Vi professionaliserer virksomheders opgaver hos veluddannede freelance tekstforfattere og korrekturlæsere

Bliv freelancer på GoEdit

Er du den, som vi søger?

Hos GoEdit går vi rigtig meget op i at finde dygtige freelancere og selvstændige, der kan producere fantastisk materiale til vores kunder, men det ligger os også meget på sinde, at du får noget ud af at arbejde sammen med os.

Det vigtigste mål, vi havde, da vi skabte GoEdit, var at skabe en platform for kompetente og veluddannede kommunikationseksperter på et usikkert arbejdsmarked, hvor skarp konkurrence gør det vanskeligt at få en tilstrækkelig stor indtægt som freelancer og selvstændig.

Det måtte simpelthen kunne gøres smartere og bedre. Ærgerligt er det, når mange dygtige tekstforfattere kæmper indædt om de samme kunder, giver store rabatter for at lukke aftalen og bruger al for lang tid på en masse småting, som ikke er selve tekstproduktionen.

Hos os passer vi på hinanden og hinandens tid. Vi leverer kanongodt arbejde til ambitiøse kunder, og du kan som tekstforfatter og korrekturlæser koncentrere dig om det, som du er bedst til: at skrive eller rette tekster!

Vi leder efter dybt profesionelle talenter, som kan producere skarpe tekster, og grammatiknørder, der kan finpudse en tekst til perfektion.

Vi muliggør en superrelevant supplerende indtægt til dit freelancearbejde med masser af frihed og fleksible arbejdstider.

Vi leder efter kommunikationstalenter, som har gennemført minimum 3 år på en videregående relevant uddannelse. Allervigtigst er det, at du har gåpåmod og stor lyst til at udvikle dine færdigheder inden for professionel tekstforfatning og korrekturlæsning til danske virksomheder og organisationer.

Udfyld formularen herunder, så tager vi hurtigt fat i dig

Ansøg nu

Måske har vi ikke plads til nye editorer lige nu — men vi giver alle besked, ligegyldigt om vi kan mærke et perfekt fit eller ej. Det er nemlig god stil! Vi glæder os uhyre meget til at høre fra dig.

Adresse
Adresse
Ewaldsgade 7, 3. sal
2200 København N
Skriv til os

Vores søde team sidder klar til at hjælpe dig

Du vil altid få særbehandling, når du kontakter os.
Vi glæder os til at snakke med dig.
Jakob Pindstrup
Jakob Pindstrup
Medstifter
Vores primære rolle er at sikre, at samarbejdet mellem virksomheder og freelancere fungerer godt og professionelt. Den tillid, som både virksomheder og freelancere viser, er vi enormt stolte af. Men det forpligter. Jeg håber, at du kontakter os, hvis du har spørgsmål, eller der er noget, som vi lige bør vende.