Start redigering nu 🚀

Professionel korrekturlæsning leveret på 3 timer

Vi gør det super nemt at få korrekturlæst tekster enkelt og hurtigt. En korrekt tekst giver et professionelt indtryk af dig og din virksomhed.

Ingen uforudsete udgifter

Ingen minimumsbestilling

Altid ekspreslevering

Send os dit udkast
Step 1, Send dit udkast
Step 1

Send os dit udkast

Du har fx skrevet udkastet til en vigtig mail til en kunde, et stillingsopslag eller udkastet til en flyer.

Step 2, GoEdit redigerer
Step 2

Vi retter

Du uploader nemt dit udkast som fx en Word-fil og fortæller os hvor grundigt, vi skal rette teksten. Vi går straks i gang.

Step 3, Materialet leveres til dig
Step 3

Done

Vi sender din tekst tilbage til dig inden for 2 timer, når du bestiller på hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00.

Vi skal bare bruge dit udkast

Du sender nemt det udkast, som du ønsker at få korrekturlæst. Du fortæller os om du ønsker, at vi skal rette det og evt. omskrive det og færdiggøre teksten.
Vi sender den færdigredigerede tekst tilbage til dig.

Kommuniker præcist, professionelt & korrekt

Du skal fx sende et tilbud til en potentiel kunde, skrive et vigtigt notat eller en vigtig mail til bestyrelsen. Du bruger 30 sekunder på at sende dit udkast til os. Du vælger, om vi skal stramme teksten op eller blot rette alle fejl og sætte korrekt komma.

Vi korrekturlæser og retter fx en mail på 250 ord til 90 kr. + moms og sender det lynhurtigt tilbage til dig — så du trygt kan sende det til din kunde.

Brug det effektivt i fx mails, breve, notater, rapporter, tilbud, kontrakter og aftaler, tekst til opslag på sociale medier.
Send os dit udkast
Check mark
GoEdit
Dit udkast

Få læst korrektur på dine tekster

Du kan få alle typer af tekster korrekturlæst hos os. Vi læser dine tekster igennem og retter dem for de fejl, der måtte være. Fordi stort set alle laver fejl indimellem, så anbefaler vi, at du får professionelle til at se dit arbejde igennem. På den måde kan du spare tid, så du kan koncentrere dig om din virksomhed.

Vi ved fra undersøgelser, at korrekte tekster sælger flere produkter

Undersøgelser viser, at kunder bemærker skriftlige fejl. Selvom du ikke selv nødvendigvis lægger så meget mærke til fejl, så viser undersøgelser, at kunderne ikke er glade for det.

  • 43 % frastødes af sproglige fejl
  • 34 % synes, at korrekt stavning er sexet

Troværdigheden overfor din virksomhed falder simpelthen, hvis dine tekster har fejl. Læsere frastødes af fejl, fordi det skaber tvivl om, hvorvidt du er professionel, når du sender tekster til dem, som du lader være fyldt med fejl. Måske er dit arbejde i det hele taget fyldt med fejl, siden du ikke har rettet det selv eller fået andre til at gøre det for dig?

Går netop dine læsere op i sproglige detaljer?

Er du i tvivl om, hvorvidt korrekturlæsning vil få betydning for din troværdighed i dine læseres øjne? Så bør du overveje at lave en A/B splittest på den tekst, du skal skrive. Det kan fx være din hjemmeside, en annoncetekst eller et nyhedsbrev. På den måde kan du måle, hvorvidt dine læsere lægger mærke til og ændrer deres adfærd i en positiv retning på grund af det. Muligvis får du flere læsere, flere konverteringer eller lignende. Overvej, hvordan du bedst kan måle forskellen.

De bedst optimerede SEO-tekster er korrekte

Særligt på din hjemmeside er korrekte tekster afgørende i dag. Det er de, fordi en hjemmeside anses som den digitale verdens brochure. Det er en størrelse, som du arbejder på og gør noget ud af som virksomhed. Er teksten fyldt med fejl her, så er det et tydeligt tegn på, for rigtig mange, at du ikke går op i kvalitet. Fordi så stor en andel af alle læsere føler sig direkte frastødt af fejlbefængte tekster, så lægger Googles algoritmer også mærke til det. Jo flere, der forsvinder hurtigt fra din side (høj bounce rate), des lavere vil Google rangere din hjemmeside i det store SEO-regnskab. Engang var det muligt at skrive hjemmesidetekster, der indeholdt et udvalgt søgeord mange gange, og så ville din hjemmeside blive rangeret højt. Sådan er det ikke længere, fordi du får belønning for, at dine læsere er længe på din side. Googles algoritmer er nemlig så avancerede i dag.

