Download e-bogen

Vi sender e-bogen i PDF-format direkte til din email. Rigtig god læselyst!
Vi har straks sendt en email afsted til dig :-)
Noget gik galt. Prøv venligst igen.

Guide | E-bog - 7 tips til bedre e-mails

Kapitel 8: Afsluttende

Vi har nu gennemgået 7 overordnede pointer, der tilsammen gerne skulle give dig et godt indblik i, hvordan du nemt og overskueligt kan optimere din daglige e-mailkorrespondance.

I kapitel 1 gennemgik vi, hvordan du sætter din modtager i centrum, respekterer og anerkender personens tid i jeres korrespondance, og hvordan du henvender dig bedst muligt til vedkommende i forhold til jeres relation.

I kapitel 2 snakkede vi om fokus og vigtigheden af at formulere sig klart og konkret. Vi gennemgik nyhedstrekanten, snakkede om emnefeltet, og hvordan man bedst muligt introducerer sin mail.

Kapitel 3 handlede om den tone og det sprog, du bruger, når du skriver en mail. Kapitlet gennemgik forskellene på skriftlig og verbal kommunikation og gav nogle bud på, hvordan du kan opretholde en venlig og imødekommende tone i din korrespondance.

I kapitel 4 redegjorde vi for vigtigheden af tydelighed i skriftlig kommunikation. Vi snakkede om brug af fremmedord og det essentielle i at gøre sig forståelig og virke sikker og naturlig i sin skriftlige kommunikation.

I kapitel 5 fik du tips til opbygningen af dine e-mails, eksempelvis ved at lave en klar ramme for din mail, introducere og opsummere det essentielle og fremhæve dine vigtigste pointer.

Kapitel 6 var en guide til at holde dine e-mails professionelle ved bl.a. at være høflig og holde hovedet koldt samt blive opmærksom på de signaler, du kan komme til at sende til din modtager.

Til sidst gennemgik vi i kapitel 7, hvordan du bedst muligt kan hjælpe din modtager til at nå frem til det bedst ønskelige resultat og gøre det så nemt som muligt for modtageren at hjælpe dig, bl.a. ved at vedhæfte relevante filer og være specifik og detaljeret i den information, du giver videre.

Vi håber, at denne bog har inspireret dig til, hvordan du kan optimere din måde at skrive e-mails på, og at du får lyst til at prøve dem af eller implementere dem i din hverdag!

Effektive e-mails kan åbne mange døre og gøre kommunikationen imellem mennesker let og overskuelig. Følges rådene i denne bog, skulle du meget gerne spare en masse tid og energi på dine e-mailkorrespondancer, og med den rette respekt og det rette hensyn kan det forhåbentlig hjælpe dig med at få en optimal kommunikation med dine kollegaer, kunder og chefer.

Vi ønsker dig en fantastisk og flydende kommunikation i fremtiden!