Malene Mouritzen

Korrekturlæsning og tekstforfatning
Cand.mag. i dansk med sidefag i design
GoEdits høje ambitioner på kommunikationsbranchens vegne tiltaler mig, og det at være en del af teamet giver mig mulighed for at gøre det, jeg holder mest af – nemlig at skabe meningsfuld kommunikation, der fanger og beriger læseren.

Motivation

Jeg læser korrektur på de tekster, du skal have ud i verden, eller jeg skriver dem for dig fra bunden. Som uddannet cand.mag. i dansk med flere års erfaring fra kommunikationsbranchen har jeg en solid baggrund. Jeg hjælper gerne med at løse følgende opgaver for dig: korrekturlæsning og sprogrevision, f.eks. af rapporter, artikler, blogindlæg m.m., research og produktion af artikler, blogindlæg, nyhedsbreve, pressemeddelelser m.m., SEO-tekster til hjemmesider, tekst til brochurer/magasiner og lignende. Udgangspunktet for alt mit arbejde er en overbevisning om, at tekster, der bidrager med ny, brugbar viden, og som fanger læserne på de rette platforme, er afgørende, hvis man som virksomhed vil fremstå professionel udadtil. Indholdsløse og hurtigt skrevne tekster findes der nok af. Jeg er grundig, skarp til at researche og nysgerrig af natur, men har særligt viden inden for emnerne design, innovation, bæredygtighed, byudvikling og kulturliv.

Erfaring

Jeg har mange års erfaring med korrektur- og kommunikationsarbejde, bl.a. som ansat ved forlag og magasiner. I de seneste år har jeg drevet min egen virksomhed Ordmageriet, hvor jeg løser opgaver for både store og små virksomheder. Jeg samarbejder bl.a. med Københavns Kommune, Aller Media og Egmont Publishing.

Tekstforfatning lige ved hånden

Med GoEdit er det blevet lettere end nogensinde for virksomheder at bestille tekstforfatning og korrekturlæsning uden gebyrer og minimumsbestilling og leveret hurtigt. Vi håber, at du vil elske os :-)

Vi stiller spørgsmålene. Du svarer.

Ja, det er faktisk så simpelt. Det er lige så nemt at få vores hjælp som at chatte med din kollega. Vi spørger dig fx om din målgruppe og tekstens formål.

Kundernes ord

Vi vil nødigt tage glæden ved at skrive fra dig, for tekster er en meget vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag. Men hvorfor skrive dem alle selv? Hvorfor mangle nogle? Hvorfor ikke undgå stave- og slåfejl? Eller hvad med at bruge tiden bedre? Hør, hvorfor vi er elsket ❤️

Niels Kofoed

Super smart. Det er bare så nemt og faktisk sjovt at bestille en ny tekst. I løbet af en dag havde jeg min tekst i min indbakke. Fedt!

Rasmus Jeppesen

Rigtig godt resultat og meget nemt.

Ole

Jeg var nok lidt skeptisk først. Kan man stole på en online platform? Men jeg kunne hurtigt mærke, at der var gode tekstforfattere i den anden ende. Jeg er meget tilfreds.

Hans-Jørgen B

Professionelt og enkelt. Jeg har fået hjælp til korrektur...

Annika Andersen

GoEdit er nok mit smarte trick til at få en god tekst når jeg simpelthen ikke selv orker det. Det er meget nemt og godt

Henrik Ejsbøl

Rigtig nemt. Jeg fik det, jeg var ud efter og jeg kommer også igen, når jeg skal bruge mere.

Jesper & Hanne

Vi havde brug for hjælp til grammatik. Ikke fordi, at vi ikke selv kan, men vi havde ikke tid til det. Det var nemt!

Henrik Michael Jensen

Smart tænkt med enkle produkter og faste priser. Jeg kommer nok mest til at bruge det til stillingsopslag. Det fungerer perfekt. Tak.

Hans Peter

Det er rigtig smart at jeg bare skal finde den tekst jeg søger, udfylde lidt info og læne mig tilbage. Teksten kom hurtigt i indbakken. Smart!

Kom i gang

Vi hjælper dig i gang og spørger kun om det allervigtigste.