Kvalitetstekster, som dine kunder vil elske at læse

Professionelle tekster, der skaber SEO-værdi

Få succes gennem SEO. Alt for få virksomheder tænker SEO med i deres tekster, men søgemaskineoptimering kan have stor indflydelse på virksomhedens resultater. Gode tekster med de helt rigtige nøgleord skaber værdi.

Læs mere

SEO-tekster

2 kr. pr. ord
EksklusivE moms
Vi skriver en original SEO-tekst ud fra din virksomheds behov.
Du får tilsendt både udkast og den færdige tekst direkte til din mailboks.
Kommer snart

Du skal blot udfylde vores Templates

Forstå konceptet på 30 sek.

Du sender os nemt en beskrivelse af de tekster, du skal have lavet. Du fortæller, hvad de skal bruges til, og hvad de skal indeholde. Så sørger vores
dygtige editorer for fængende tekster til dine behov.

Step 1, Send dit udkast
Step 1

Udfyld formularen

Du skal fx have lavet tekster til dine produkter, nye services, eller du vil have flere til at opdage din virksomhed.

Step 2, GoEdit redigerer
Step 2

Vi tager os af det

Du besvarer nemt vores spørgsmål på vores platform sammen med dine kriterier til teksten. Vi går straks i gang.

Step 3, Materialet leveres til dig
Step 3

Done

Vi sender din nyskrevede fil til kvalitetssikring og tilbage til dig inden for 24 timer, når du bestiller på hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00.

Hvad er SEO?

Du er havnet på denne hjemmeside, fordi du enten har hørt, at SEO er vigtigt, og nu prøver du at finde mere information, eller også har du helt styr på det, men vil have hjælp til at få skrevet dine SEO-venlige tekster. Kort sagt så handler SEO om, hvordan din virksomhed kan blive fundet af (potentielle) kunder gennem søgeord på Google. Ordet kommer fra engelsk og er en forkortelse for search engine optimization, som på dansk bliver kaldt søgemaskineoptimering. Det handler altså om rangeringen af din hjemmeside, når folk søger på emner, der har relevans til din virksomhed.

Værdien af en god SEO-tekst

SEO er vigtigt for alle virksomheder, for hvis din virksomhed ikke rangerer godt, så er den svær at finde. Derfor går du glip af nye potentielle kunder, som i stedet går til de af dine konkurrenter, der er nemmere at finde på internettet. Der er flere måder, man kan forsøge at få sin virksomhed bedre rangeret på, men en af de vigtige er selve din virksomheds indhold på hjemmesiden. Hvis du ikke laver indhold, som din hjemmesides besøgende gider læse, så klikker de hurtigt væk, og det giver en dårligere ranking af hjemmesiden. Teksten er derfor det tunge benarbejde, som har indflydelse på, om virksomheden får succes gennem SEO.

Kvalitet

For at de besøgende gider læse dine tekster, skal kvaliteten være i orden. Der er utrolig mange om buddet, og hvis dine tekster er dårlige kvalitetsmæssigt, så er der ingen grundt til at blive hængende. Der er masser af andre og bedre tekster derude, så hvorfor spilde tid på dårlige tekster? Sørg derfor for, at kvaliteten er i orden, og teksterne er unikke i deres indhold og beskrivelser.

Relevans og værdi

Når kvaliteten er sikret, så skal du være sikker på, at dine tekster også er relevante for kunderne. Sørg for, at indholdet er noget, som de er interesserede i, og som har relevans til de ord, du bruger på siden. Du skal give svar på de ting, som dine kunder spørger efter og søger information om. Allerbedst skal du løse et problem, som dine kunder og besøgende har.

Nøgleord

Det er essentielt, at dine tekster indeholder nøgleord, som er relevante for din virksomhed og jeres ydelser. Teksterne skal derfor inkludere forskellige ord, der har med den enkelte kontekst at gøre, og så skal de også indeholde variationer af disse ord. På engelsk taler man om keywords, og de er relevante i forhold til, hvad det præcis er, dine kunder søger på, når de har brug for produkter eller services som dem, du tilbyder.

