu.

Mød

Josephine Kaner

Motivation

Oversættelse er min helt store passion! Og så har jeg desuden aldrig undervurderet min egen sproglige nysgerrighed. Dette betyder, at jeg sørger for hele tiden at vedligeholde og udfordre mit modersmål, mit fagsprog, som er spansk, samt andre (fremmed)sproglige emner, jeg støder på. Jeg forestiller mig, at min nysgerrighed for sprog vil bringe mig vidt omkring - også professionelt - og jeg ser frem til at få endnu mere erfaring med oversættelse af alverdens typer af tekster.

Erfaring

Jeg har erfaring med oversættelse inden for emner som: kunst og kultur, mode, mad og livsstil samt it. Jeg er oftest blevet bedt om at oversætte mellem dansk og engelsk, selvom mit fagsprog er spansk. Mine tidligere opgaver omfatter blandt andet oversættelser af stormagasinet Illums kundefordele og food-siderne på Illum.dk samt nyhedsbreve for SuperOffice om CRM og GDPR. Som led i min uddannelse var jeg fire måneder i studiepraktik hos kulturinstitutionen Aaben Dans, hvor jeg oversatte annoncerende/beskrivende tekster om danseforestillinger og kunst-events. Materialet var til deres hjemmeside, Facebook-side, et trykt program og plakater. Jeg er i øjeblikket i gang med mit andet år af kandidaten i spansk sprog og kultur ved Københavns Universitet, hvor jeg specialiserer mig i oversættelse og formidling.

er blandt de allerbedste. Hun scorer i gennemsnit
/ 5.
er blandt de allerbedste. Scorer i gennemsnit
/ 5.
er blandt de allerbedste. Scorer i gennemsnit
/ 5.
er blandt de allerbedste. Hun scorer i gennemsnit
/ 5.

Kontakt os

Du kan nemt komme i kontakt med os. Du finder vores oplysninger herunder
— ligesom du er meget velkommen til at anvende chat-funktionen nederst i højre hjørne.
Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Ewaldsgade 7, 3., 2200 København N, Danmark
CVR-nr.: 39152509. T | 71 99 32 92. M | go@goedit.dk