For landets dygtigste freelancere og selvstændige inden for kommunikation

Bliv editor hos GoEdit

Er du editor hos os, arbejder du præcis, hvor du vil, når du vil, og samtidig har du et hamrende lærerigt og udfordrende freelanceliv.

Ansøg nu

Er du det talent, vi søger?

Forstå konceptet på 30 sek.

Hos GoEdit går vi rigtig meget op i at finde dygtige freelancere og selvstændige, der kan producere fantastisk materiale til vores kunder, men det ligger os også meget på sinde, at du får noget ud af at arbejde sammen med os.

Ét af de mål, vi havde, da vi skabte GoEdit, var at skabe en platform for kompetente og veluddannede kommunikationseksperter på et arbejdsmarked, hvor skarp konkurrence gør det vanskeligt at få en tilstrækkelig stor indtægt som freelancer og selvstændig.

Vi leder efter dybt profesionelle talenter, som kan producere tekster, grammatiknørder, der kan finpudse en tekst til perfektion, og dygtige oversættere, der kan arbejde med forskellige sprog.

Vi muliggør et superrelevant freelancearbejde med masser af frihed og fleksible arbejdstider.

Hvem leder vi efter?

Vi leder efter kommunikationstalenter, som har gennemført minimum 3 år på en videregående relevant uddannelse. Allervigtigst er det, at du har gåpåmod og stor lyst til at udvikle dine færdigheder inden for en eller flere af vores hovedområder: tekstforfatning, korrekturlæsning og oversættelse.

Arbejd præcis hvor du vil

Arbejd, præcis hvor du vil

Har du en computer og adgang til internettet, så har du mulighed for at arbejde for GoEdit. Du kan arbejde fra et fortorv i Rom, stranden på Sri Lanka eller din sofa derhjemme. Arbejdet er ultrafleksibelt, og derfor kan du arbejde så meget, du ønsker, når du ønsker det.

Arbejd så meget – eller så lidt du vil

Arbejd så meget
– eller så lidt – du vil

Som editor kan du vælge at arbejde én time om måneden eller 20 timer om ugen, det er op til dig. Du får betaling for hvert stykke arbejde, du udfører. Vores systemer gør, at hvert stykke arbejde på forhånd har en tidsramme, du skal overholde.

Fede muligheder for at lære uhyre meget

Fede muligheder for at lære en masse

Du får som editor rig mulighed for at udfordre dig selv. Du får masser af erfaring med at læse korrektur, skrive eller oversætte tekster, samt med at arbejde som freelancer. Du bliver øvet i at arbejde effektivt under tidspres og udvikle dine skrivefærdigheder.

Få certifikat på dit talent og styrk dit CV

Få et fedt punkt på CV'et

Arbejdet som editor giver dig en masse erfaringer, der uden tvivl vil være relevante i dit freelanceliv generelt. Med "editor hos GoEdit" på CV'et vil du blive opfattet som én af de dygtigste kommunikationsprofessionelle i landet.

Kan du holde på en hemmelighed?

Kan du holde på en hemmelighed?

Det er altafgørende, at vores kunder kan føle sig sikre på, at vi behandler deres materialer sikkert og fortroligt. Det forventes, at du som editor forstår at respektere dette samt skriver under på, at du overholder vores retningslinjer. 

Har du talentet og viljen – så har vi et job

Har du talentet og viljen?

Du skal som minimum have bestået 3 år af en videregående uddannelse, have en passion for at arbejde med tekster og have lyst til at udvikle dig som freelancer og sætte dine egne arbejdsrammer. Hvis du kan sige ja til disse punkter, så send os en ansøgning og vis os, hvad du kan!

Mød vores editorer

Forstå konceptet på 30 sek.

Hos GoEdit har vi et superskarpt team af ekstremt erfarne editorer, hvis professionelle færdigheder gør dem til de bedste inden for deres fag.
Læs mere og mød dem på deres personlige sider!

Amanda W. Kongstad

Cand.mag. i litteraturvidenskab

August Holst Thomsen

Cand.mag. i latin og spansk sprog og kultur

Ivan Schou Vibing

Cand.mag. i dansk, tysk og historie & GDS Deutsch

Josephine Kaner

Bachelor i spansk sprog og kultur
Alle editorer

Ansøg nu

Dit navn
Kontaktoplysninger
Din erfaring
Din erfaring
Motivation for at arbejde i GoEdit
Motivation for at arbejde i GoEdit

Tusind tak for din ansøgning.
Vi glæder os helt vildt til at tale med dig!

De bedste hilsner
GoEdit-teamet

Noget gik galt. Prøv igen.

Vi sikrer den høje kvalitet

Det er utrolig vigtigt, at kvaliteten er i top, uanset om dit materiale er til chefen, samarbejdspartnerne eller kunderne. Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at du og din virksomhed altid får den bedste kvalitet. Det gør vi gennem vores dygtige editorer og ved hjælp af vores strenge kvalitetsteam.

"Tænk sig, hvis vi kunne være lige præcis dem, der tilfører virksomheder tid, mindre besvær og meget mere overskud til andre (og vigtigere) aktiviteter, fordi vi strømliner arbejdsgange, som i dag kan tænkes meget smartere og mere effektive.”

Jakob Pindstrup

CEO, Co-founder, cand.scient.soc.

"Jeg ved, at det at bygge succesrige virksomheder kræver, at man er virkelig dygtig til at prioritere sin tid og sine indsatser. Samtidig er et professionelt udtryk alfa og omega. Jeg mener oprigtigt, at vi har skabt en 'game changer' for mine virksomheders dagligdag.”

Jakob Dalhoff

CIO, Co-founder, MSc Finance & Accounting

"Hvis man skal fremstå supertroværdig i sine kunders øjne, er man nødt til at kunne agere professionelt. Tiden er knap for os alle sammen, og derfor bliver man hele tiden nødt til at tænke smart. GoEdit lukker hullet — og det er nødvendigt."

Tenna von Cappeln

CCO, Co-founder, cand.scient.soc.

Kontakt os

Du kan nemt komme i kontakt med os. Du finder vores oplysninger herunder
— ligesom du er meget velkommen til at anvende chat-funktionen nederst i højre hjørne.
Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Ewaldsgade 7, 3., 2200 København N, Danmark
CVR-nr.: 39152509. T | 71 99 32 92. M | go@goedit.dk