Luk ×

Bliv partner

Kunne vi skabe et værdifuldt samarbejde? Vi er altid klar til en professionel snak om mulighederne for en stærk relation.
Mange tak for din henvendelse!

Vi vender tilbage til dig, så snart vi kan.

De bedste hilsner

GoEdit-teamet
Noget gik galt. Prøv igen.

GoEdit Partner

Wilton Consulting

Besøg hjemmesiden

"Jeg har valgt at samarbejde med GoEdit, fordi de er et redskab for mine kunder til nemt og effektivt at tjene penge på deres opgaver. Mine kunder, der er kreative bureauer, undgår på den måde uforudsigelige omkostninger og kan nemt og hurtigt skalere op og ned i deres dygtige team af kommunikationsfolk hos GoEdit helt uden risiko."

Mød

Wilton Consulting

Søren Bjerregaard Wilton har mange års erfaring inden for reklamebranchen, bl.a. hos Grey Danmark og Wunderman, hvor han hurtigt steg i graderne som produktionschef og seniorrådgiver. Han har nu specialiseret sig i at hjælpe bureauer med at tjene flere penge på deres opgaver. Søren har en visuel tilgang til sit arbejde, og han bruger især skitser og modeller til at få overblik over problemerne, og hvordan de bedst kan løses.

Hos Wilton Consulting får man sat tingene i system og får hjælp til at udarbejde en grundig og realistisk plan, der er til at gå til, med udgangspunkt i al den viden, Søren har bygget op gennem årene, siden han blev færdiguddannet grafiker i 1986.

Gør som

Wilton Consulting

!

Bliv partner

Korrekturlæsning
Tekstforfatning
Oversættelse

Vi kvitterer med 50 % i rabat på din første ordre – ligegyldig hvor stor den er.

Bliv partner

Kontakt os

Du kan nemt komme i kontakt med os. Du finder vores oplysninger herunder
— ligesom du er meget velkommen til at anvende chat-funktionen nederst i højre hjørne.
Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Ewaldsgade 7, 3., 2200 København N, Danmark
CVR-nr.: 39152509. T | 71 99 32 92. M | go@goedit.dk