Veluddannede tekstforfattere

Tekstforfatning på en bedre måde

Bestil din tekst hos vores veluddannede og dygtige tekstforfattere til én fast pris, hurtig levering og 100% tilfredshedsgaranti. Det er da smart :-)

Vælg din tekst

Hader du også at bruge tid på at indhente tilbud og lede efter klare priser?

Vi vil ikke tage glæden fra dig..

.. men måske tænker du alligevel, at det må kunne gøres meget smartere. Det tænkte vi i hvert fald. Du skal da kunne bestille din tekst super hurtigt, se prisen og kun få dygtige og veluddannede tekstforfattere til at skrive din tekst.

Branchens hurtigste bestilling

Udkast er typisk klar efter 1-2 hverdage

100% tilfredshedsgaranti. Naturligvis!

Vis flere fordele

Du ved præcis, hvad du betaler

Altid inklusiv korrekturlæsning

Du giver os et lille brief og vi går straks i gang

Kun veluddannede og dygtige tekstforfattere

Vi sender et udkast, før vi læser korrektur

Vælg din tekst

* Vi er ægte mennesker i den anden ende, som kæmper for at matche veluddannede og skarpe tekstforfattere med ambitiøse virksomheder. Vi vil altid gerne hjælpe! :-)

Om os i GoEdit

Vi er den virtuelle tekst-kollega, du ville ønske, at du altid havde haft! Vi bruger ikke AI, kunstig intelligens eller algoritmer. Vi bruger noget så gammeldags som ægte menneskelig erfaring, uddannelse og passion for gode tekster! Vores team af editorer er alle veluddannede og erfarne tekstforfattere og korrekturlæsere.

Få skrevet dine tekster fra bunden

Du kan få alle typer af tekster skrevet hos os. Vi sørger for den høje kvalitet lige til det formål, som din tekst har. Samtidig sørger vi for, at teksten er fejlfri og står fuldstændig skarp! Det giver dig mere tid til andre opgaver og en god tekst :-)

Tekster af høj kvalitet og professionalitet skaber tillid

En velskreven tekst er vigtigere, end du måske tror. Det er ofte igennem dine tekster, at du kommer i kontakt med nye kunder, og derfor er det vigtigt, at teksterne udviser professionalitet. Velskrevne og korrekte tekster skaber tillid og gode relationer til dine kunder. Det sender et godt signal om, at din virksomhed er både professionel og til at stole på.

Hvad er tekstforfatning?

Hvordan bygger du bedst teksten op til dens formål? Hvordan videreformidler du dine budskaber skriftligt på den bedste måde? Vi hjælper dig ved at skabe din tekst fra bunden. Du eller dine medarbejdere slipper for at bruge unødvendig lang tid på at finde de rigtige formuleringer i en travl hverdag. Vores editorer finder dem for jer. Når du køber tekstforfatning, skriver vores editorer din tekst lige efter din virksomheds behov ved at:

  • Opbygge din tekst fra bunden
  • Vælge det bedste indhold
  • Lave god struktur i teksten
  • Have fokus på din målgruppe

Din tekst skrives fra bunden

Når vores dygtige editorer skriver din tekst, så gør de det fra bunden og ud fra din beskrivelse. Det betyder, at de fra starten af har alle de vigtige kriterier med, så du får den allerbedste tekst skabt lige efter dine og din virksomheds behov samt ud fra tekstens formål.

Det bedste indhold

Vi sørger for at finde det vigtigste og allerbedste indhold til din tekst. Det betyder, at du får en tekst af den allerhøjeste kvalitet. Med godt indhold viser du samtidig, at din virksomhed er godt inde i stoffet, og at I er de bedste inden for jeres område. Det sker ved, at vi finder de bedste editorer lige til jeres opgave.

God struktur i teksten

En god struktur er supervigtig, fordi det betyder, at dine kunder kan forstå teksten og din virksomheds budskab. Hvis der ikke er den gode struktur, risikerer du, at dine kunder springer teksten over eller misforstår dét, som I prøver at kommunikere ud til dem. Derfor sørger vi for, at der er en naturlig struktur i din tekst, så kunderne hele tiden kan følge med og hurtigt få overblik over teksten og dens budskab. Det sikrer jer den bedste kommunikation.

