Få et fantastisk fleksibelt arbejde — bliv editor på GoEdit

Er du editor hos os arbejder du præcis hvor du vil, hvornår du vil og samtidig har du et hamrende lærerigt og udfordrende job. Det bedste er, at det ikke engang er løgn.
Ansøg nu

Er du det talent, vi søger?

Vi træner og uddanner talenter i at producere og redigere tekster samt billeder professionelt og super effektivt. Det er skills som gør dig eftertragtet på arbejdsmarkedet — og samtidig har du et super relevant arbejde. Vi har både editorer med en lang videregående uddannelse, professionelle freelancere og talentfulde universitetsstuderende.

Hvem leder vi efter?

Vi leder efter talenter, som har gennemført minimum tre år på en videregående uddannelse, og som samtidig har lysten og viljen til at få en række meget attraktive certifikationer og færdigheder. Allervigtigst er det, at du har gå-på-mod og stor lyst til at udvikle dine færdigheder inden for en eller flere af vores hovedområder: tekstforfatning, korrekturlæsning og billederedigering.

Arbejd præcis hvor du vil

Arbejd præcis hvor du vil

Har du en computer og adgang til internet, så har du mulighed for at arbejde for GoEdit. Du kan arbejde fra et fortorv i Rom, stranden på Sri Lanka eller din sofa derhjemme. Arbejdet er ultra fleksibelt, og derfor arbejder du kun lige præcis så meget du ønsker, når du ønsker det.

Arbejd så meget – eller så lidt du vil

Arbejd så meget – eller så lidt du vil

Som editor kan du vælge at arbejde én time om måneden eller 20 timer om ugen, det er op til dig. Du får betaling for hvert arbejde, du udfører. Vores systemer gør, at hvert stykke arbejde på forhånd har en tidsramme, du skal overholde. Er du hurtigere, tjener du mere i timen.

Fede muligheder for at lære uhyre meget

Fede muligheder for at lære uhyre meget

Du har mulighed for at avancere og udvikle dine færdigheder som editor. Har du talentet og viljen, kan vi træne og opkvalificere dig. Du kan avancere ved at gennemgå vores træningsprogrammer og bestå eksamen. Er du fx korrekturlæser, men vil gerne lære at redigere professionelle profilbilleder?

Få certifikat på dit talent og styrk dit CV

Få certifikat på dit talent og styrk dit CV

Når du sender en anmodning om at blive editor skal du bestå en eksamen inden for det felt, du ønsker at arbejde i. Består du ikke, men har alligevel talentet og viljen til at dygtiggøre dig, så gennemgår du blot vores træningsprogram, så vil det lykkes næste gang, du prøver.

Kan du holde på en hemmelighed?

Kan du holde på en hemmelighed?

Det er altafgørende, at vores kunder kan føle sig sikre på, at vi behandler deres materialer sikkert og fortroligt. Derfor bliver du, når du er editor hos os, både trænet i sikkerhed og fortrolighed samt skriver under på, at du overholder vores retningslinjer. 

Har du talentet og viljen – så har vi et job

Har du talentet og viljen – så har vi et job

Du skal som minimum have gennemført første år af en videregående uddannelse. For at være korrekturlæser eksempelvis, behøver du ikke at have en kandidat i dansk fra universitet, men du skal være så dygtig, at du kan bestå vores eksamen i korrekturlæsning, før du starter, så vi kan sikre vores kunder, at kvaliteten er høj.

Ansøg nu

Udfyld ansøgningsformularen herunder. Så tager vi hurtigt fat i dig — og vi giver alle besked, ligegyldigt om vi kan mærke et perfekt fit eller ej. Det er nemlig god stil! Vi glæder os uhyre meget til at høre fra dig.

Dit navn
Kontaktoplysninger
Din erfaring
Motivation for at arbejde i GoEdit

Tusind tak for din ansøgning.
Vi glæder os helt vildt til at tale med dig!

De bedste hilsner
GoEdit-teamet

Noget gik galt. Prøv igen.

Vi står bag GoEdit

Vi ved, hvor meget redigering og rettelser fylder for moderne virksomheder. Hvorfor? Fordi vi selv er aktive erhvervsdrivende, har lang erfaring fra bureaubranchen og international iværksætteri. GoEdit er netop stiftet af et team, som selv har stor værdi af GoEdits ydelser. Vi tror på, at netop vores egen erfaring fra virksomhedsdrift og rådgivning af mange små og mellemstore virksomheder er et uhyre stærkt fundament — især når det kobles med vores ustoppelig trang til at tænke redigering og rettelser af tekster og billeder langt enklere og mere effektivt. Vi insisterer på, at gøre det hamrende nemt, uhyre hurtigt og vildt effektivt.

Jakob Pindstrup

Jakob Pindstrup

Cand.scient.soc., Co-founder

"Tænk sig, hvis vi kan være lige præcis dem der tilfører virksomheder super meget tid, mindre besvær og meget mere overskud til andre (og vigtigere) aktiviteter, fordi vi strømliner arbejdsgange, som i dag kan tænkes meget smartere og meget mere effektive".

Jakob Dalhoff

Jakob Dalhoff

MSc Finance & Accounting, Co-founder

"Jeg ved, at det at bygge succesrige virksomheder kræver, at man er super dygtig til at prioritere sin tid og sine indsatser. Samtidig er et professionelt udtryk alfa og omega. Jeg mener oprigtigt, at GoEdit er en 'game changer' for mine virksomheders dagligdag".

Tenna con Cappeln

Tenna von Cappeln

Cand.scient.soc., Co-founder

"Hvis man skal fremstå super troværdig i sine kunders øjne, er man nødt til at kunne agere professionelt i en omskiftelig verden. Tiden er knap for os alle sammen, og derfor bliver man hele tiden nødt til at tænke smart. GoEdit lukker hullet — og det er nødvendigt".

Start redigering nu 🚀