⚡️ Book demo
Luk ×

Beregn pris

Lad os finde ud af, hvad prisen vil blive for korrekturlæsning af din bog. Send os venligst dine kontaktoplysninger.
Vi kontakter dig hurtigt med flere spørgsmål om deadline, størrelsen af din bog og hvordan vi kan hjælpe dig allerbedst.
Mange tak for din henvendelse!

Vi vender tilbage til dig, så snart vi kan.

De bedste hilsner

GoEdit-teamet
Noget gik galt. Prøv igen.

Gør din bog professionel & korrekt

Professionel korrekturlæsning af bøger

Vi tilbyder professionel korrekturlæsning af alle typer bøger. Det sikrer dig en fejlfri bog af allerhøjeste kvalitet og højner samtidig bogens samlede udtryk.

Ingen uforudsete udgifter

Lav minimumsbestilling på 200 kr. (ekskl. moms)

Levering, når det passer dig

Korrekturlæsning

0,22 kr. pr. ord
Eksklusive moms
Vi retter grammatik og tegnsætning på din bog.
Vi sender dig den rettede udgave direkte til din mailboks.
Beregn pris

Vi skal bare bruge din bog

Forstå konceptet på 30 sek.

Du sender nemt den bog, som du ønsker at få korrekturlæst, og så sender vi hurtigt den korrekturlæste tekst tilbage til dig – klar til brug.

Step 1, Send dit udkast
Step 1

Send os din bog

Har du særlige kommentarer, ord, vi skal lade stå, eller områder, vi skal være opmærksomme på, skriver du det bare. 

Step 2, GoEdit redigerer
Step 2

Vi retter

Det sker ud fra dine kommentarer, og har vi spørgsmål, kontakter vi dig med det samme.

Step 3, Materialet leveres til dig
Step 3

Done

Du modtager den færdige korrektur. Har du kommentarer eller rettelser, ordner vi dem, og ellers har du nu den færdige bog.

Få læst korrektur på din bog

Uanset om du skal have rettet en kogebog, en roman, en novellesamling eller en fagbog, er det vigtigt, at grammatikken er i top, og at sætningerne er til at forstå. Det giver ikke bare en bedre forståelse for dine læsere, men gør også, at bogens samlede udtryk forbedres. Når først bøgerne er blevet sendt til trykkeriet, så er det for sent, og så er både tid og penge blevet spildt. Vi retter alt fra skønlitteratur til fag- og undervisningsbøger. Om man er selvudgiver, redaktør eller repræsenterer en virksomhed, så stirrer man sig ofte blind på tekster, når man har siddet med dem i længere tid. Derfor er det altid en god idé at få professionelle til at læse din tekst igennem, særligt når drejer sig om hele bøger.

Korrektur efter dine behov

Når vi læser korrektur på dine opgaver eller værker, gør vi det altid ud fra dine behov. Vores korrekturlæsere er altid bevidste om værkets genre og de særlige forudsætninger, som bogen bringer med sig. Når du sender din bog ind til korrektur, kan du give os alle de kommentarer og retningslinjer, du måtte have. Forskellige bøger giver forskellige krav, og vi tager altid hensyn til dine angivelser. Er vi i tvivl om noget i teksten, vil vi lave en kommentar i dokumentet med vores eventuelle forslag. Du får altid en ren udgave og en udgave med kommentarer og synlige rettelser. På den måde er du sikker på, at vi ikke laver ændringer, der skulle blive. Vi retter i lige det format, der passer dig. Giv os et ønske til deadline og vær her opmærksom på, at vi anbefaler, at du har mindst 3 hverdage herefter, inden du har deadline hos trykkeriet.

Hvad får du?

Korrekturlæsningen afhænger altid af dine behov og den enkelte opgave. Korrekturlæsningen omfatter umiddelbart altid det samme, men du er også meget velkommen til at kontakte os for at høre om tilbud. Det er desuden muligt at blande vores ydelser og tilføje omskrivning eller oversættelse til din bestilling.

