Vi har skrappe kvalitetskrav

Kvalitet

Hos GoEdit vægter vi kvaliteten enormt højt! Det er derfor utrolig vigtigt for os, at det materiale, du får tilbage, er af allerhøjeste kvalitet. Derfor kommer alle tekster igennem vores dygtige kvalitetsteam, inden de bliver sendt videre til dig. Så er du sikret en fejlfri tekst.

Vi sikrer den høje kvalitet!

Det er utrolig vigtigt, at kvaliteten er i top, uanset om dit materiale er til chefen, samarbejdspartnerne eller kunderne. Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at du og din virksomhed altid får den bedste kvalitet. Det gør vi gennem vores dygtige editorer og ved hjælp af vores strenge kvalitetsteam.

Dygtige og professionelle editorer

Vores team af editorer er superprofessionelle, og så er de hamrende dygtige! De har alle både mange års uddannelse og erfaring inden for redigering, og så er de eksperter lige inden for deres område. Det betyder, at uanset om din virksomhed har brug for oversættelser, korrekturlæsning eller tekstforfatning, så er du altid sikret den bedste kvalitet. Når vi får din opgave ind, så giver vi den nemlig videre til lige præcis den person, der er den bedste til din opgave!

Vores kvalitetsteam

For at sikre den høje kvalitet har vi dannet et særligt kvalitetsteam, der står for at gennemlæse og sikre alt det materiale og alle de tekster, vi får ind, før det sendes videre til jer. Vores særlige team er topprofessionelle og særligt trænet i at sikre kvaliteten af de redigerede tekster. Gennem vores strenge kvalitetskrav, og med et nyt sæt øjne, bliver dine tekster omhyggeligt gennemgået og først sendt videre, når teamet er fuldt ud tilfredse. Det sikrer dig den skarpeste tekst!

Vi sikrer den høje kvalitet

Det er utrolig vigtigt, at kvaliteten er i top, uanset om dit materiale er til chefen, samarbejdspartnerne eller kunderne. Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at du og din virksomhed altid får den bedste kvalitet. Det gør vi gennem vores dygtige editorer og ved hjælp af vores strenge kvalitetsteam.

"Tænk sig, hvis vi kunne være lige præcis dem, der tilfører virksomheder tid, mindre besvær og meget mere overskud til andre (og vigtigere) aktiviteter, fordi vi strømliner arbejdsgange, som i dag kan tænkes meget smartere og mere effektive.”

Jakob Pindstrup

CEO, Co-founder, cand.scient.soc.

"Jeg ved, at det at bygge succesrige virksomheder kræver, at man er virkelig dygtig til at prioritere sin tid og sine indsatser. Samtidig er et professionelt udtryk alfa og omega. Jeg mener oprigtigt, at vi har skabt en 'game changer' for mine virksomheders dagligdag.”

Jakob Dalhoff

CIO, Co-founder, MSc Finance & Accounting

"Hvis man skal fremstå supertroværdig i sine kunders øjne, er man nødt til at kunne agere professionelt. Tiden er knap for os alle sammen, og derfor bliver man hele tiden nødt til at tænke smart. GoEdit lukker hullet — og det er nødvendigt."

Tenna von Cappeln

CCO, Co-founder, cand.scient.soc.

Mød vores editorer

Forstå konceptet på 30 sek.

Hos GoEdit har vi et superskarpt team af ekstremt erfarne editorer, hvis professionelle færdigheder gør dem til de bedste inden for deres fag.
Læs mere og mød dem på deres personlige sider!

Amanda W. Kongstad

Cand.mag. i litteraturvidenskab

August Holst Thomsen

Cand.mag. i latin og spansk sprog og kultur

Ivan Schou Vibing

Cand.mag. i dansk, tysk og historie & GDS Deutsch

Josephine Kaner

Bachelor i spansk sprog og kultur
Alle editorer

Kontakt os

Du kan nemt komme i kontakt med os. Du finder vores oplysninger herunder
— ligesom du er meget velkommen til at anvende chat-funktionen nederst i højre hjørne.
Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Ewaldsgade 7, 3., 2200 København N, Danmark
CVR-nr.: 39152509. T | 71 99 32 92. M | go@goedit.dk