Professionelle tekstforfattere til faste priser og med hurtig levering

Tekstforfatning

Bestil nemt hos veluddannede og dygtige tekstforfattere til én fast pris med hurtig levering og 100 % tilfredshedsgaranti. Glem alt om prisforhandling, oplæring og problemer, hvis du ikke bliver tilfreds med teksten. GoEdit professionaliserer processen.

Find din tekst
Freelance tekstforfatning

Det bedste af begge verdener

På GoEdit kan du bestille tekstforfatning hos dygtige tekstforfattere med fuld tryghed, til faste priser og leveret hurtigt.

Inklusive korrekturlæsning
Altid inklusive korrekturlæsning
Veluddannede freelancere
Veluddannede teksteksperter
Struktureret proces
Processen er superstruktureret
Bliv ringet op
Få hjælp til bestilling, priser eller noget helt tredje.

Få skrevet dine tekster fra bunden

Du kan få alle typer af tekster skrevet hos os. Vi sørger for den høje kvalitet lige til det formål, som din tekst har. Samtidig sørger vi for, at teksten er fejlfri og står fuldstændig skarp! Det giver dig mere tid til andre opgaver og en god tekst :-)

Tekster af høj kvalitet og professionalitet skaber tillid

En velskreven tekst er vigtigere, end du måske tror. Det er ofte igennem dine tekster, at du kommer i kontakt med nye kunder, og derfor er det vigtigt, at teksterne udviser professionalitet. Velskrevne og korrekte tekster skaber tillid og gode relationer til dine kunder. Det sender et godt signal om, at din virksomhed er både professionel og til at stole på.

Hvad er tekstforfatning?

Hvordan bygger du bedst teksten op til dens formål? Hvordan videreformidler du dine budskaber skriftligt på den bedste måde? Vi hjælper dig ved at skabe din tekst fra bunden. Du eller dine medarbejdere slipper for at bruge unødvendig lang tid på at finde de rigtige formuleringer i en travl hverdag. Vores editorer finder dem for jer. Når du køber tekstforfatning, skriver vores editorer din tekst lige efter din virksomheds behov ved at:

  • Opbygge din tekst fra bunden
  • Vælge det bedste indhold
  • Lave god struktur i teksten
  • Have fokus på din målgruppe

Din tekst skrives fra bunden

Når vores dygtige editorer skriver din tekst, så gør de det fra bunden og ud fra din beskrivelse. Det betyder, at de fra starten af har alle de vigtige kriterier med, så du får den allerbedste tekst skabt lige efter dine og din virksomheds behov samt ud fra tekstens formål.

Det bedste indhold

Vi sørger for at finde det vigtigste og allerbedste indhold til din tekst. Det betyder, at du får en tekst af den allerhøjeste kvalitet. Med godt indhold viser du samtidig, at din virksomhed er godt inde i stoffet, og at I er de bedste inden for jeres område. Det sker ved, at vi finder de bedste editorer lige til jeres opgave.

God struktur i teksten

En god struktur er supervigtig, fordi det betyder, at dine kunder kan forstå teksten og din virksomheds budskab. Hvis der ikke er den gode struktur, risikerer du, at dine kunder springer teksten over eller misforstår dét, som I prøver at kommunikere ud til dem. Derfor sørger vi for, at der er en naturlig struktur i din tekst, så kunderne hele tiden kan følge med og hurtigt få overblik over teksten og dens budskab. Det sikrer jer den bedste kommunikation.

Fokus på målgruppen

Når man skriver tekster, er det rigtig vigtigt altid at have modtageren for øje. Hvem er det, du skriver til, og hvad er deres udgangspunkt? Vores editorer sørger altid for at have formålet med teksten samt dens målgruppe i baghovedet, når de skriver din tekst. Det sikrer, at du kommunikerer på et niveau, der passer lige til dine kunder, uanset hvilken baggrund de har.

Skal vi skrive din tekst?

Ønsker du at få skrevet gode tekster og dermed fremstå mere professionel i dine læseres øjne? Har din virksomhed ikke tid til at skrive alle de tekster, der skal lægges på de sociale medier, skrives i en mail til kunder og samarbejdspartnere osv. inden for en fornuftig tidsramme? Vil du overlade skrivearbejdet til topprofessionelle kommunikationsfolk? Så kan du nemt sende os en beskrivelse af din tekst. Vores dygtige editorer går herefter straks i gang med at skrive din tekst.

1,35 kr./ord + moms

Få tekstforfatning

Hyr en veluddannet tekstforfatter på 5 min.

Ring 71 99 32 92