Start redigering nu 🚀

Professionel grafisk design leveret på 2 timer

Vi gør det super nemt og hurtigt for virksomheder at få produceret grafisk design enkelt og hurtigt. Godt grafisk design kan gøre forskellen og få din virksomhed til at skille sig ud fra mængden.

Ingen uforudsete udgifter

Ingen minimumsbestilling

Altid ekspreslevering

Send os dit udkast
Step 1, Send dit udkast
Step 1

Send os dit udkast

Du har fx skrevet udkastet til et opslag til sociale medier, en plan for det næste kvartal eller udkastet til en flyer. Nu skal det opsættes professionelt.

Step 2, GoEdit redigerer
Step 2

Vi designer

Du uploader nemt dit udkast og fortæller os, hvad du skal bruge materialet til og hvilken stil og udtryk du ønsker. Vi går straks i gang.

Step 3, Materialet leveres til dig
Step 3

Done

Vi sender det designede materiale tilbage til dig inden for 2 timer, når du sender dit udkast til os på hverdage mellem kl. 8.00 og 14.00.

Vi skal bare bruge dit udkast

Du sender nemt dit udkast til din grafik eller det materiale, som du ønsker, at vi opsætter og designer. Du fortæller os, hvad du skal bruge det til samt hvilken stil og udtryk du ønsker. Vi sender det grafisk opsatte materiale tilbage til dig.

Check mark
GoEdit
Dit udkast

Fx et opslag på sociale medier

I afholder fx snart et seminar og ønsker at annoncere på de sociale medier. Både tekst og grafik er vigtig for at få flest mulige tilmeldinger. Du bruger 30 sekunder på at sende os din tekst og vælger den stil, du ønsker.

Opslagsgrafikken her kostede 240 kr. + moms og blev sendt til kunden på 1 time og 52 minutter.

Brug det effektivt på fx opslag på sociale medier, websites, nyhedsbreve og annoncer.
Lad os komme i gang

Få et professionelt grafisk udtryk hurtigt

Vi redigerer din grafik, tekst eller idé og omsætter det til lækkert grafisk design. Vil du have den sidste finish eller få opmærksomhed omkring dit budskab, så er professionel grafisk redigering lige det, du har brug for. Grafikken er forskellen på succesfulde og ukendte brands samt at opnå likes eller ej på de sociale medier.

Undersøgelser viser, at godt design sælger bedre

Dine kunder bliver i høj grad påvirket af dit grafiske udtryk.

  • 90 % af al transmitteret information til vores hjerner er visuel.
  • Mennesker indoptager i gennemsnit grafik og design 60.000 gange så hurtigt sammenlignet med tekst.

Mennesker lægger altså mærke til det grafiske design, fordi vi indoptager og forstår grafiske informationer langt hurtigere end fx tekst. 90 % af verdens data er produceret indenfor de sidste to år alene! Det betyder med andre ord, at der i dag er mere information at sortere i sammenlignet med tidligere. Jo mere information du bliver udsat for, des mere sorterer din hjerne i informationen, og des større betydning får det grafiske design. Vi bliver tiltrukket af det, fordi det er langt lettere at forstå grafisk formidling end det er at forstå ren tekst eller lyd. Det er derfor altafgørende, at du har et stærkt grafisk design, hver eneste gang du vil frem med et budskab i din virksomhed.

Hvilken betydning har grafisk design for din virksomhed?

Grafisk design har langt større betydning end de fleste overvejer. Faktisk spiller grafisk design en helt afgørende rolle for mange virksomheder. Det er i høj grad den faktor, som potentielle kunder bruger til at sortere i leverandører og hvem de ønsker at handle hos. Grundlæggende skaber et godt grafisk design tillid. Netop da den stærke grafiske opsætning får os til at forstå budskaber hurtigere, er det med til at sikre, at dine potentielle kunder konverterer til kunder. Det gælder både rapporter, nyhedsbreve, e-mails, hjemmesider og sociale medier. God grafik gør vitterlig en forskel:

  • Et godt design skaber bestemte følelser
  • Et godt design øger konverteringen
  • Et godt design skaber tillid og genkendelse af din virksomhed og brand
  • Jo større konkurrence, des mere betyder designet for salget
  • Et dårligt design bare ét enkelt sted kan underminere din virksomheds generelle værdi
  • Godt design får dine besøgende til at blive på din hjemmeside i længere tid

Hvor meget går din målgruppe op i god grafik?

Stærk og god grafik skyldes ofte et godt design. Det handler om at nå ud med dit budskab ud til din målgruppe på den bedst mulige måde. Her er genkendelse altafgørende, fordi det skaber tillid. En undersøgelse fra Microsoft viser, at vi skal udsættes for et budskab i gennemsnit 7 gange, før vi køber noget. Derfor vil du med genkendelig grafik kunne øge salget betydeligt. Når du får dine budskaber sat op på professionel vis, øger du ikke blot genkendelsen, men får skabt den følelse hos dine læsere, som du ønsker i det enkelte tilfælde. Derfor går alle op i grafik – også dem der er ligeglade med godt design. Er du i tvivl, så få lavet en A/B splittest, så halvdelen af de besøgende ser din nuværende grafiske opsætning, mens halvdelen ser den udgave, som vores editorer har lavet fx på en Facebookannonce. Så kan du lynhurtigt måle, om konverteringen ryger i vejret eller ej.

