Download e-bogen

Vi sender e-bogen i PDF-format direkte til din email. Rigtig god læselyst!
Vi har straks sendt en email afsted til dig :-)
Noget gik galt. Prøv venligst igen.

E-bog - 7 tips til langt bedre e-mails

Gennem 7 kapitler giver vi dig tips og tricks til god e-mail-etikette, og hvordan du bedre kan optimere din daglige e-mailkorrespondance

Bliv indført i den gode e-mail-etikette

Gør din e-mail-kommunikation mere effektiv

Få bedre svar ved at skrive bedre mails

Åbn guiden
Scroll ned

Om denne guide

E-mailen er en vigtig faktor i vores hverdag. Den er et uundværligt kommunikationsmiddel, især i virksomheds- og forretningssammenhæng. Fordi e-mails fylder så meget i vores hverdag, er det dog også i høj grad vigtigt at være bevidst om de eventuelle farer, der kan være forbundet med dem. Der skal ikke meget til, før vi får kommunikeret noget ud på en uhensigtsmæssig måde, skriver noget, der er irrelevant for modtageren, eller i værste fald bliver overset eller misforstået.

En stadig strøm af e-mails i indbakken kan ligefrem virke hæmmende for produktiviteten. Det kan virke stressende og distraherende, og unødig information og støj kan komme til at fylde mere end det relevante arbejde.

Derfor er det vigtigt, at vi ved, hvordan vi begår os i forhold til e-mails. Vi bliver nødt til at være bevidste om modtagerens tid og prioriteter og opnå en generel respekt for hindanden som personer. Ved at følge nogle simple retningslinjer kan vi alle sammen blive bedre og mere effektive i vores e-mail-kommunikation.

Denne bog har til formål at fremsætte retningslinjer for en mere effektiv og udbytterig e-mail-kommunikation. Den består af 7 kapitler om henholdsvis modtageren, tydelig kommunikation, tone og sprog, fokus, læsevenlighed, opbygning og vedhæftninger. Den er opbygget, så du hurtigt kan finde det, der er relevant for dig, ved at klikke på det enkelte kapitel, eller læse den fra start til slut for at få en generel guide til en bedre, mere effektiv e-mail-kommunikation.

Hvem er guiden for?

Ligegyldig om du er nyansat i en virksomhed eller ejer din egen, så fylder e-mails stadig meget i vores hverdag, både når vi kommunikerer med kunder og samarbejdspartnere. Denne guide er for alle, der har brug for en saltvandsindsprøjtning til at skrive bedre og mere effektive e-mails.

Åbn guiden

Download guiden

Uanset om du er fastansat, freelancer eller chef i din egen virksomhed, så giver vi dig gode råd til at skrive langt bedre emails!

DownloadÅbn guiden