Betingelser

Vi har nogle få betingelser, som skal sikre et godt samarbejde :-) Sig endelig til, hvis du har spørgsmål.

Senest opdateret d. 11. december 2019

1. Gyldighed

 1. Forretningsbetingelserne gælder for alle de aftaler, du som kunde indgår med GoEdit ApS. CVR-nr.: 3915 2509. Ewaldsgade 7, 3., 2200 København N, Danmark. Tlf.: +45 71 99 32 92. E-mail: go@goedit.dk. Hjemmeside: www.goedit.dk.

 2. Ændringer til aftalen er kun gældende, hvis det er aftalt skriftligt.

2. Ydelser

 1. GoEdits ydelser falder i 2 kategorier:

  • Korrekturlæsning (herunder rettelse af grammatik og tegnsætning).

  • Tekstforfatning (herunder produktion af tekster til diverse formål såsom fx artikler, hjemmesider, markedsføringsmateriale, jobopslag, nyhedsbreve, kontrakter og aftaler, korrespondancer m.m.).

 2. I det følgende betegnes ovenstående ydelser under ét som 'materialer'.

3. Dine rettigheder til materialer leveret af GoEdit

 1. Når du modtager materialet fra GoEdit, har du ret til at:

  • Gemme materialet til senere brug.

  • Udskrive, offentliggøre og på anden måde dele materialet og anvende det til eget brug.

  • Korrigere og tilrette materialet til enhver situation, du ønsker at anvende materialet i.

  • Frit uploade materialet til din virksomheds hjemmeside, sociale medieprofiler eller anden platform.

 2. Du ejer alle rettigheder til materialet og kan frit bruge det til alle de formål, du ønsker.

4. Levering

 1. Når du modtager materialet, skal du gennemlæse materialet for at vurdere, om der er eventuelle mangler eller fejl i det tilsendte. Kontakt os straks, hvis du opdager fejl eller mangler.

 2. Når du bestiller en tekst på GoEdit, er vi typisk i stand til at levere udkast til materialet inden for 1-2 hverdage. Hvis leveringen af materialet forsinkes, i forhold til det normale leveringstidspunkt, fx hvis bestillingen er stor, informerer vi dig selvfølgelig om det og angiver et nyt leveringstidspunkt.

 3. Hvis du ikke har modtaget materialet senest ved et evt. nyt angivet leveringstidspunkt (dvs. at vi har været nødsaget til at udsætte levering én gang), har du ret til at ophæve købet.

 4. Når vi leverer et udkast til dig, har du 72 timer til at komme med eventuelle rettelser. Når vi har modtaget din accept af teksten eller eventuelle retterlser, sender vi teksten videre til korrekturlæsning og kvalitetskontrol, og herefter leveres den endelige tekst til dig. Du sender rettelserne til den editor, der har leveret dit udkast til dig (deres kontaktoplysninger angives direkte i den e-mail, som du modtager med udkastet). Hører vi ikke fra dig inden 72 timer, sender vi teksten videre til korrekturlæsning og kvalitetskontrol, hvorefter den endelige tekst leveres til dig.

5. Pris og betaling

 1. Der tages udgangspunkt i den pris, som du finder på vores hjemmeside på tidspunktet for dit køb. Prisen er i danske kroner (DKK) og skal tillægges moms. Alle opgaver bestilt som 'template' afregnes med det samme via kreditkortbetaling. Skræddersyede opgaver og korrekturlæsning afregnes via faktura som fremsendes, når materialet er leveret af GoEdit. Hvis du er abonnent, modtager du blot én samlet faktura månedligt for de ydelser, som vi i den seneste måned har leveret til dig.

 2. Som abonnent på GoEdit trækker vi det aftalte beløb for abonnementet automatisk hver 30. dag. Kvittering for dit køb fremsendes til din e-mail. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement, dog er du bundet af en opsigelsesperiode på 2 måneder, fra det tidspunkt, hvor du opsiger abonnementet. Dette skyldes blot, at de editorer, som skriver dine tekster på forhånd afsætter tid til din opgave, og derfor bør have lidt tid til at kunne tage andre opgaver ind.

 3. Betalingsbetingelserne ved betaling via faktura er 8 dage netto fra fakturadatoen. Hvis en faktura ikke betales rettidigt, tillægges der renter på 2 % pr. påbegyndt måned, indtil betaling sker.

6. Ansvar

 1. GoEdit er ikke erstatningsansvarlig for følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved materiale udarbejdet af GoEdit eller som følge af brugen af det konkrete materiale.

 2. GoEdit yder kun arbejde relateret til udarbejdelsen af det konkrete materiale, og vi forbeholder os retten til på ethvert tidspunkt at opfordre og henvise dig til at søge specialiseret rådgivning eller assistance hos tredjepart, såfremt vi vurderer, at dette er en bedre løsning for dig.

 3. GoEdit påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos dig som følge af download eller eventuel virus m.v. i filen. Hvis dette sker, bør du dog straks tage kontakt til os, så vi kan undersøge fejlen nærmere.

7. Lovvalg og værneting

 1. Aftalen er underlagt dansk ret og skal afgøres ved Københavns Byret.

Tekstforfatning lige ved hånden

Med GoEdit er det blevet lettere end nogensinde for virksomheder at bestille tekstforfatning og korrekturlæsning uden gebyrer og minimumsbestilling og leveret hurtigt. Vi håber, at du vil elske os :-)

Vi stiller spørgsmålene. Du svarer.

Ja, det er faktisk så simpelt. Det er lige så nemt at få vores hjælp som at chatte med din kollega. Vi spørger dig fx om din målgruppe og tekstens formål.

Kundernes ord

Vi vil nødigt tage glæden ved at skrive fra dig, for tekster er en meget vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag. Men hvorfor skrive dem alle selv? Hvorfor mangle nogle? Hvorfor ikke undgå stave- og slåfejl? Eller hvad med at bruge tiden bedre? Hør, hvorfor vi er elsket ❤️

Niels Kofoed

Super smart. Det er bare så nemt og faktisk sjovt at bestille en ny tekst. I løbet af en dag havde jeg min tekst i min indbakke. Fedt!

Rasmus Jeppesen

Rigtig godt resultat og meget nemt.

Ole

Jeg var nok lidt skeptisk først. Kan man stole på en online platform? Men jeg kunne hurtigt mærke, at der var gode tekstforfattere i den anden ende. Jeg er meget tilfreds.

Hans-Jørgen B

Professionelt og enkelt. Jeg har fået hjælp til korrektur...

Annika Andersen

GoEdit er nok mit smarte trick til at få en god tekst når jeg simpelthen ikke selv orker det. Det er meget nemt og godt

Henrik Ejsbøl

Rigtig nemt. Jeg fik det, jeg var ud efter og jeg kommer også igen, når jeg skal bruge mere.

Jesper & Hanne

Vi havde brug for hjælp til grammatik. Ikke fordi, at vi ikke selv kan, men vi havde ikke tid til det. Det var nemt!

Henrik Michael Jensen

Smart tænkt med enkle produkter og faste priser. Jeg kommer nok mest til at bruge det til stillingsopslag. Det fungerer perfekt. Tak.

Hans Peter

Det er rigtig smart at jeg bare skal finde den tekst jeg søger, udfylde lidt info og læne mig tilbage. Teksten kom hurtigt i indbakken. Smart!

Kom i gang

Vi hjælper dig i gang og spørger kun om det allervigtigste.