Malene Mouritzen

Malene Mouritzen

Cand.mag. i dansk med sidefag i design.
GoEdits høje ambitioner på kommunikationsbranchens vegne tiltaler mig, og det at være en del af teamet giver mig mulighed for at gøre det, jeg holder mest af – nemlig at skabe meningsfuld kommunikation, der fanger og beriger læseren.
Malene
Udtalelse
Det har jeg arbejdet med..

Min erfaring

Jeg har mange års erfaring med korrektur- og kommunikationsarbejde, bl.a. som ansat ved forlag og magasiner. I de seneste år har jeg drevet min egen virksomhed Ordmageriet, hvor jeg løser opgaver for både store og små virksomheder.

Jeg samarbejder bl.a. med Københavns Kommune, Aller Media og Egmont Publishing.

Passion

Det er jeg særligt god til

Jeg læser korrektur på de tekster, du skal have ud i verden, eller jeg skriver dem for dig fra bunden. Som uddannet cand.mag. i dansk med flere års erfaring fra kommunikationsbranchen har jeg en solid baggrund.

Jeg hjælper gerne med at løse følgende opgaver for dig: korrekturlæsning og sprogrevision, f.eks. af rapporter, artikler, blogindlæg m.m., research og produktion af artikler, blogindlæg, nyhedsbreve, pressemeddelelser m.m., SEO-tekster til hjemmesider, tekst til brochurer/magasiner og lignende.

Udgangspunktet for alt mit arbejde er en overbevisning om, at tekster, der bidrager med ny, brugbar viden, og som fanger læserne på de rette platforme, er afgørende, hvis man som virksomhed vil fremstå professionel udadtil. Indholdsløse og hurtigt skrevne tekster findes der nok af. 

Jeg er grundig, skarp til at researche og nysgerrig af natur, men har særligt viden inden for emnerne design, innovation, bæredygtighed, byudvikling og kulturliv.