Brug dygtige korrekturlæsere til lave priser

Korrektur

De færreste kan sætte 100 % korrekt komma. Næsten alle ser sig blindt på deres egen tekst og kan ikke rette den godt nok selv. Det kan give et helt forkert indtryk, hvis din tekst har fejl. Vi skal bare bruge dit udkast, og så sender vi den fejlfri tekst til din e-mail.

Levering inden for 1-2 hverdage.

Bestil korrektur
Professionel korrekturlæsning

Bestil på 2 min.

Vi har professionaliseret processen med at hyre veluddannede korrekturlæsere i dybden. Bestil nemt, til en fast pris og altid med levering hurtigt (typisk inden for samme arbejdsdag).

Bestil korrektur
Tilfredshedsgaranti
Fast pris og 100 % tilfredshedsgaranti
Veluddannede freelancere
Kun veluddannede og testede korrekturlæsere med erfaring
Struktureret proces
Processen kører på skinner. Teksten leveres til din e-mail

Få læst korrektur på dine tekster

Vores editorer er bredt sprogligt uddannede, så du kan få alle typer af tekster korrekturlæst hos os. Vi læser dine tekster igennem og retter dem for de fejl, der måtte være. Fordi stort set alle laver fejl indimellem, så anbefaler vi, at du får professionelle til at se dit arbejde igennem. På den måde kan du spare tid, så du kan koncentrere dig om din virksomhed.

Vi ved fra undersøgelser, at korrekte tekster sælger flere produkter

Undersøgelser viser, at kunder bemærker skriftlige fejl. Selvom du ikke selv nødvendigvis lægger så meget mærke til fejl, så viser undersøgelser, at kunderne ikke er glade for dem.

  • 43 % frastødes af sproglige fejl
  • 34 % synes, at korrekt stavning er sexet

Troværdigheden over for din virksomhed falder simpelthen, hvis dine tekster har fejl. Læsere frastødes af fejl, fordi der skabes tvivl om, hvorvidt du er professionel, når du sender tekster til dem, som du lader være fyldt med fejl. Måske er dit arbejde i det hele taget fyldt med fejl, siden du ikke har rettet det selv eller fået andre til at gøre det for dig?

Hvad er korrekturlæsning?

Du husker måske ligesom jeg din lærers røde kuglepensstreger i dine skoleopgaver. Men husker du, hvor mange forskellige former de sproglige fejl kunne tage?
Ved en korrekturlæsning retter vores professionelle editorer alle de fejl, der måtte være:

  • Sproglige fejl
  • Grammatiske fejl
  • Kommafejl
  • Konsekvens og skrivestil

Sproglige og grammatiske fejl

En sproglig fejl kan eksempelvis være, at du skriver ‘hovede’, når du egentlig mener ‘hoved’. Det kan også være en grammatisk fejl, som når du fx skriver ‘to løbene geder’ i stedet for det korrekte ‘to løbende geder’. En sproglig fejl kan også være, når en sætning struktureres på en måde, der ikke giver mening eller giver en anden mening end din hensigt.

Kommafejl

Kommaer er en udfordring for mange, og det er forståeligt, fordi dansk kommatering aldrig har været nemt. Vi bruger altid grammatisk kommasætning, fordi vi mener, at det gør tekster mere forståelige generelt. Samtidig er det en måde at være konsekvent på omkring vores editorers arbejde, så de altid følger samme retningslinjer. På den måde er det en kvalitetssikring af vores arbejde.

Konsekvens og skrivestil

En tekst bliver mere forståelig, når den bliver strammet op. Samtidig kan korrekturlæsning løfte teksten op på et højere niveau, så den bliver gennemgående, fx ved at være konsekvent med en bestemt stavemåde af samme ord (som kan have forskellige, korrekte stavemåder). Det kan eksempelvis være, når du skriver ‘fx’ og et andet sted skriver ‘f.eks.’. Begge muligheder er sprogligt korrekte, men for at have en korrekt tekst er det nødvendigt at være gennemgående, dvs. konsekvent med dine valg. Det samme gælder, når du ét sted skriver ‘man’, et andet sted skriver ‘I’ for senere at tiltale læseren som ‘du’.

Skal vi korrekturlæse din tekst?

Ønsker du at have korrekte tekster og dermed fremstå mere professionel i dine læseres øjne? Har din organisation ikke tid til at korrekturlæse alt, der skal lægges på de sociale medier, skrives i en mail til kunder og samarbejdspartnere osv. inden for en fornuftig tidsramme? Så kan du nemt sende os din tekst. Vores dygtige editorer går herefter straks i gang med at korrekturlæse den.

Skal vi også skrive din tekst?

Vores editorer har mange kompetencer. Derfor er det også muligt at få dem til at skrive en tekst for dig efter dine ønsker. Vi forfatter en original tekst direkte efter dine anvisninger og henvendt til dem, du ønsker. Alle tekster, der går igennem GoEdit, bliver sendt til korrekturlæsning og kvalitetssikring, inden vi sender dem tilbage til dig. Tekstforfatning på GoEdit er altid inklusive korrekturlæsning.

Bestil korrektur

0,33 kr./ord
Hyr en veluddannet korrekturlæser på 2 min.

Ring 71 99 32 92