Hvad er korrekturlæsning?

Du husker måske ligesom jeg, din lærers røde kuglepensstreger i dine skoleopgaver. Men husker du, hvor mange forskellige former de forskellige fejl kunne tage? Vores editorer retter ikke i dit indhold eller omskriver teksten i en korrekturlæsning. Det er muligt at tilkøbe denne service, hvis du ønsker det. Ved en korrekturlæsning retter vores editorer, efter behov, alle de fejl, der måtte være:

  • Sproglige fejl
  • Grammatiske fejl
  • Kommafejl
  • Konsekvens og skrivestil
  • Variation og opstramning

Sproglige og grammatiske fejl

En sproglig fejl kan eksempelvis være, at du skriver ‘hovede’, når du egentlig mener ‘hoved’. Det kan også være en grammatisk fejl, som når du fx skriver ‘to løbene geder’ i stedet for det korrekte ‘to løbende geder’. En sproglig fejl kan også være, når en sætning struktureres på en måde, der ikke giver mening, eller giver en anden mening end din hensigt.

Kommafejl

Kommafejl er en udfordring for mange, og det er forståeligt, fordi dansk kommatering aldrig har været nemt. Vi bruger altid grammatisk kommasætning, fordi vi mener, at det gør tekster mere forståelige generelt. Samtidig er det en måde at være konsekvent omkring vores editorers arbejde, så de altid følger samme retningslinjer. På den måde er det en kvalitetssikring af vores arbejde.

Konsekvens og skrivestil

En tekst bliver mere forståelig, når den bliver strammet op. Samtidig kan korrekturlæsning løfte teksten op på et højere niveau, så den bliver gennemgående fx ved at være konsekvens med en bestemt stavemåde af samme ord (som kan have forskellige, korrekte stavemåder). Det kan eksempelvis være, når du skriver ‘fx’ og et andet sted skriver ‘f.eks.’. Begge muligheder er sprogligt korrekte, men for at have en korrekt tekst, er det nødvendigt at være gennemgående, dvs. konsekvent med dine valg. Det samme gælder, når du ét sted skriver ‘man’, et andet sted skriver ‘I’ for senere at tiltale læseren som ‘du’.

Variation og opstramning

Under korrekturlæsning sørger vi også for at udskifte nogle af dine ord med synonymer, dvs. ord med samme betydning. På den måde bliver sproget mere flydende og mere interessant. Et eksempel kan være, at du i stedet for at skrive ‘ligesom’ ti gange i samme nyhedsbrev, skriver ‘som’ eller ‘med andre ord’.

Skal vi korrekturlæse din tekst?

Ønsker du at have korrekte tekster og dermed fremstå mere professionel i dine læseres øjne? Har din organisation ikke tid til at korrekturlæse alt, der skal lægge på de sociale medier, skrives i en mail til kunder og samarbejdspartnere osv. inden for en fornuftig tidsramme? Så kan du nemt sende os din tekst. Vores dygtige editorer går herefter straks i gang med at korrekturlæse din tekst.

Skal vi også skrive eller omskrive din tekst?

Det er også muligt at få vores dygtige editorer til at skrive eller omskrive en tekst for dig efter dine ønsker. Når en editor omskriver en tekst, så holder de naturligvis fast i essensen af din tekst, så indholdet er det samme. Men du kan få en bestemt retning på teksten eller få indsat overskrifter, byttet rundt på afsnit og strammet op, så teksten fremstår langt skarpere og mere professionel end før. Du kan også have et bestemt ønske om at gøre teksten mere sjov, med flere eksempler eller lignende, der måske kræver forudgående research.

Dine fordele

Vi er altid til at tale med — og der er altid et menneske i den anden ende. Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget. Du kan både bruge chat-funktionen her på siden eller ringe direkte til os.

Check mark
Du ved præcis, hvad du betaler
Check mark
Der er ingen ekstra gebyrer eller skjulte udgifter
Check mark
Dine tekster rettes af trænede medarbejdere
Check mark
Vi retter og omskriver din tekst på 2 timer
Check mark
Du modtager det rettede materiale via e-mail
Check mark
Du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds

Ofte stillede spørgsmål

I virkeligheden er GoEdit super simpel: Vi har struktureret processen med at skabe professionel korrekturlæsning, trænet vores team af super dygtige medarbejdere hamrende godt – og generelt professionaliseret og forsimplet hele processen. Resultatet er en service, der leverer super hurtigt og sparer dig for en masse bøvl, en masse tid og ikke mindst sikrer et professionelt resultat.