Betingelser

Vi har nogle få betingelser, som skal sikre et godt samarbejde :-) Sig endelig til, hvis du har spørgsmål.

Senest opdateret d. 8. juli 2019

1. Gyldighed

 1. Forretningsbetingelserne gælder for alle de aftaler, du som kunde indgår med GoEdit ApS. CVR-nr.: 3915 2509. Ewaldsgade 7, 3., 2200 København N, Danmark. Tlf.: +45 71 99 32 92. E-mail: go@goedit.dk. Hjemmeside: www.goedit.dk.

 2. Ændringer til aftalen er kun gældende, hvis det er aftalt skriftligt.

2. Ydelser

 1. GoEdits ydelser falder i 4 kategorier:

  • Korrekturlæsning (herunder rettelse af grammatik og tegnsætning).

  • Tekstforfatning (herunder produktion af tekster til diverse formål som fx artikler, hjemmesider, markedsføringsmateriale, jobopslag, nyhedsbreve, kontrakter og aftaler, korrespondancer m.m.).

  • Oversættelse fra et sprog til et andet. Se vores udbudte sprog under produktsiden 'oversættelse'.

  • Templates med skræddersyede tekstydelser.

 2. I det følgende betegnes ovenstående ydelser under ét som 'materialer'.

3. Dine rettigheder til materialer leveret af GoEdit

 1. Når du modtager materialet fra GoEdit, har du ret til at:

  • Gemme materialet til senere brug.

  • Udskrive, offentliggøre og på anden måde dele materialet og anvende det til eget brug.

  • Korrigere og tilrette materialet til enhver situation, du ønsker at anvende materialet i.

  • Frit uploade materialet til din virksomheds hjemmeside, sociale medieprofiler eller anden platform.

 2. Du ejer alle rettigheder til materialet.

4. Levering

 1. Når du modtager materialet, skal du gennemlæse materialet for at vurdere, om der er eventuelle mangler eller fejl i det tilsendte. Kontakt os straks, hvis du opdager fejl eller mangler.

 2. Hvis du ikke er abonnent hos GoEdit, tilstræber vi levering af materialet inden for 24 timer, når bestilling afgives på hverdage i tidsrummet kl. 8.00-16.00. Hvis bestilling afgives uden for dette tidsrum, leveres materialet på den førstkommende hverdag inden kl. 10.00. Hvis leveringen af materialet forsinkes, hvis bestillingen fx er stor, og hvor det står klart, at tidsforbruget med redigeringen overstiger de 24 timer, informerer vi dig om det og angiver et nyt leveringstidspunkt. Hvis du er abonnent på GoEdit, er du derimod omfattet af ekspreslevering. Læs mere om de enkelte abonnementer under 'priser'.

 3. Hvis du ikke har modtaget materialet senest ved et nyt angivet leveringstidspunkt (dvs. at vi har været nødsaget til at udsætte levering én gang), har du ret til at ophæve købet.

5. Pris og betaling

 1. Der tages udgangspunkt i den pris, som du finder på vores hjemmeside på tidspunktet for dit køb. Prisen er i danske kroner (DKK) og skal tillægges moms. Faktura fremsendes, når materialet er leveret af GoEdit. Hvis du er abonnent, modtager du blot én samlet faktura månedligt for de ydelser, som vi i den seneste måned har leveret til dig.

 2. Betalingsbetingelserne er 8 dage netto fra fakturadatoen. Hvis en faktura ikke betales rettidigt, tillægges der renter på 2 % pr. påbegyndt måned, indtil betaling sker.

6. Ansvar

 1. GoEdit er ikke erstatningsansvarlig for følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved materiale udarbejdet af GoEdit eller som følge af brugen af det konkrete materiale.

 2. GoEdit yder kun arbejde relateret til udarbejdelsen af det konkrete materiale, og vi forbeholder os retten til på ethvert tidspunkt at opfordre og henvise dig til at søge specialiseret rådgivning eller assistance hos tredjepart, såfremt vi vurderer, at dette er en bedre løsning for dig.

 3. GoEdit påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos dig som følge af download eller eventuel virus m.v. i filen. Hvis dette sker, bør du dog straks tage kontakt til os, så vi kan undersøge fejlen nærmere.

7. Lovvalg og værneting

 1. Aftalen er underlagt dansk ret og skal afgøres ved Københavns Byret.

Tekstforfatning lige ved hånden

Med GoEdit er det blevet lettere end nogensinde for virksomheder at bestille tekstforfatning og korrekturlæsning uden gebyrer og minimumsbestilling og leveret hurtigt. Vi håber, at du vil elske os :-)

Vi stiller spørgsmålene. Du svarer.

Ja, det er faktisk så simpelt. Det er lige så nemt at få vores hjælp som at chatte med din kollega. Vi spørger dig fx om din målgruppe og tekstens formål.

Kundernes ord

Vi elsker at gøre en stor forskel i vores kunders hverdag. Tekster er en del af de fleste virksomheder. Hvorfor skrive dem selv? Hvorfor mangle dem? Hvorfor ikke undgå stave- og slåfejl? Eller hvad med at bruge tiden bedre? Hør, hvorfor vi er elsket ❤️

Niels Kofoed

Super smart. Det er bare så nemt og faktisk sjovt at bestille en ny tekst. I løbet af en dag havde jeg min tekst i min indbakke. Fedt!

Rasmus Jeppesen

Rigtig godt resultat og meget nemt.

Ole

Jeg var nok lidt skeptisk først. Kan man stole på en online platform? Men jeg kunne hurtigt mærke, at der var gode tekstforfattere i den anden ende. Jeg er meget tilfreds.

Hans-Jørgen B

Professionelt og enkelt. Jeg har fået hjælp til korrektur...

Annika Andersen

GoEdit er nok mit smarte trick til at få en god tekst når jeg simpelthen ikke selv orker det. Det er meget nemt og godt

Henrik Ejsbøl

Rigtig nemt. Jeg fik det, jeg var ud efter og jeg kommer også igen, når jeg skal bruge mere.

Jesper & Hanne

Vi havde brug for hjælp til grammatik. Ikke fordi, at vi ikke selv kan, men vi havde ikke tid til det. Det var nemt!

Henrik Michael Jensen

Smart tænkt med enkle produkter og faste priser. Jeg kommer nok mest til at bruge det til stillingsopslag. Det fungerer perfekt. Tak.

Hans Peter

Det er rigtig smart at jeg bare skal finde den tekst jeg søger, udfylde lidt info og læne mig tilbage. Teksten kom hurtigt i indbakken. Smart!