Editor Pro

Stine Gram

Head of Quality Assurance, cand.mag.

Korrekturlæser

Alle editorer

Vi vægter professionalisme og kvalitet højt. Vores editorer er nøje udvalgt på baggrund af uddannelse, erfaring og sproglige kompetencer - og de er vurderet ud fra helt konkrete og målbare færdigheder. Alt sammen for at kunne levere det bedste produkt til vores kunder.

Mød

Stine Gram

Motivation

Jeg nyder at være en del af den fantastiske energi og entreprenørånd, der hersker hos GoEdit, og jeg har daglig glæde af at varetage varierende og spændende opgaver. Hos GoEdit er vi meget seriøse omkring at levere topprofessionelle og gennemarbejdede tekster for vores kunder, og derfor kræver vi de bedste medarbejdere. At udvælge disse superskarpe editorer, som sætter en ære i deres fag, er en fornøjelse for mig.

Erfaring

Jeg har arbejdet som korrekturlæser hos Kristeligt Dagblad, Cover og Aller Media A/S og desuden læst korrektur for Dansk Arbejdsgiverforening og diverse selvudgivere. Mine sproglige kompetencer er også erhvervet gennem syv års ansættelse hos Dansk Video Tekst, hvor jeg tekstede og oversatte film og tv-programmer. Derudover er jeg selvstændig coach med virksomheden love-coach.dk.

Stine
er blandt de allerbedste. Hun scorer i gennemsnit
4.6
/ 5.
Stine
er blandt de allerbedste. Scorer i gennemsnit
4.6
/ 5.
Stine
er blandt de allerbedste. Scorer i gennemsnit
4.6
/ 5.
Stine
er blandt de allerbedste. Hun scorer i gennemsnit
4.6
/ 5.

Kontakt os

Du kan nemt komme i kontakt med os. Du finder vores oplysninger herunder
— ligesom du er meget velkommen til at anvende chat-funktionen nederst i højre hjørne.
Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Ewaldsgade 7, 3., 2200 København N, Danmark
CVR-nr.: 39152509. T | 71 99 32 92. M | go@goedit.dk