Stærkt grafisk design øger din SEO-optimering

Google har erklæret, at deres overordnede mål er at vise dig de søgeresultater, som du søger. Med den rette grafiske opsætning hjælper du dine besøgende med lynhurtigt at afgøre, om din side netop har det indhold, som de leder efter. Når det grafiske fungerer godt og skaber en god brugeroplevelse, så vil de besøgende være glade for at tilbringe tid på din side og øge deres tidsforbrug og i sidste ende konvertering. Du får simpelthen slået dit budskab fast med syvtommersøm, når dit budskab ikke blot er udtrykt på skrift, men understøttes af et grafisk design.

Hvad er grafisk opsætning?

Når du ønsker at få hjælp til grafisk design og grafisk opsætning, så hjælper vi dig typisk med en helt konkret opgave. Vi opsætter din rapport, en annonce du vil bruge på den blå avis, Google, Facebook eller noget helt fjerde. Det er vigtigt, at udtrykket harmonerer med din generelle grafiske kommunikation, og derfor fortæller du os altid, hvilken stil du foretrækker og vi gennemser dit website og din grafiske kommunikation generelt.

Formater

De formater, du skal bruge det grafiske arbejde til, er altafgørende for, om du kan bruge det til dit formål. Du kender forskellige formater på endelser, når du gemmer et stykke arbejde på din computer, fx JPEG eller PNG. Skal du bruge det grafiske arbejde på Facebook, så skal du have ét format, mens et trykkeri typisk skal bruge et andet. Vi kan hjælpe dig med alle de formater, du måtte ønske. Alt du skal gøre er at beskrive for os, hvad du skal bruge det grafiske arbejde til, så sørger vi for resten.

Skrifttyper

I det enkelte grafiske arbejde er der ofte et skriftligt budskab. Teksten er i sig selv et grafisk udtryk, og derfor udvælger og bruger vi netop de skrifttyper, der hænger sammen med dit budskab. Nogle gange bruger vi flere forskellige skrifttyper i samme grafik, andre gange skaber én gennemgående skrifttype det bedste resultat. Har du en visuel identitet, som du ønsker, at vores arbejde skal hænge sammen med, skal du blot fortælle os, hvilke skrifttyper, du bruger, når du udfylder formularen. Så sørger vi for, at dit visuelle udtryk forbliver ensartet.

Blikfang & overblik

Afhængigt af hvad formålet med dit grafiske arbejde er, vil vi udføre det på den måde, der bedst opfylder dit formål. Har du eksempelvis en rapport med data, der skal udtrykkes visuelt, så gælder det om at skabe overblik over tallene på en professionel måde. Det kan også være, at du ønsker at skabe blikfang med en annonce for at få så mange som muligt til at trykke på annoncen. Uanset hvad dit formål måtte være, så sørger vi for, at det grafiske udtryk opfylder det.

Farver

Farver har enormt betydning i det grafiske arbejde. I sammenhæng med markedsføring er gul den billige tilbudsfarve. Har du derimod en rådgivningsvirksomhed, så udstråler blå nuancer samt den grå skala en stærk professionalisme. Har du i forvejen en visuel identitet, tager vi naturligvis udgangspunkt i dette, hvis du ønsker det. Vi skal blot have farvekoder eller et link til fx en hjemmeside med de farver, som du ønsker at tage udgangspunkt i. Uanset om du har en visuel DNA eller ej, så sørger vi for, at vi gennem farver skaber den stemning og følelse, som du ønsker at opnå med det grafiske stykke arbejde.

Figurer og billeder

I det grafiske arbejde vil en figur eller et billede ofte understrege dit budskab. Til det udvælger vi de billeder og de figurer, der hænger sammen med den stemning og det udtryk, du ønsker. Nogle figurer og billeder skaber mere eller mindre universelle associationer til bestemte ting. På den måde hjælper det grafiske udtryk modtageren med lynhurtigt at referere til tidligere erfaringer og viden om et bestemt område. Fx kan en figur af en konvolut vise, at der bliver sendt et stykke information mellem to parter. Vi sørger for at udvælge en stil af figurer og billeder, som passer til dit formål. Har du en række af figurer, som du altid bruger, eller en stil du plejer at følge, så giv os blot besked herom, når du udfylder formularen og giver os opgaven.

Skal vi lave dit næste stykke grafiske arbejde?

Har du ikke tid til at få lavet et lækkert stykke grafisk arbejde, hver gang du skal lave et opslag på de sociale medier, opsætte en ny underside på din hjemmeside eller sende et nyhedsbrev? Så overvej, om det kan betale sig at få os til at hjælpe dig. Vi er lynhurtige og vi bliver ved, til du er tilfreds. Indsæt blot dine ønsker, tekst og evt. link til tidligere grafisk arbejde, så sætter vi vores dygtige editorer i gang med at lave stærkt og godt grafisk arbejde til dig.

Dine fordele

Vi er altid til at tale med — og der er altid et menneske i den anden ende. Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget. Du kan både bruge chat-funktionen her på siden eller ringe direkte til os.

Check mark
Du ved præcis, hvad du betaler
Check mark
Der er ingen ekstra gebyrer eller skjulte udgifter
Check mark
Dit materiale designes af trænede medarbejdere
Check mark
Vi designer dit materiale på 2 timer
Check mark
Du modtager det designede materiale via e-mail
Check mark
Du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds

Ofte stillede spørgsmål

I virkeligheden er GoEdit super simpel: Vi har struktureret processen med at skabe professionel grafisk design i dybden, trænet vores team af super dygtige medarbejdere hamrende godt – og generelt professionaliseret og forsimplet hele processen. Resultatet er en service, der leverer super hurtigt og sparer dig for en masse bøvl, en masse tid og ikke mindst sikrer et professionelt resultat.