Kvalitetstekster, som dine kunder vil elske at læse

Professionelle videotekster til din virksomhed

De fleste kunder ser videoer uden lyd. Derfor er det helt essentielt, at du har undertekster med på din virksomheds videoer, så kunderne ser dit budskab!

Læs mere

Videotekster

2 kr. pr. ord
EksklusivE moms
Vi sørger for stærk undertekstning til din video.
Du får nemt tilsendt både udkast og den færdige tekst til din mailboks.
Kommer snart

Du skal blot udfylde vores Templates

Forstå konceptet på 30 sek.

Du sender os nemt en beskrivelse af de tekster, du skal have lavet. Du fortæller, hvad de skal bruges til, og hvad de skal indeholde. Så sørger vores
dygtige editorer for fængende tekster til dine behov.

Step 1, Send dit udkast
Step 1

Udfyld formularen

Du skal fx have lavet tekster til dine produkter, nye services, eller du vil have flere til at opdage din virksomhed.

Step 2, GoEdit redigerer
Step 2

Vi tager os af det

Du besvarer nemt vores spørgsmål på vores platform sammen med dine kriterier til teksten. Vi går straks i gang.

Step 3, Materialet leveres til dig
Step 3

Done

Vi sender din nyskrevede fil til kvalitetssikring og tilbage til dig inden for 24 timer, når du bestiller på hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00.

Undertekstnings vigtighed og værdi

I dag er det ikke bare vigtigt at have undertekster på sine videoer, det er faktisk helt essentielt, for at sikre at kunderne får set dit budskab. Det skyldes både, at mange videoer automatisk afspilles uden lyd på platforme som Facebook og Instagram, og at fleste brugere bevidst vælger ikke at have lyden tændt. Undersøgelser har vist, at det faktisk gør sig gældende for mere end 80 % af alle brugere. Det skyldes blandt andet, at videoerne skal være safe-for-work og altså ikke forstyrre hverken kollegaer eller andre personer i nærheden. Det betyder altså, at du let mister en masse seere, blot fordi de ikke kan se dine videoer med lyd. Det er ikke bare spild af arbejdstid, det er også spild af penge, hvis dine annoncerede videoer mangler tekstning.

Den gode undertekstning

Hvordan sikrer man så, at videoerne har gode undertekster? For det første så er gode undertekster dem, som hurtigt og enkelt giver seeren en forståelse af indholdet. De skal være nemme og behagelige at læse for øjnene. For det andet så er en virkelig god videotekst én, man ikke bliver bevidst om. Det er en tekst, der virker så godt til videoen, at man slet ikke tænker over, at den er der. Man læser den bare. Derudover skal man være bevidst om følgende:

Betydningen eller ordret?

Når man undertekster, kan man enten vælge at gøre det ordret efter det, personerne på videoen faktisk siger, eller man kan vælge at gøre det ud fra betydningen. Har man et manuskript, er den billigste løsning at få videotekster, der er skrevet ordret efter teksten. Det er nemlig meget hurtigere for en editor. Det kan dog være en fordel sommetider at få videoteksterne skrevet efter meningen bagved ordene, da en omskrivning kan være nemmere at forstå og læse på skrift.

Softcoding eller hardcoding?

Der er forskel på, hvordan man laver underteksterne i forhold til videofilen. Softcoding er tekster, som kan slås til og fra, og de ligger dermed ikke oven på selve videoen. Det er klart en fordel at vælge denne løsning, hvis du skal have undertekster på mere end ét sprog, eller hvis du vil give seeren mulighed for at vælge videoteksten fra. Hardcoding er derimod tekster, der permanent ligger som en del af filen. Du skal vælge denne type, hvis du kun skal have teksten på et enkelt sprog, og hvis videoen primært skal deles på sider som Facebook.

Seeren

Det kan være en fordel, at du tænker din modtager med allerede fra start af. Hvor hurtigt og varierende læser dine seere? Det kan nemlig have betydning for, hvor lang tid teksterne skal vises, så din målgruppe kan nå at læse dem. Derudover betyder modtagerens læseniveau også, hvor højt tekstens lixtal må være. Det kan være godt at bruge specifikke termer til særligt faggrupper og målgrupper, men generelt skal teksten hellere være simpel og læsevenlig end kompliceret.

Din virksomheds behov

Videoteksterne skal passe til jeres virksomhed og det behov, I har lige nu. Derfor skriver vi dem altid ud fra jeres anvisninger og retningslinjer. Vi sørger for en tekst af høj kvalitet skrevet fra bunden, så den passer til jeres mål. Det sikrer jer den allerbedste undertekstning. Skulle I være i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til jer, er vi altid klar til at vejlede.

Skal vi skrive teksterne til dine videoer?

Hvis du vil have læsevenlige, men skarpe tekster, sender du nemt opgaven til os. Så sørger vores skarpe editorer med specialviden inden for undertekstning af videoer for en helt rigtig tekstning. Det sikrer jer en professionel tekst, og samtidig er I sikre på, at jeres seere forstår jeres videos budskab. Du udfylder nemt vores Templates for videotekster og sender os den relevante information. Vi sender filen tilbage, ligesom det passer dig.

Fordele, når vi laver dine

Videotekster

Du får en professionel videotekst tilpasset dine behov.
Dine undertekster bliver skrevet og ordnet af skarpe editorer.
Du slipper for alt besværet, der er ved at lave videotekster.
Vi sender den færdige fil til din mailboks, lige når det passer dig.
Se alle Templates

Forstå konceptet på 30 sek.

Hos GoEdit går vi enormt meget op i at finde dygtige folk, der kan producere fantastisk materiale til vores kunder. Samtidig ligger det os også meget på sinde, at vores editorer får noget ud af at arbejde hos os.

Dine fordele

GoEdit er den ambitiøse kommunikationsservice til professionelle virksomheder. Tænk hverken på oplæring, lange leveringstider, uklare priser eller skjulte gebyrer.

Check mark

Du ved præcis, hvad du betaler. Vi har faste priser.

Check mark

Der er ingen ekstra gebyrer eller skjulte udgifter.

Check mark

Alle opgaver udføres af veluddannede kommunikationseksperter.

Check mark

Alle opgaver kvalitetssikres og gennemlæses af mindst 2 editorer.

Check mark

Du modtager det rettede materiale via e-mail.

Check mark

De fleste opgaver leveres inden for 3 timer.

Start nu

Mød vores editorer

Forstå konceptet på 30 sek.

Hos GoEdit har vi et superskarpt team af ekstremt erfarne editorer, hvis professionelle færdigheder gør dem til de bedste inden for deres fag.
Læs mere og mød dem på deres personlige sider!

Amanda W. Kongstad

Cand.mag. i litteraturvidenskab

August Holst Thomsen

Cand.mag. i latin og spansk sprog og kultur

Ivan Schou Vibing

Cand.mag. i dansk, tysk og historie & GDS Deutsch

Josephine Kaner

Bachelor i spansk sprog og kultur
Alle editorer

Kontakt os

Du kan nemt komme i kontakt med os. Du finder vores oplysninger herunder
— ligesom du er meget velkommen til at anvende chat-funktionen nederst i højre hjørne.
Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Ewaldsgade 7, 3., 2200 København N, Danmark
CVR-nr.: 39152509. T | 71 99 32 92. M | go@goedit.dk