Josephine Kaner

Oversættelse
BA. i spansk sprog og kultur
GoEdit gør det muligt for mig at alliere mig med andre ambitiøse og seriøse kommunikationsprofesionelle. Teamet bag GoEdit er professionelt, pålideligt og imødekommende, og så besidder de et kendskab til branchen, som jeg ikke har opbygget endnu.

Motivation

Oversættelse er min helt store passion! Og så har jeg desuden aldrig undervurderet min egen sproglige nysgerrighed. Dette betyder, at jeg sørger for hele tiden at vedligeholde og udfordre mit modersmål, mit fagsprog, som er spansk, samt andre (fremmed)sproglige emner, jeg støder på. Jeg forestiller mig, at min nysgerrighed for sprog vil bringe mig vidt omkring - også professionelt - og jeg ser frem til at få endnu mere erfaring med oversættelse af alverdens typer af tekster.

Erfaring

Jeg har erfaring med oversættelse inden for emner som: kunst og kultur, mode, mad og livsstil samt it. Jeg er oftest blevet bedt om at oversætte mellem dansk og engelsk, selvom mit fagsprog er spansk. Mine tidligere opgaver omfatter blandt andet oversættelser af stormagasinet Illums kundefordele og food-siderne på Illum.dk samt nyhedsbreve for SuperOffice om CRM og GDPR. Som led i min uddannelse var jeg fire måneder i studiepraktik hos kulturinstitutionen Aaben Dans, hvor jeg oversatte annoncerende/beskrivende tekster om danseforestillinger og kunst-events. Materialet var til deres hjemmeside, Facebook-side, et trykt program og plakater. Jeg er i øjeblikket i gang med mit andet år af kandidaten i spansk sprog og kultur ved Københavns Universitet, hvor jeg specialiserer mig i oversættelse og formidling.

Tekstforfatning lige ved hånden

Med GoEdit er det blevet lettere end nogensinde for virksomheder at bestille tekstforfatning og korrekturlæsning uden gebyrer og minimumsbestilling og leveret hurtigt. Vi håber, at du vil elske os :-)

Vi stiller spørgsmålene. Du svarer.

Ja, det er faktisk så simpelt. Det er lige så nemt at få vores hjælp som at chatte med din kollega. Vi spørger dig fx om din målgruppe og tekstens formål.

Kundernes ord

Vi vil nødigt tage glæden ved at skrive fra dig, for tekster er en meget vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag. Men hvorfor skrive dem alle selv? Hvorfor mangle nogle? Hvorfor ikke undgå stave- og slåfejl? Eller hvad med at bruge tiden bedre? Hør, hvorfor vi er elsket ❤️

Niels Kofoed

Super smart. Det er bare så nemt og faktisk sjovt at bestille en ny tekst. I løbet af en dag havde jeg min tekst i min indbakke. Fedt!

Rasmus Jeppesen

Rigtig godt resultat og meget nemt.

Ole

Jeg var nok lidt skeptisk først. Kan man stole på en online platform? Men jeg kunne hurtigt mærke, at der var gode tekstforfattere i den anden ende. Jeg er meget tilfreds.

Hans-Jørgen B

Professionelt og enkelt. Jeg har fået hjælp til korrektur...

Annika Andersen

GoEdit er nok mit smarte trick til at få en god tekst når jeg simpelthen ikke selv orker det. Det er meget nemt og godt

Henrik Ejsbøl

Rigtig nemt. Jeg fik det, jeg var ud efter og jeg kommer også igen, når jeg skal bruge mere.

Jesper & Hanne

Vi havde brug for hjælp til grammatik. Ikke fordi, at vi ikke selv kan, men vi havde ikke tid til det. Det var nemt!

Henrik Michael Jensen

Smart tænkt med enkle produkter og faste priser. Jeg kommer nok mest til at bruge det til stillingsopslag. Det fungerer perfekt. Tak.

Hans Peter

Det er rigtig smart at jeg bare skal finde den tekst jeg søger, udfylde lidt info og læne mig tilbage. Teksten kom hurtigt i indbakken. Smart!

Kom i gang

Vi hjælper dig i gang og spørger kun om det allervigtigste.