Kvalitetstekster, som dine kunder vil elske at læse

Facebook-opslag til professionelle virksomheder

Det er fantastisk nemt at få gode opslag til din virksomheds Facebook-side. Vi skriver opslag af høj kvalitet, der passer til din virksomhed og din målgruppe. Så er du sikret indhold, der taler til dine kunder.

Læs mere

Facebook-opslag

1,6 kr. pr. ord
EksklusivE moms
Du får gode Facebook-opslag, som dine kunder faktisk vil læse.
Vi sender dig de færdige tekster direkte til din mailboks.
Kommer snart

Du skal blot udfylde vores Templates

Forstå konceptet på 30 sek.

Du sender os nemt en beskrivelse af de tekster, du skal have lavet. Du fortæller, hvad de skal bruges til, og hvad de skal indeholde. Så sørger vores
dygtige editorer for fængende tekster til dine behov.

Step 1, Send dit udkast
Step 1

Udfyld formularen

Du skal fx have lavet tekster til dine produkter, nye services, eller du vil have flere til at opdage din virksomhed.

Step 2, GoEdit redigerer
Step 2

Vi tager os af det

Du besvarer nemt vores spørgsmål på vores platform sammen med dine kriterier til teksten. Vi går straks i gang.

Step 3, Materialet leveres til dig
Step 3

Done

Vi sender din nyskrevede fil til kvalitetssikring og tilbage til dig inden for 24 timer, når du bestiller på hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00.

Din Facebook-sides opslag og værdi

Indhold på Facebook i form af opslag er en supergod måde at komme ud med sine budskaber på. Ved at dele og lave godt indhold af høj kvalitet kan du positionere dig gennem dine opslag. Det er en måde, hvorpå du kan dele din viden og erfaring med kunderne. Men det kan også være lidt af en udfordring, for hvad virker lige præcis bedst for din virksomhed og dine kunder?

Om de gode Facebook-opslag

Det er et par helt essentielle ting, der skaber gode Facebook-opslag. Det har både noget at gøre med tekstens form, længde og det visuelle. Men der findes ikke en opskrift for det "perfekte" opslag. Det skyldes, at virksomhederne og siderne på Facebook er forskellige, når det kommer til målgruppe, specialisering og visioner. Derfor skal man altid tænke over den enkelte virksomheds behov, når det kommer til at skrive gode opslag. Det er dog vigtigt at tænke over følgende:

Værdi for læseren

Dine opslag skal skabe en eller anden form for værdi for læseren. Det kan fx være i form af nyttig information, relevante diskussioner eller godt underholdende indhold. Du skal altså i højere grad tænke over, hvad dine kunder er interesseret i at læse, end blot hvad du vil kommunikere.

De skal passe med dit brand

Det er en rigtig god idé at sørge for, at dine opslag har en form for rød tråd. Det kan være i form af 2-3 forskellige kategorier, du skriver og deler om, det kan være, hvor ofte opslagene kommer ud, eller det kan være i opslagets udforming. Opslagene skal også passe til din overordnede vision og det brand, din virksomhed står for.

De skal være interagerende

Gode opslag giver læseren lyst til at interagere. De skal være inddragende, og det er altid en god idé at stille spørgsmål. Sørg samtidig for at holde det simpelt, så det også er nemt for læseren og dine kunder at interagere og kommentere, uden at de skal tænke sig om i alt for lang tid. Når dine følgere interagerer med dine opslag ved at "synes godt om", dele eller kommentere, så har det også indflydelse på Facebooks algoritmer, og dine opslag når længere ud.

Din virksomheds behov og formål

Vi sørger altid for at skrive opslagene ud fra din virksomheds behov samt jeres overordnede vision. Vi går meget op i, at opslagene er af høj kvalitet, og vores superdygtige editorer skriver dem lige ud fra jeres retningslinjer. Vi sender de færdige opslag direkte til din mailboks klar til brug. Skulle du have kommentarer eller ændringer, så tager vi os nemt og hurtigt af det. Vi kan også nemt vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dig.

Skal vi skrive dine Facebook-opslag?

Hvis du og din virksomhed gerne vil have Facebook-opslag af høj kvalitet, som også er relevante for læseren, så sender du nemt opgaverne til os. Det kan være utrolig svært for ambitiøse virksomheder at nå alt inden for en fornuftig tidsramme, derfor kan du nemt lade os tage os af teksterne. Du udfylder nemt vores Templates med alle de relevante informationer, så sender vi opgaven videre til den editor, der passer lige jeres behov. Vi går i gang med det samme, og du får filen tilbage, når det passer dig.

Skal vi også oversætte din tekst?

Vores editorer har mange kompetencer. Derfor er det også muligt at få dem til at oversætte en tekst for dig efter dine ønsker. Når vi oversætter en tekst, så holder vi naturligvis altid fast i tekstens essens, så indholdet er det samme. Vi sørger for, at din tekst er superskarp og oversat korret. På den måde undgår du misforståelser eller pinlige fejl i din oversatte tekst. Alle tekster, der går igennem GoEdit, bliver sendt til kvalitetssikring, inden vi sender dem tilbage til dig.

Fordele, når vi laver dine

Facebook-opslag

Du får relevante Facebook-opslag, som taler til dine kunder.
Professionelle editorer skriver dine opslag lige til din virksomheds behov.
Værdien af dig og din virksomhed bliver fremhævet i opslagene.
Din virksomhed får Facebook-opslag, der er sikret den høje kvalitet.
Se alle Templates

Forstå konceptet på 30 sek.

Hos GoEdit går vi enormt meget op i at finde dygtige folk, der kan producere fantastisk materiale til vores kunder. Samtidig ligger det os også meget på sinde, at vores editorer får noget ud af at arbejde hos os.

Dine fordele

GoEdit er den ambitiøse kommunikationsservice til professionelle virksomheder. Tænk hverken på oplæring, lange leveringstider, uklare priser eller skjulte gebyrer.

Check mark

Du ved præcis, hvad du betaler. Vi har faste priser.

Check mark

Der er ingen ekstra gebyrer eller skjulte udgifter.

Check mark

Alle opgaver udføres af veluddannede kommunikationseksperter.

Check mark

Alle opgaver kvalitetssikres og gennemlæses af mindst 2 editorer.

Check mark

Du modtager det rettede materiale via e-mail.

Check mark

De fleste opgaver leveres inden for 3 timer.

Start nu

Mød vores editorer

Forstå konceptet på 30 sek.

Hos GoEdit har vi et superskarpt team af ekstremt erfarne editorer, hvis professionelle færdigheder gør dem til de bedste inden for deres fag.
Læs mere og mød dem på deres personlige sider!

Amanda W. Kongstad

Cand.mag. i litteraturvidenskab

August Holst Thomsen

Cand.mag. i latin og spansk sprog og kultur

Ivan Schou Vibing

Cand.mag. i dansk, tysk og historie & GDS Deutsch

Josephine Kaner

Bachelor i spansk sprog og kultur
Alle editorer

Kontakt os

Du kan nemt komme i kontakt med os. Du finder vores oplysninger herunder
— ligesom du er meget velkommen til at anvende chat-funktionen nederst i højre hjørne.
Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Ewaldsgade 7, 3., 2200 København N, Danmark
CVR-nr.: 39152509. T | 71 99 32 92. M | go@goedit.dk