Kvalitetstekster, som dine kunder vil elske at læse

Professionelle "om os"-tekster til din virksomhed

"Om os"-tekster er en stærk mulighed for at dele dit budskab med kunderne og vise de kompetencer, du vil fremhæve. Få personlige profiltekster, der taler til kunderne.

Læs mere

"Om os"-tekster

3 kr. pr. ord
EksklusivE moms
Vi skriver skarpe profiltekster til din virksomheds behov.
Du får tilsendt udkastet samt den færdige profiltekst direkte til din mailboks.
Kommer snart

Du skal blot udfylde vores Templates

Forstå konceptet på 30 sek.

Du sender os nemt en beskrivelse af de tekster, du skal have lavet. Du fortæller, hvad de skal bruges til, og hvad de skal indeholde. Så sørger vores
dygtige editorer for fængende tekster til dine behov.

Step 1, Send dit udkast
Step 1

Udfyld formularen

Du skal fx have lavet tekster til dine produkter, nye services, eller du vil have flere til at opdage din virksomhed.

Step 2, GoEdit redigerer
Step 2

Vi tager os af det

Du besvarer nemt vores spørgsmål på vores platform sammen med dine kriterier til teksten. Vi går straks i gang.

Step 3, Materialet leveres til dig
Step 3

Done

Vi sender din nyskrevede fil til kvalitetssikring og tilbage til dig inden for 24 timer, når du bestiller på hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00.

Vigtigheden af din virksomheds ”om os”-tekster

Profiltekster, som også ofte bliver kaldt ”om os”-tekster, er for mange virksomheder nogle af de sider, som bliver mest besøgt. Vi vil gerne vide, hvem det er vi handler med, og vi vil gerne vide noget om personerne bag. Det er derfor ofte her, kunderne går ind, når de er i tvivl om valget mellem flere forskellige produkter og virksomheder. Men det er vigtigt, at teksterne er gode. Det er nemlig en mulighed for at interessere og fastholde læserne, så de vælger lige netop din virksomhed.

Den gode profiltekst

Virksomhedens profiltekst skal fuldt ud udnytte muligheden for at fortælle kunderne, hvorfor det lige netop er dig og din virksomhed, de skal vælge. Pladsen skal derfor ikke bruges på at informere om ting, som kunden i forvejen tager for givet og forventer af jer som virksomhed, men på at vise, hvorfor jeres virksomheds arbejdsmetode og tilgang er noget særligt. Dine tekster skal mindst gøre disse 3 punkter klart for kunden:

Din værdi for kunden

Du skal sørge for at vise kunden, hvilken værdi du giver vedkommende. Hvorfor er du vigtig for kunden? Det, som du lægger vægt på, er med stor sandsynlighed noget andet end det, kunden prioriterer. Sæt dig i kundens sted og formulér så dennes behov og bekymringer på en sådan måde, at du er den naturlige løsning på problemet. Fokusér på, hvad det reelt er, du gør for kunden.

Din identitet

Det skal være helt klart, hvorfor kunden skal vælge dig fremfor dine konkurrenter, men det skal være, uden at du nævner de andre. Hvad er det helt præcis, der gør din virksomhed unik i branchen? Det hænger tæt sammen med virksomhedens overordnede identitet, og der skal helst være en sammenhæng mellem det, du gør, hvordan du gør det, og hvem du er. Derfor skal du sørge for at bruge de punkter, hvor du skiller dig ud, som en fordel.

Dit budskab

Alt det, virksomheden gør, skal ikke være med i beskrivelsen. Derimod skal de allerbedste punkter, som du ønsker at fremhæve, skrives klart ind i teksten. Det kan være i form af dit mål for kunden, eller hvad din vision er som virksomhed. Det vigtige er, at det spiller sammen med de andre punkter, nemlig den overordnede identitet og værdien, som du giver kunden.

Din virksomheds behov

Det er enormt vigtigt, at profilteksterne passer til din virksomhed og dine behov. Derfor skriver vi altid teksterne fra bunden lige ud fra dine anvisninger. Du giver os bare den nødvendige information, så sikrer vi for den høje kvalitet. Vi sørger også for, at teksterne passer til din virksomheds mål. Så får du den bedst mulige tekst. Vi kan også nemt vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dig.

Skal vi skrive jeres ”om os”-tekster?

Er det vigtigt for jer at have professionelle tekster, der viser virksomhedens bedste sider frem? Så lad os klare opgaven! Vores superdygtige editorer skriver professionelle tekster lige efter jeres ønske. Du udfylder blot vores simple Templates, så går vi straks i gang. Opgaven bliver sendt til den editor, der er allerbedst inden for jeres område, og så sender vi den færdige tekst direkte til din mailboks, når det passer dig.

Fordele, når vi laver dine

"Om os"-tekster

Du får en skræddersyet profiltekst, der taler til kunderne.
Vi fremhæver din virksomheds bedste sider.
Din virksomhed får professionelle "om os"-tekster.
Du får profiltekster af høj kvalitet, der passer til dine behov.
Se alle Templates

Forstå konceptet på 30 sek.

Hos GoEdit går vi enormt meget op i at finde dygtige folk, der kan producere fantastisk materiale til vores kunder. Samtidig ligger det os også meget på sinde, at vores editorer får noget ud af at arbejde hos os.

Dine fordele

GoEdit er den ambitiøse kommunikationsservice til professionelle virksomheder. Tænk hverken på oplæring, lange leveringstider, uklare priser eller skjulte gebyrer.

Check mark

Du ved præcis, hvad du betaler. Vi har faste priser.

Check mark

Der er ingen ekstra gebyrer eller skjulte udgifter.

Check mark

Alle opgaver udføres af veluddannede kommunikationseksperter.

Check mark

Alle opgaver kvalitetssikres og gennemlæses af mindst 2 editorer.

Check mark

Du modtager det rettede materiale via e-mail.

Check mark

De fleste opgaver leveres inden for 3 timer.

Start nu

Mød vores editorer

Forstå konceptet på 30 sek.

Hos GoEdit har vi et superskarpt team af ekstremt erfarne editorer, hvis professionelle færdigheder gør dem til de bedste inden for deres fag.
Læs mere og mød dem på deres personlige sider!

Amanda W. Kongstad

Cand.mag. i litteraturvidenskab

August Holst Thomsen

Cand.mag. i latin og spansk sprog og kultur

Ivan Schou Vibing

Cand.mag. i dansk, tysk og historie & GDS Deutsch

Josephine Kaner

Bachelor i spansk sprog og kultur
Alle editorer

Kontakt os

Du kan nemt komme i kontakt med os. Du finder vores oplysninger herunder
— ligesom du er meget velkommen til at anvende chat-funktionen nederst i højre hjørne.
Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Ewaldsgade 7, 3., 2200 København N, Danmark
CVR-nr.: 39152509. T | 71 99 32 92. M | go@goedit.dk