Hvad består korrekturlæsningen af?

Når vi læser korrektur på din tekst, retter vi altid grammatiske fejl, tegnsætning og kommafejl. Vi sørger for, at den sproglige opbygning er korrekt, og at teksten er forståelig og overskuelig.
Det sikrer dig, at din tekst er læsevenlig og står superskarpt. Korrekturlæsningen sker selvfølgelig altid på baggrund af dine retningslinjer, så vi ikke laver forkerte ændringer i værket. Derudover sørger vi for, at teksten og dens skrivestil er konsekvent. Det kan for eksempel være i forhold til en bestemt stavemåde, eller om du skriver ”I”, ”man” eller ”du”. Alt i alt finpudser vi din tekst og sørger for, at der ikke vil være en finger at sætte på grammatikken eller formen.

Priser

Vores priser på korrektur af bøger er fastsatte og supersimple!

  • Korrekturlæsning – Basic: 0,22 kr. pr. ord + moms

Bøger er forskellige og varierer ofte i antal ord pr. side og størrelse. Normalt siger man, at 1 normalside er på ca. 360 ord. Herunder har du en oversigt over forskellige genrer og deres forhold mellem antal sider og antal ord.

Novelle:
  • 14 normalsider består af ca. 5.000 ord.
  • 42 normalsider består af ca. 15.000 ord.
Eksempel: En novelle på 14 normalsider bestående af 5.000 ord vil koste 1.100 kr. + moms.

Kortroman:

  • 70 normalsider består af ca. 25.000 ord.
  • 140 normalsider består af ca. 50.000 ord.
Eksempel: En kortroman på 70 normalsider bestående af 25.000 ord vil koste 5.500 kr. + moms.

Roman:

  • 200 normalsider består af ca. 72.000 ord.
Eksempel: En hel roman på 200 normalsider bestående af 72.000 ord vil koste 15.840 kr. + moms.

Professionelt uddannede korrekturlæsere

Vores editorer er superdygtige og skarpe! De har alle mindst 3 års videregående uddannelse, og så er de kommunikationsuddannede specialister eller har mindst 5 års erfaring. Vi har et bredt team af korrekturlæsere, som er eksperter lige inden for deres områder, så har du brug for en person med et særligt fagligt kendskab, så finder vi den bedste til lige præcis din opgave.

Korrekturlæsning på engelsk

Der er et stort marked for bøger på engelsk og dermed også et stort potentiale i denne type bøger. Men der er også mange udfordringer forbundet med at skrive på et fremmedsprog. Danskerne bliver fortsat bedre til engelsk, men din bog skal også kunne bære at blive læst af engelske ”native speakers”. Vi tilbyder derfor også professionel korrekturlæsning på engelsk. Når vi læser korrektur på engelske bøger, sikrer vi, at værket er grammatisk korrekt og følger de engelske sprog- og grammatikregler. Vi sørger for, at teksten er idiomatisk korrekt, at der ikke opstår misforståelser ved uklare sætninger eller forkerte ordvalg, og så sørger vi for, at bogen konsekvent rettes efter britisk eller amerikansk engelsk.  

Særligt for selvudgivelse

Vi har i de seneste år set en stigning i antallet af bøger, der bliver selvudgivet. Det bringer nogle helt særlige krav med sig. Vores erfaring og specialisering inden for korrektur og tekstskrivning har givet os et stort netværk. Har du brug for gode råd eller sparring til processen som selvudgiver, står vi klar til at hjælpe. Vi har blandt andet kontakt til forskellige professionelle trykkerier, til når din bog har fået sidste korrekturlæsning og er klar til at blive trykt.