Din virksomheds behov

Når vi skriver SEO-tekster til din virksomhed, gør vi det altid ud fra den enkelte kontekst og dine behov. Vi kan skrive en god tekst til dig fra bunden af på baggrund af dine anvisninger, hvor vi sørger for at indføre vigtige nøgleord, der er relevante for din branche, samt variationer af disse nøgleord. Eller du kan bruge os i forbindelse med andre projekter. Måske har du fået lavet en søgeordsanalyse til din virksomhed og mangler at få skrevet kvalitetstekster. Så medsender du den bare i din bestilling, så tager vi os af resten, og du får den færdige tekst tilsendt klar til brug.

Skal vi skrive dine SEO-tekster?

Ønsker du at have gode SEO-venlige tekster af høj kvalitet? Vi hjælper dig og sørger for, at teksterne passer til din virksomhed og jeres formål. Har din virksomhed ikke tid til at skrive alle de tekster, som I har brug for, inden for en fornuftig tidsramme? Så kan du trygt og nemt lade os skrive dem for dig. Vores dygtige editorer er eksperter inden for SEO- tekstforfatning og går straks i gang, så det passer dig.

Skal vi også oversætte din tekst?

Vores editorer har mange kompetencer. Derfor er det også muligt at få dem til at oversætte en tekst for dig efter dine ønsker. Når vi oversætter en tekst, så holder vi naturligvis altid fast i tekstens essens, så indholdet er det samme. Vi sørger for, at din tekst er superskarp og oversat korret. På den måde undgår du misforståelser eller pinlige fejl i din oversatte tekst. Alle tekster, der går igennem GoEdit, bliver sendt til kvalitetssikring, inden vi sender dem tilbage til dig.

Fordele, når vi laver dine

SEO-tekster

Vi skriver teksten lige ud fra dine behov.
Dine SEO-tekster er sikret relevans og høj kvalitet fra start af.
Du får tekster, som dine besøgende læser.
Erfarne editorer med ekspertviden inden for SEO skriver dine tekster.
Se alle Templates

Forstå konceptet på 30 sek.

Hos GoEdit går vi enormt meget op i at finde dygtige folk, der kan producere fantastisk materiale til vores kunder. Samtidig ligger det os også meget på sinde, at vores editorer får noget ud af at arbejde hos os.

Dine fordele

GoEdit er den ambitiøse kommunikationsservice til professionelle virksomheder. Tænk hverken på oplæring, lange leveringstider, uklare priser eller skjulte gebyrer.

Check mark

Du ved præcis, hvad du betaler. Vi har faste priser.

Check mark

Der er ingen ekstra gebyrer eller skjulte udgifter.

Check mark

Alle opgaver udføres af veluddannede kommunikationseksperter.

Check mark

Alle opgaver kvalitetssikres og gennemlæses af mindst 2 editorer.

Check mark

Du modtager det rettede materiale via e-mail.

Check mark

De fleste opgaver leveres inden for 3 timer.

Start nu

Mød vores editorer

Forstå konceptet på 30 sek.

Hos GoEdit har vi et superskarpt team af ekstremt erfarne editorer, hvis professionelle færdigheder gør dem til de bedste inden for deres fag.
Læs mere og mød dem på deres personlige sider!

Amanda W. Kongstad

Cand.mag. i litteraturvidenskab

August Holst Thomsen

Cand.mag. i latin og spansk sprog og kultur

Ivan Schou Vibing

Cand.mag. i dansk, tysk og historie & GDS Deutsch

Josephine Kaner

Bachelor i spansk sprog og kultur
Alle editorer

Kontakt os

Du kan nemt komme i kontakt med os. Du finder vores oplysninger herunder
— ligesom du er meget velkommen til at anvende chat-funktionen nederst i højre hjørne.
Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Ewaldsgade 7, 3., 2200 København N, Danmark
CVR-nr.: 39152509. T | 71 99 32 92. M | go@goedit.dk