Kommuniker professionelt på e-mail

Gennem 7 lektioner viser vi dig hvordan, du bliver en ekspert i den gode e-mail-etikette og vinder kunder, nye samarbejder og når dine mål hurtigere.

Start MasterClass

Gratis online MasterClass 👏

Hvem er denne MasterClass for?

Ligegyldig om du er nyansat i en virksomhed eller ejer din egen, så fylder e-mails stadig meget i vores hverdag, både når vi kommunikerer med kunder og samarbejdspartnere. Denne MasterClass er for alle, der har brug for en saltvandsindsprøjtning til at skrive bedre og mere effektive e-mails.

Bliv indført i den gode e-mail-etikette

Gør din e-mail-kommunikation mere effektiv

Få bedre svar ved at skrive bedre mails

Start MasterClass

* Det er helt gratis. Pure love herfra og kun godt indhold. Vi håber bare, at du vil dele det med mindst én, du kender, hvis du elsker indholdet.

E-mailen er (nok) dit vigtigste værktøj

E-mailen er en vigtig faktor i vores hverdag. Den er et uundværligt kommunikationsmiddel, især i virksomheds- og forretningssammenhæng. Fordi e-mails fylder så meget i vores hverdag, er det dog også i høj grad vigtigt at være bevidst om de eventuelle farer, der kan være forbundet med dem. Der skal ikke meget til, før vi får kommunikeret noget ud på en uhensigtsmæssig måde, skriver noget, der er irrelevant for modtageren, eller i værste fald bliver overset eller misforstået.

En stadig strøm af e-mails i indbakken kan ligefrem virke hæmmende for produktiviteten. Det kan virke stressende og distraherende, og unødig information og støj kan komme til at fylde mere end det relevante arbejde.

Få styr på e-mail-etiketten

Derfor er det vigtigt, at vi ved, hvordan vi begår os i forhold til e-mails. Vi bliver nødt til at være bevidste om modtagerens tid og prioriteter og opnå en generel respekt for hindanden som personer. Ved at følge nogle simple retningslinjer kan vi alle sammen blive bedre og mere effektive i vores e-mail-kommunikation.

Denne MasterClass har til formål at fremsætte retningslinjer for en mere effektiv og udbytterig e-mail-kommunikation. Den består af 7 lektioner om henholdsvis modtageren, tydelig kommunikation, tone og sprog, fokus, læsevenlighed, opbygning og vedhæftninger. Den er opbygget, så du hurtigt kan finde det, der er relevant for dig, ved at klikke på det enkelte kapitel, eller læse den fra start til slut for at få en generel guide til en bedre, mere effektiv e-mail-kommunikation.

Skal vi ikke bare gå i gang?

Start MasterClass

* Det er helt gratis. Pure love herfra og kun godt indhold. Vi håber bare, at du vil dele det med mindst én, du kender, hvis du elsker indholdet.

Tekstforfatning lige ved hånden

Med GoEdit er det blevet lettere end nogensinde for virksomheder at bestille tekstforfatning og korrekturlæsning uden gebyrer og minimumsbestilling og leveret hurtigt. Vi håber, at du vil elske os :-)

Vi stiller spørgsmålene. Du svarer.

Ja, det er faktisk så simpelt. Det er lige så nemt at få vores hjælp som at chatte med din kollega. Vi spørger dig fx om din målgruppe og tekstens formål.

Kundernes ord

Vi vil nødigt tage glæden ved at skrive fra dig, for tekster er en meget vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag. Men hvorfor skrive dem alle selv? Hvorfor mangle nogle? Hvorfor ikke undgå stave- og slåfejl? Eller hvad med at bruge tiden bedre? Hør, hvorfor vi er elsket ❤️

Niels Kofoed

Super smart. Det er bare så nemt og faktisk sjovt at bestille en ny tekst. I løbet af en dag havde jeg min tekst i min indbakke. Fedt!

Rasmus Jeppesen

Rigtig godt resultat og meget nemt.

Ole

Jeg var nok lidt skeptisk først. Kan man stole på en online platform? Men jeg kunne hurtigt mærke, at der var gode tekstforfattere i den anden ende. Jeg er meget tilfreds.

Hans-Jørgen B

Professionelt og enkelt. Jeg har fået hjælp til korrektur...

Annika Andersen

GoEdit er nok mit smarte trick til at få en god tekst når jeg simpelthen ikke selv orker det. Det er meget nemt og godt

Henrik Ejsbøl

Rigtig nemt. Jeg fik det, jeg var ud efter og jeg kommer også igen, når jeg skal bruge mere.

Jesper & Hanne

Vi havde brug for hjælp til grammatik. Ikke fordi, at vi ikke selv kan, men vi havde ikke tid til det. Det var nemt!

Henrik Michael Jensen

Smart tænkt med enkle produkter og faste priser. Jeg kommer nok mest til at bruge det til stillingsopslag. Det fungerer perfekt. Tak.

Hans Peter

Det er rigtig smart at jeg bare skal finde den tekst jeg søger, udfylde lidt info og læne mig tilbage. Teksten kom hurtigt i indbakken. Smart!

Kom i gang

Vi hjælper dig i gang og spørger kun om det allervigtigste.