Katrine Høyer Christensen

Katrine Høyer Christensen

cand.mag. i sprog og internationale studier
Der er virkelig mange virksomheder derude, som tilbyder tekstforfatning. GoEdit er en ener, synes jeg. De tilbyder kvalitetstekster,, som er skrevet af mennesker , der har den viden og de kompetencer, der er nødvendige for at kunne levere gode tekster. Derfor er jeg glad for at kunne være en del af GoEdit-teamet.
Katrine
Udtalelse
Det har jeg arbejdet med..

Min erfaring

Jeg har mere end 15 års erfaring som kommunikationskonsulent hos blandt andet Nordjyllands Beredskab og Viborg Kommune. Jeg har efterhånden haft fingrene i de fleste kommunikationsprodukter, men uanset hvad jeg har arbejdet med, så vender jeg tilbage til at skrive. I 2017-2019 læste jeg Skrivekunst på SDU for at få papir på mine kompetence og siden da har jeg skrevet. Mest for andre og en smule for mig selv.
Passion

Det er jeg særligt god til

Min målsætning er altid at skrive målrettede kvalitetstekster, som er nemme at forstå. Jeg er stærk på SEO-tekster (blog, landingssider, produkttekster, linkbuilding), men skriver alt fra informationsmaterialer, artikler, nyheder, salgstekster til nyhedsbreve m.m. Jeg er bedst på dansk, men skriver lejlighedsvist på engelsk og oversætter fra fransk og engelsk til dansk.