Vi har strenge sikkerhedskrav

Sikkerhed

Det er vigtigt for os, at du og din virksomheds sikkerhed er i top! Derfor passer vi godt på jeres oplysninger.

Vi værner om din sikkerhed

Hos GoEdit vægter vi sikkerhed højt! Vi passer godt på de oplysninger og materialer, som I deler med os, og så er vi selvfølgelig både omhyggelige og fuldt ud fortrolige.

Fortrolighed

Når vi behandler din eller din virksomheds oplysninger og materiale, så er vi altid 100 % fortrolige. Vi lever naturligvis altid op til den nyeste lovgivning inden for området. Det betyder også, at vi aldrig deler dine oplysninger med nogen uden for virksomheden. Det kommer altså derfor heller ikke ud til andre, at du har brugt os. Medmindre du selvfølgelig selv får lyst til at give en anbefaling videre!

Sikkerhed

Det materiale eller de tekster, som du deler med os, er altid fuldkommen sikkert i vores hænder. Når det kommer til sikkerhed, lever vi naturligvis også altid op til nyeste lovgivning. Vi passer godt på både det tilsendte materiale og det redigerede, hvilket også betyder, at hvis du skulle miste de redigeringer vi har sendt afsted til dig, så kan du ved hurtigt at kontakte os få det tilsendt igen. Det giver en sikkerhed til dig og det bedste samarbejde mellem din virksomhed og GoEdit.

Vi sikrer den høje kvalitet

Det er utrolig vigtigt, at kvaliteten er i top, uanset om dit materiale er til chefen, samarbejdspartnerne eller kunderne. Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at du og din virksomhed altid får den bedste kvalitet. Det gør vi gennem vores dygtige editorer og ved hjælp af vores strenge kvalitetsteam.

"Tænk sig, hvis vi kunne være lige præcis dem, der tilfører virksomheder tid, mindre besvær og meget mere overskud til andre (og vigtigere) aktiviteter, fordi vi strømliner arbejdsgange, som i dag kan tænkes meget smartere og mere effektive.”

Jakob Pindstrup

CEO, Co-founder, cand.scient.soc.

"Jeg ved, at det at bygge succesrige virksomheder kræver, at man er virkelig dygtig til at prioritere sin tid og sine indsatser. Samtidig er et professionelt udtryk alfa og omega. Jeg mener oprigtigt, at vi har skabt en 'game changer' for mine virksomheders dagligdag.”

Jakob Dalhoff

CIO, Co-founder, MSc Finance & Accounting

"Hvis man skal fremstå supertroværdig i sine kunders øjne, er man nødt til at kunne agere professionelt. Tiden er knap for os alle sammen, og derfor bliver man hele tiden nødt til at tænke smart. GoEdit lukker hullet — og det er nødvendigt."

Tenna von Cappeln

CCO, Co-founder, cand.scient.soc.

Kontakt os

Du kan nemt komme i kontakt med os. Du finder vores oplysninger herunder
— ligesom du er meget velkommen til at anvende chat-funktionen nederst i højre hjørne.
Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Ewaldsgade 7, 3., 2200 København N, Danmark
CVR-nr.: 39152509. T | 71 99 32 92. M | go@goedit.dk