⚡️ Book demo
Luk ×

Beregn pris

Lad os finde ud af, hvad prisen vil blive for korrekturlæsning af din bog. Send os venligst dine kontaktoplysninger.
Vi kontakter dig hurtigt med flere spørgsmål om deadline, størrelsen af din bog og hvordan vi kan hjælpe dig allerbedst.
Mange tak for din henvendelse!

Vi vender tilbage til dig, så snart vi kan.

De bedste hilsner

GoEdit-teamet
Noget gik galt. Prøv igen.

Kommunikér professionelt, præcist og korrekt

Professionelle kommunikationsløsninger til bureauer

Med hjælp fra superprofessionelle og hurtige kommunikationsfolk kan I komme videre med jeres opgaver. Det giver værdi både for jer og jeres kunder.

Ingen uforudsete udgifter

Lav minimumsbestilling på 200 kr. (ekskl. moms)

Levering, når det passer dig

Skal vi samarbejde?
Kontakt os i dag!
Vi glæder os til at høre fra dig!
Kontakt os

Send os et udkast eller brief

Forstå konceptet på 30 sek.

Vi skal bare bruge et udkast, et kort brief eller kontaktinformation til kunden. Så tager vi os af opgaven og sender hurtigt den færdigredigerede tekst tilbage til jer - klar til brug.

Step 1, Send dit udkast
Step 1

Giv os et brief

Upload teksten, giv os en beskrivelse af opgaven eller lad os tale direkte med kunden.

Step 2, GoEdit redigerer
Step 2

Vi klarer opgaven

Vi klarer det herfra. Uanset hvilken slags tekst eller opgave du skal bruge, så ordner vi det.

Step 3, Materialet leveres til dig
Step 3

Done

Du modtager det færdige materiale. Har du eller din kunde kommentarer eller rettelser, ordner vi dem, og ellers har I nu den færdige tekst.

Brug jeres tid på det, der giver værdi

Venter du eller din virksomhed ofte på at komme videre med en opgave, fordi kunden lige skal skrive og læse korrektur på teksterne til den hjemmeside, annonce, brochure, plakat mv., som de har bestilt hos jer? Eller måske får de dem aldrig skrevet? Få mest muligt ud af jeres tid og gør jeres kunder glade ved at tilbyde hjælp fra superdygtige og effektive kommunikationsfolk. Så kan I komme videre med jeres projekter, I undgår en masse spildtid og får samtidig mere tid til det, som I gør bedst.

Hvorfor GoEdit?

Hos GoEdit vægter vi professionalisme ekstremt højt. Vi sørger for, at tingene går, som de skal, vi følger altid op på vores kunder, og vi leverer altid, hvad vi lover. Vi ved, hvor frustrerende det kan være at vente på projekter, der enten ender med at gå i stå, eller som aldrig kommer videre. Derfor har vi gjort det supernemt at få produceret og færdiggjort tekster, enkelt og hurtigt. Ud over professionalisme så er kvalitet en anden af vores største værdier. Vi lægger stor vægt på, at kvaliteten er høj, og vi sørger for, at alle tekster er korrekte og på det højeste niveau.

Tekster til alle behov

Hos GoEdit har vi specialiseret os i alt inden for tekstredigering. Uanset om dine kunder har brug for at få læst korrektur på en tekst eller få skrevet den fra bunden, så ordner vi det! Vi kan også omskrive tekster eller stramme dem op, så de står fuldstændig skarpe. Derudover tilbyder vi også oversættelse. Vi leverer, når det passer jer. Alt efter opgavens type og størrelse kan vi levere inden for 3 timer. Teksterne bliver hurtigere færdige, og I slipper for at bruge enormt meget tid på kommunikationen. Vi sørger for, at alle tekster er korrekte i første forsøg. Projekterne går hurtigere, og konverteringen af jeres kunders kunder bliver øget markant med stærke tekster.

SEO

Vi tilbyder SEO-tekster af høj kvalitet. Du eller din virksomhed har for eksempel lavet en søgeordsanalyse, men nu venter I på tekster fra jeres kunder. Vi leverer teksten til jer. Vi kan skrive den fra bunden baseret på et kort interview med kunden, eller vi kan skrive den færdig baseret på et udkast. Med indsigt og viden inden for feltet leverer vi en tekst, der er både SEO-venlig og korrekt fra begyndelsen. Vi sørger både for, at teksten indeholder de rigtige ord, og at den rammer den rigtige længde. Ved at få eksperter til at skrive teksterne er du sikker på, at din virksomhed leverer tekster på et højere og bedre niveau end konkurrenterne.

