Professionel tekstforfatning

SEO-tekst

Få succes med SEO. Få virksomheder tænker SEO ind i deres tekster. Optimerede tekster til søgemaskinerne med de helt rigtige keywords er afgørende.

Freelance tekstforfatning

Bestil tekster online

Bestil

SEO-tekst

hos dygtige tekstforfattere med fuld tryghed, til faste priser og med hurtig levering.

Veluddannede freelancere
Veluddannede teksteksperter med dokumenteret erfaring
Bestil hurtigt
Bestil på 5 minutter, og nyd en  velstruktureret proces
Tilfredshedsgaranti
Fuld tilfredshedsgaranti.
Betal efter levering
Inklusive korrekturlæsning
Tekstforfatning er altid inklusive korrekturlæsning
Bliv ringet op
Få hjælp til bestilling, priser eller noget helt tredje.

Hvad er SEO?

Du er havnet på denne hjemmeside, fordi du enten har hørt, at SEO er vigtigt, og nu prøver du at finde mere information, eller også har du helt styr på det, men vil have hjælp til at få skrevet dine SEO-venlige tekster. Kort sagt så handler SEO om, hvordan din virksomhed kan blive fundet af (potentielle) kunder gennem søgeord på Google. Ordet kommer fra engelsk og er en forkortelse for search engine optimization, som på dansk bliver kaldt søgemaskineoptimering. Det handler altså om rangeringen af din hjemmeside, når folk søger på emner, der har relevans til din virksomhed.

Værdien af en god SEO-tekst

SEO er vigtigt for alle virksomheder, for hvis din virksomhed ikke rangerer godt, så er den svær at finde. Derfor går du glip af nye potentielle kunder, som i stedet går til de af dine konkurrenter, der er nemmere at finde på internettet. Der er flere måder, man kan forsøge at få sin virksomhed bedre rangeret på, men en af de vigtige er selve din virksomheds indhold på hjemmesiden. Hvis du ikke laver indhold, som din hjemmesides besøgende gider læse, så klikker de hurtigt væk, og det giver en dårligere ranking af hjemmesiden. Teksten er derfor det tunge benarbejde, som har indflydelse på, om virksomheden får succes gennem SEO.

Kvalitet

For at de besøgende gider læse dine tekster, skal kvaliteten være i orden. Der er utrolig mange om buddet, og hvis dine tekster er dårlige kvalitetsmæssigt, så er der ingen grundt til at blive hængende. Der er masser af andre og bedre tekster derude, så hvorfor spilde tid på dårlige tekster? Sørg derfor for, at kvaliteten er i orden, og teksterne er unikke i deres indhold og beskrivelser.

Relevans og værdi

Når kvaliteten er sikret, så skal du være sikker på, at dine tekster også er relevante for kunderne. Sørg for, at indholdet er noget, som de er interesserede i, og som har relevans til de ord, du bruger på siden. Du skal give svar på de ting, som dine kunder spørger efter og søger information om. Allerbedst skal du løse et problem, som dine kunder og besøgende har.

Keywords

Det er essentielt, at dine tekster indeholder keywords (nøgleord), som er relevante for din virksomhed og jeres ydelser. Teksterne skal derfor inkludere forskellige ord, der har med den enkelte kontekst at gøre, og så skal de også indeholde variationer af disse ord. På engelsk taler man om keywords, og de er relevante i forhold til, hvad det præcis er, dine kunder søger på, når de har brug for produkter eller services som dem, du tilbyder.

Din virksomheds behov

Når vi skriver SEO-tekster til din virksomhed, gør vi det altid ud fra den enkelte kontekst og dine behov. Vi kan skrive en god tekst til dig fra bunden af på baggrund af dine anvisninger, hvor vi sørger for at indføre vigtige nøgleord, der er relevante for din branche, samt variationer af disse nøgleord. Eller du kan bruge os i forbindelse med andre projekter. Måske har du fået lavet en søgeordsanalyse til din virksomhed og mangler at få skrevet kvalitetstekster. Så medsender du den bare i din bestilling, så tager vi os af resten, og du får den færdige tekst tilsendt klar til brug.

Skal vi skrive dine SEO-tekster?

Ønsker du at have gode SEO-venlige tekster af høj kvalitet? Vi hjælper dig og sørger for, at teksterne passer til din virksomhed og jeres formål. Har din virksomhed ikke tid til at skrive alle de tekster, som I har brug for, inden for en fornuftig tidsramme? Så kan du trygt og nemt lade os skrive dem for dig. Vores dygtige editorer er eksperter inden for SEO- tekstforfatning og går straks i gang, så det passer dig.

Video

Eksempel

Se eksempel på

SEO-tekst

.

Download (PDF)

Bestil nu

Sammenlign GoEdit med det generelle udbud af tekstservices

 
GoEdit
Generelt
Kun veluddannede teksteksperter med dokumenteret erfaring
Check
Not Checked
Bestil online på få minutter
Check
Kræver typisk møde
Skræddersyede bestillingsformularer til de specifikke tekster
17
Typisk kun én
Levering af udkast typisk inden for 48 timer
Check
Sjældent
Du ved altid, hvad du betaler, og priserne er faste
Check
Not Checked
Ingen minimumsbestilling eller andre krav til tekstens længde
Check
Sjældent
Vores platform er designet til at passe på alle involveredes tid
Hvem ved?
“Vi har effektiviseret bestillings- og produktionsprocessen, ensartet priserne, indført hurtig levering på alle opgaver og fjernet kravene om minimumsbestillinger. Det er nye tider for bestilling af tekster 'outhouse'!”
Jakob Pindstrup
Jakob Pindstrup
Medstifter
Udvalgte teksteksperter på GoEdit til faste priser

De skriver og retter din tekst

Vi matcher dig med veluddannede tekstforfattere og erfarne korrekturlæsere, så du ikke skal bruge tid på at screene og lede efter den rette.
Læs mere
Se hvad vi ellers tilbyder

Søger du andre tekster?

Hyr en veluddannet tekstforfatter på 5 min.

Ring 71 99 32 92