Kvalitetstekster, som dine kunder vil elske at læse

Stærke blogindlæg til din virksomhed

Blogindlæg er vigtig content for din virksomhed. Men der er for mange dårligt skrevne indlæg i verden. Få kunderne til at blive hængende med hjælp fra spændende, grundige og velskrevne blogindlæg.

Læs mere

Blogindlæg

1,6 kr. pr. ord
EksklusivE moms
Vi skriver dine blogindlæg ud fra virksomhedens behov.
Du får tilsendt både udkast og det færdige indlæg direkte til din maiboks.
Kommer snart

Du skal blot udfylde vores Templates

Forstå konceptet på 30 sek.

Du sender os nemt en beskrivelse af de tekster, du skal have lavet. Du fortæller, hvad de skal bruges til, og hvad de skal indeholde. Så sørger vores
dygtige editorer for fængende tekster til dine behov.

Step 1, Send dit udkast
Step 1

Udfyld formularen

Du skal fx have lavet tekster til dine produkter, nye services, eller du vil have flere til at opdage din virksomhed.

Step 2, GoEdit redigerer
Step 2

Vi tager os af det

Du besvarer nemt vores spørgsmål på vores platform sammen med dine kriterier til teksten. Vi går straks i gang.

Step 3, Materialet leveres til dig
Step 3

Done

Vi sender din nyskrevede fil til kvalitetssikring og tilbage til dig inden for 24 timer, når du bestiller på hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00.

Værdien af blogindlæg for din virksomhed

Mange virksomheder har i dag blogindlæg på deres virksomheds hjemmesider. De bruges som en stor del af indholdet på hjemmesiden, og det er der flere gode grunde til. For det første skaber rigtig gode blogindlæg nye læsere og potentielle kunder på virksomhedens side. Det er en værdi, hvor vigtigheden siger sig selv. Derudover så er blogindlæggene også en mulighed for, at du og din virksomhed kan positionere jer gennem teksterne. Du kan nemlig vise jeres viden og kompetencer gennem de temaer, dilemmaer og råd, du skriver om. Der er dermed en hel del muligheder i at have blogindlæg som en fast del af virksomhedens kommunikation, men det er utrolig vigtigt, at indlæggene også er gode.

Det gode blogindlæg

Hvad er det gode blogindlæg så? Når du har med tekster og kommunikation at gøre, så skal du altid have den enkelte kontekst med i dine overvejelser. Vær bevidst om, hvad dine ønsker er med indlæggene, hvem du skriver til, og hvordan du gør det. Der er dog nogle helt generelle ting, som altid gør sig gældende for det gode blogindlæg. Det skal være godt skrevet, og så skal det stemme overens med resten af dit brand og dine produkter. De mest essentielle ting at have med kan du se lige herunder.

Relevans

Dit blogindlæg skal allerede fra overskriften føles relevant for læseren. Det er derfor vigtigt, at du ved, hvem din målgruppe og dine læsere er, sådan så teksten kan tilpasses allerbedst til deres præferencer og ståsted i livet. Derudover skal der være en tydelig forbindelse mellem det, din virksomhed laver, og temaerne for indlæggene. Hvis det ikke føles relevant, så bliver indlæggene ikke læst, og det er ikke bare ærgerligt, men også spild af ressourcer.

Spændende og fængende

Som nævnt er du ikke den eneste virksomhed, der har blogindlæg. Der er mange muligheder for at finde gode og interessante tekster, sikkert også inden for din branche, og derfor skal din blog skille sig ud. Sørg for at lave unikt indhold, der ikke bare kopierer det, de andre skriver om. Finde nye, spændende vinkler eller lad andre gøre det for dig. Vi vil gerne finde relevant information, og vi vil meget gerne underholdes imens. Derfor skal teksten altså være godt skrevet.

Bliv hængende

Det gælder om at få læserne til at blive på din hjemmeside så længe som muligt. Helst skal de også klikke videre rundt på virksomhedens side. Derfor er det vigtigt, at strukturen er overskuelig og læsevenlig. Dine kunder skal nemt kunne finde rundt i overskrifter og indhold, ellers kan de blive irriterede og give op på teksten. Sørg derfor for, at teksten er skrevet levende i et letforståeligt sprog, og at tonen er god og passer til resten af indholdet.

Din virksomheds behov

Når vi skriver blogindlæg til din virksomhed, sørger vi altid for, at de passer til den enkelte kontekst, men også til dine behov. Det er vigtigt, at dine blogindlæg er skrevet lige præcis til din virksomhed, så de passer til dine mål. Vi skriver altid indlæggene efter dine anvisninger, og har du særlige ønsker, tager vi os nemt af dem. Vi går enormt meget op i, at kvaliteten er høj, og derfor er vi specialiserede i at skrive professionelle tekster for virksomheder.

Skal vi skrive dine blogindlæg?

Hvis du gerne vil have unikke blogindlæg af høj kvalitet, sender du nemt opgaven til os! Så tager vi os af det. Vores superskarpe editorer skriver et indlæg fra bunden lige til jeres målgruppe og behov. Vi har en lang og bred erfaring med at skrive indlæg til virksomheder, og vi ved, hvad der virker. Du udfylder nemt vores Templates med de relevante informationer, så sender vi opgaven til den af vores editorer, der er perfekt for jer. Vi går i gang med det samme, og du får den færdige tekst, lige når det passer dig.

Fordele, når vi laver dine

Blogindlæg

Du er sikret blogindlæg af høj kvalitet, der er tilpasset dig og din virksomhed.
Du får nye, professionelle blogindlæg, lige når det passer dig.
Erfarne editorer med ekspertviden om det gode blogindlæg skriver teksterne.
Dine blogindlæg har altid modtageren i fokus.
Se alle Templates

Forstå konceptet på 30 sek.

Hos GoEdit går vi enormt meget op i at finde dygtige folk, der kan producere fantastisk materiale til vores kunder. Samtidig ligger det os også meget på sinde, at vores editorer får noget ud af at arbejde hos os.

Dine fordele

GoEdit er den ambitiøse kommunikationsservice til professionelle virksomheder. Tænk hverken på oplæring, lange leveringstider, uklare priser eller skjulte gebyrer.

Check mark

Du ved præcis, hvad du betaler. Vi har faste priser.

Check mark

Der er ingen ekstra gebyrer eller skjulte udgifter.

Check mark

Alle opgaver udføres af veluddannede kommunikationseksperter.

Check mark

Alle opgaver kvalitetssikres og gennemlæses af mindst 2 editorer.

Check mark

Du modtager det rettede materiale via e-mail.

Check mark

De fleste opgaver leveres inden for 3 timer.

Start nu

Mød vores editorer

Forstå konceptet på 30 sek.

Hos GoEdit har vi et superskarpt team af ekstremt erfarne editorer, hvis professionelle færdigheder gør dem til de bedste inden for deres fag.
Læs mere og mød dem på deres personlige sider!

Amanda W. Kongstad

Cand.mag. i litteraturvidenskab

August Holst Thomsen

Cand.mag. i latin og spansk sprog og kultur

Ivan Schou Vibing

Cand.mag. i dansk, tysk og historie & GDS Deutsch

Josephine Kaner

Bachelor i spansk sprog og kultur
Alle editorer

Kontakt os

Du kan nemt komme i kontakt med os. Du finder vores oplysninger herunder
— ligesom du er meget velkommen til at anvende chat-funktionen nederst i højre hjørne.
Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Ewaldsgade 7, 3., 2200 København N, Danmark
CVR-nr.: 39152509. T | 71 99 32 92. M | go@goedit.dk