Særligt for forlag og virksomheder

Repræsenterer du en virksomhed, der ofte har behov for at få læst korrektur på bøger? Så burde du overveje at få lavet en fast aftale hos os. En fast aftale giver dig mulighed for at få den samme type korrekturlæsning hver gang. Du slipper for at skulle introducere os til opgaverne og sætte os ind i jeres retningslinjer hver gang. I stedet får du et login til vores platform, hvor vi sætter alle retningslinjer ind i systemet. Så kan du bare uploade din fil, når du har en ny opgave til os.

Har du brug for andet? 

Vi tilbyder også oversættelse, omskrivning og tekstforfatning! Vores dygtige editorer kan skrive, omskrive eller oversætte en tekst for dig efter dine ønsker. Du kan vælge, at vi forfatter en original tekst direkte efter dine anvisninger og henvendt til dem, du ønsker, omskriver din allerede eksisterende tekst, så den kommunikerer bedst muligt til din modtager, eller oversætter den og sørger for, at det ikke er til at gennemskue, at engelsk ikke er dit modersmål.

Læs mere om tekstforfatning her, omskrivning herog oversættelse her.

Vi retter grammatik, tegnsætning og slåfejl

Forstå konceptet på 30 sek.

Vi gennemgår grundigt dit materiale, retter stave- og slåfejl og sørger for, at grammatikken og tegnsætningen er fejlfri. Herefter sender vi det rettede materiale direkte til din mailboks klar til brug.

Korrekturlæsning

Fra 0,22 kr. pr. ord
Eksklusive moms
Vi retter grammatik og tegnsætning på din bog.
Vi sender dig den rettede udgave direkte til din mailboks.
BEREGN PRIS

Dine fordele

GoEdit er den ambitiøse kommunikationsservice til professionelle virksomheder. Tænk hverken på oplæring, lange leveringstider, uklare priser eller skjulte gebyrer.

Check mark

Du ved præcis, hvad du betaler. Vi har faste priser.

Check mark

Der er ingen ekstra gebyrer eller skjulte udgifter.

Check mark

Alle opgaver udføres af veluddannede kommunikationseksperter.

Check mark

Alle opgaver kvalitetssikres og gennemlæses af mindst 2 editorer.

Check mark

Du modtager det rettede materiale via e-mail.

Check mark

De fleste opgaver leveres inden for 3 timer.

Beregn pris

Vi sikrer den høje kvalitet

Det er utrolig vigtigt, at kvaliteten er i top, uanset om dit materiale er til chefen, samarbejdspartnerne eller kunderne. Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at du og din virksomhed altid får den bedste kvalitet. Det gør vi gennem vores dygtige editorer og ved hjælp af vores strenge kvalitetsteam.

"Tænk sig, hvis vi kunne være lige præcis dem, der tilfører virksomheder tid, mindre besvær og meget mere overskud til andre (og vigtigere) aktiviteter, fordi vi strømliner arbejdsgange, som i dag kan tænkes meget smartere og mere effektive.”

Jakob Pindstrup

CEO, Co-founder, cand.scient.soc.

"Jeg ved, at det at bygge succesrige virksomheder kræver, at man er virkelig dygtig til at prioritere sin tid og sine indsatser. Samtidig er et professionelt udtryk alfa og omega. Jeg mener oprigtigt, at vi har skabt en 'game changer' for mine virksomheders dagligdag.”

Jakob Dalhoff

CIO, Co-founder, MSc Finance & Accounting

"Hvis man skal fremstå supertroværdig i sine kunders øjne, er man nødt til at kunne agere professionelt. Tiden er knap for os alle sammen, og derfor bliver man hele tiden nødt til at tænke smart. GoEdit lukker hullet — og det er nødvendigt."

Tenna von Cappeln

CCO, Co-founder, cand.scient.soc.

Kontakt os

Du kan nemt komme i kontakt med os. Du finder vores oplysninger herunder
— ligesom du er meget velkommen til at anvende chat-funktionen nederst i højre hjørne.
Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Ewaldsgade 7, 3., 2200 København N, Danmark
CVR-nr.: 39152509. T | 71 99 32 92. M | go@goedit.dk