Fokus på målgruppen

Når man skriver tekster, er det rigtig vigtigt altid at have modtageren for øje. Hvem er det, du skriver til, og hvad er deres udgangspunkt? Vores editorer sørger altid for at have formålet med teksten samt dens målgruppe i baghovedet, når de skriver din tekst. Det sikrer, at du kommunikerer på et niveau, der passer lige til dine kunder, uanset hvilken baggrund de har.

Skal vi skrive din tekst?

Ønsker du at få skrevet gode tekster og dermed fremstå mere professionel i dine læseres øjne? Har din virksomhed ikke tid til at skrive alle de tekster, der skal lægges på de sociale medier, skrives i en mail til kunder og samarbejdspartnere osv. inden for en fornuftig tidsramme? Vil du overlade skrivearbejdet til topprofessionelle kommunikationsfolk? Så kan du nemt sende os en beskrivelse af din tekst. Vores dygtige editorer går herefter straks i gang med at skrive din tekst.

Vælg din tekst

Lidt flere grunde...

Ja, det lyder som en kliché, men det er sådan, det er: Vi vil gøre alt hvad vi kan for, at du elsker GoEdit. Derfor vil vi også have branchens bedste fordele!

Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds, får du selvfølgelig dine penge tilbage. Sådan skal det være! Og vi gør det med et smil!

Veluddannede editorer

Vi er veluddannede

GoEdit er ikke lavtlønnede studiemedarbejdere, men veluddannede og erfarne tekstforfattere.

Vi tænker på klimaet

Vi tænker på klimaet

Hver gang vi får en ny abonnent, planter vi et træ, som igennem sin levetid opsamler 5 tons CO2.

Tekstforfatning lige ved hånden

Med GoEdit er det blevet lettere end nogensinde for virksomheder at bestille tekstforfatning og korrekturlæsning uden gebyrer og minimumsbestilling og leveret hurtigt. Vi håber, at du vil elske os :-)

Vi stiller spørgsmålene. Du svarer.

Ja, det er faktisk så simpelt. Det er lige så nemt at få vores hjælp som at chatte med din kollega. Vi spørger dig fx om din målgruppe og tekstens formål.

Kundernes ord

Vi vil nødigt tage glæden ved at skrive fra dig, for tekster er en meget vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag. Men hvorfor skrive dem alle selv? Hvorfor mangle nogle? Hvorfor ikke undgå stave- og slåfejl? Eller hvad med at bruge tiden bedre? Hør, hvorfor vi er elsket ❤️

Niels Kofoed

Super smart. Det er bare så nemt og faktisk sjovt at bestille en ny tekst. I løbet af en dag havde jeg min tekst i min indbakke. Fedt!

Rasmus Jeppesen

Rigtig godt resultat og meget nemt.

Ole

Jeg var nok lidt skeptisk først. Kan man stole på en online platform? Men jeg kunne hurtigt mærke, at der var gode tekstforfattere i den anden ende. Jeg er meget tilfreds.

Hans-Jørgen B

Professionelt og enkelt. Jeg har fået hjælp til korrektur...

Annika Andersen

GoEdit er nok mit smarte trick til at få en god tekst når jeg simpelthen ikke selv orker det. Det er meget nemt og godt

Henrik Ejsbøl

Rigtig nemt. Jeg fik det, jeg var ude efter og jeg kommer også igen, når jeg skal bruge mere.

Jesper & Hanne

Vi havde brug for hjælp til grammatik. Ikke fordi, at vi ikke selv kan, men vi havde ikke tid til det. Det var nemt!

Henrik Michael Jensen

Smart tænkt med enkle produkter og faste priser. Jeg kommer nok mest til at bruge det til stillingsopslag. Det fungerer perfekt. Tak.

Hans Peter

Det er rigtig smart at jeg bare skal finde den tekst jeg søger, udfylde lidt info og læne mig tilbage. Teksten kom hurtigt i indbakken. Smart!

Guf fra bloggen ✍🏼

Alle indlæg