⚡️ Book demo

GoEdit services

Tour

GoEdit er din fullservice kommunikationsmedarbejder, der altid leverer med ekspresfart, alle dage fra 8 til 20, og som er erfaren og veluddannet i lige præcis det, du har brug for – hvad enten det er korrekturlæsning, tekstforfatning eller oversættelse.

En enkel og effektiv proces

Forstå konceptet på 30 sek.

Vi har struktureret processen bag tekstredigering helt enormt. Det betyder, at din virksomhed altid er sikret en nem og hurtig service, samtidig med at strenge kvalitetskrav sikrer, at ingen opgaver forlader os uden at være godkendt af et særligt kvalitetsteam.

Korrekturlæsning

Forstå konceptet på 30 sek.

I sender os nemt de tekster, I skal have læst korrektur på, og så sender vi dem videre til vores super dygtige editorer. Hvis teksten er inden for et særligt område, sørger vi for at finde den bedste til opgaven fra vores team.

Omskrivning

Forstå konceptet på 30 sek.

Vi omskriver jeres tekster, retter uheldige sætningskonstruktioner og strammer dem op, så teksten står helt skarpt. Hvis I har tilføjelser eller rettelser, så sørger vi for dem! I sætter selv en deadline, så får I teksten, lige når det passer jer.

Tekstforfatning

Forstå konceptet på 30 sek.

I giver os en beskrivelse af opgaven, dens kontekst og eventuelle kriterier, I måtte have til teksten. Så laver vi den fra bunden og sørger samtidig for, at den er fejlfri og står fuldstændig skarpt lige til det format og formål, som I bruger!

Oversættelse

Forstå konceptet på 30 sek.

I sender os teksterne og vælger, hvilket sprog de skal oversættes til. Så sender vi dem videre til de editorer, der er eksperter i lige netop dét sprog. Så er I sikret en oversættelse af allerhøjeste kvalitet uden grammatiske fejl.

En effektiv proces med kvalitetssikring

Forstå konceptet på 30 sek.

1. I vælger nemt den ønskede service, uploader teksten og udfylder det korte skema. I kan også vedhæfte ekstra filer, indsætte links eller endda sende os en videobesked, alt efter hvad jeres virksomhed har brug for.

2. Vi sender opgaven videre til vores dygtige editorer. Alle editorer er højtuddannede kommunikationsspecialister og har samtidig bestået vores hårde test for at blive en del af teamet. Kun 38% af alle ansøgere klarer testene, selvom de har den rette uddannelsesbaggrund og erfaring.

3. Jeres tekster bliver opstrammet, oversat, korrekturlæst eller bliver skrevet fra bunden! Præcis hvad I har brug for lige nu.

4. Teksterne går igennem et kvalitetstjek, inden de leveres til jer. Tekster, vi har tekstforfattet, sendes som udgangspunkt til vores korrekturlæsere, så der er ekstra øjne på. Alle kan begå fejl, også korrekturlæsere. Men gennem vores kvalitetstjek er I sikret en tekst af den allerhøjeste kvalitet.

5. Vi leverer jeres tekster! Har I kommentarer eller ændringer, så tilretter eller korrigerer vi dem naturligvis med lynets hast!

Teamet bag

Vi ved, hvor meget redigering og rettelser fylder for moderne virksomheder. Hvorfor? Fordi vi selv er aktive erhvervsdrivende, har lang erfaring fra bureaubranchen og international iværksætteri. GoEdit er netop stiftet af et team, som selv har stor nytte af GoEdits ydelser.

Forstå konceptet på 30 sek.

"Tænk sig, hvis vi kunne være lige præcis dem, der tilfører virksomheder tid, mindre besvær og meget mere overskud til andre (og vigtigere) aktiviteter, fordi vi strømliner arbejdsgange, som i dag kan tænkes meget smartere og mere effektive.”

Jakob Pindstrup

CEO, Co-founder, cand.scient.soc.

"Jeg ved, at det at bygge succesrige virksomheder kræver, at man er virkelig dygtig til at prioritere sin tid og indsatser. Samtidig er et professionelt udtryk vigtigt. Jeg mener oprigtigt, at vi har skabt en 'game changer' for mine virksomheders dagligdag.”

Jakob Dalhoff

CIO, Co-founder, MSc Finance & Accounting

"Hvis man skal fremstå supertroværdig i sine kunders øjne, er man nødt til at kunne agere professionelt. Tiden er knap for os alle sammen, og derfor bliver man hele tiden nødt til at tænke smart. GoEdit lukker hullet — og det er nødvendigt."

Tenna von Cappeln

CCO, Co-founder, cand.scient.soc.

Kontakt os

Du kan nemt komme i kontakt med os. Du finder vores oplysninger herunder
— ligesom du er meget velkommen til at anvende chat-funktionen nederst i højre hjørne.
Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Ewaldsgade 7, 3., 2200 København N, Danmark
CVR-nr.: 39152509. T | 71 99 32 92. M | go@goedit.dk