Annoncer og kampagner

Vi kan hjælpe med tekster til annoncer og kampagner. I er for eksempel i gang med en annonce eller en kampagne, og da deadline nærmer sig, er I nået til det sidste finish. Kunden leverer teksten, den bliver sat op og endelig sendt videre til tryk. Men for sent opdager I, at ingen har læst korrektur på teksten, og at et af ordene i overskriften er stavet forkert. Undgå misforståelser, uheldige fejl i teksten og spildt arbejdstid ved at få professionelle til at sikre jer og jeres kunder tekster af høj kvalitet.

Kunderelation

Vi kan have lige den relation til dine kunder, som du eller din virksomhed har behov for. Vi kan være dit hemmelige våben, som du hiver frem, når behovet er der, og ukendt for kunden, eller vi kan tage os af kommunikationen med kunden direkte – det vil stadig altid være din kunde. Den direkte kommunikation kan særligt være en fordel, når der for eksempel skal skrives en profiltekst til en virksomhed. Her er det nemlig bedst, at editoren kan interviewe kunden direkte for at få den bedste tekst. Det kan også være i forhold til opfølgning, at vi sikrer en større værdi til den enkelte kunde. Vi sørger nemlig altid for at følge op på vores ydelser. Vi kan også tage kommunikationen på os og på den måde lette jeres arbejde, så I ikke skal bruge ekstra tid på at kommunikere frem og tilbage.

Samarbejde

Når vi leverer ydelser til jer og jeres kunder, ønsker vi det bedste forløb for alle parter. Vi vægter samarbejde utrolig højt, og vi vil gerne have et længerevarende samarbejde. Gensidig tillid er vigtig for os, og derfor sørger vi altid for, at kvaliteten er den bedste. Har I kommentarer eller ændringer til opgaven, så fikser vi det. Vi ønsker at hjælpe professionelle og ambitiøse bureauer med at lykkes og nå deres mål i en travl hverdag, og når vi samarbejder, kan vi derfor tilbyde at eksponere jeres virksomhed til vores store netværk af kunder og virksomheder.

Vi retter efter jeres behov og anvisninger

Forstå konceptet på 30 sek.

Vi sørger altid for at skrive og rette tekster ud fra den enkelte opgaves kontekst og formål. Vi følger jeres anvisninger, når vi skriver eller retter tekster. Teksten bliver hurtigere færdig, og I er sikret den høje kvalitet. Herefter sender vi det rettede materiale direkte til jeres mailboks klar til brug.

Skal vi samarbejde?
Kontakt os i dag!
Vi glæder os til at høre fra dig!
Kontakt os

Dine fordele

GoEdit er den ambitiøse kommunikationsservice til professionelle virksomheder. Tænk hverken på oplæring, lange leveringstider, uklare priser eller skjulte gebyrer.

Check mark

Du ved præcis, hvad du betaler. Vi har faste priser.

Check mark

Der er ingen ekstra gebyrer eller skjulte udgifter.

Check mark

Alle opgaver udføres af veluddannede kommunikationseksperter.

Check mark

Alle opgaver kvalitetssikres og gennemlæses af mindst 2 editorer.

Check mark

Du modtager det rettede materiale via e-mail.

Check mark

De fleste opgaver leveres inden for 3 timer.

Beregn pris

Vi sikrer den høje kvalitet

Det er utrolig vigtigt, at kvaliteten er i top, uanset om dit materiale er til chefen, samarbejdspartnerne eller kunderne. Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at du og din virksomhed altid får den bedste kvalitet. Det gør vi gennem vores dygtige editorer og ved hjælp af vores strenge kvalitetsteam.

"Tænk sig, hvis vi kunne være lige præcis dem, der tilfører virksomheder tid, mindre besvær og meget mere overskud til andre (og vigtigere) aktiviteter, fordi vi strømliner arbejdsgange, som i dag kan tænkes meget smartere og mere effektive.”

Jakob Pindstrup

CEO, Co-founder, cand.scient.soc.

"Jeg ved, at det at bygge succesrige virksomheder kræver, at man er virkelig dygtig til at prioritere sin tid og sine indsatser. Samtidig er et professionelt udtryk alfa og omega. Jeg mener oprigtigt, at vi har skabt en 'game changer' for mine virksomheders dagligdag.”

Jakob Dalhoff

CIO, Co-founder, MSc Finance & Accounting

"Hvis man skal fremstå supertroværdig i sine kunders øjne, er man nødt til at kunne agere professionelt. Tiden er knap for os alle sammen, og derfor bliver man hele tiden nødt til at tænke smart. GoEdit lukker hullet — og det er nødvendigt."

Tenna von Cappeln

CCO, Co-founder, cand.scient.soc.

Kontakt os

Du kan nemt komme i kontakt med os. Du finder vores oplysninger herunder
— ligesom du er meget velkommen til at anvende chat-funktionen nederst i højre hjørne.
Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Ewaldsgade 7, 3., 2200 København N, Danmark
CVR-nr.: 39152509. T | 71 99 32 92. M | go@goedit.dk