Astrid Helene Dyhr Pedersen

Astrid Helene Dyhr Pedersen

Cand IT Design & Communication, BA i filosofi og humanistisk informatik
Som mangeårig professionel copywriter og tekstforfatter søger jeg hele tiden at udvide mit felt med nye, spændende kunder og kontakter. GoEdit virker som en interessant mulighed og en lovende spiller på marken.
Astrid
Udtalelse
Det har jeg arbejdet med..

Min erfaring

Jeg har igennem flere år arbejdet som freelance skribent - siden 2019 på fuld tid. Jeg sætter mig hurtigt ind i nye stofområder og formulerer mig flydende og fejlfrit på dansk såvel som på engelsk. Jeg skriver om alt fra gulvafslibning og vandskuring af husfacader til skønhedsprodukter, kosmetisk kirurgi, parterapi og legetøj til kæledyr. Jeg har mange års erfaring med at skrive i henhold til tone of voice og følger selvfølgelig en skribentvejledning til punkt og prikke, lige som jeg gerne selv bidrager med idéer til hensigtsmæssig strukturering af tekstligt indhold hvis dette ønskes.

Passion

Det er jeg særligt god til

Jeg har min store styrke inden for tilrettelæggelse af indhold således at det understøtter formålet - det være sig såvel tekst som billede eller video. Jeg er god til at overskue større mængder information og oversætte dem til let læselig tekst og forståelige formuleringer.