Sabine Dueholm Bech

Korrekturlæser
Cand.mag i spansk sprog og kultur med sidefag i tysk.
GoEdit giver mig mulighed for at arbejde med det, jeg holder mest af og er bedst til, samtidig med at det kommer andre til gode. Jeg mener, at det er vigtigt at værne om sproget - med brugervenlighed, kvalitet og professionalisme som omdrejningspunktet gør GoEdit det nemt for alle at bidrage til at bevare en sproglig præcision.

Motivation

Jeg har altid interesseret mig meget for sprog - særligt sprogenes opbygning, ligheder og forskelle. Derudover er jeg glad for litteratur og har derfor fundet mit kald i skønlitterær oversættelse, der så fint kombinerer interessen for både sprog og litteratur, og som gør det muligt for mig at nørde begge dele ned til mindste detalje. Som oversætter er det mindst lige så vigtigt at være skarp til sit modersmål som til (et) fremmedsprog, og jeg går derfor dagligt på opdagelse i det danske sprog såvel som i mine to fagsprog, spansk og tysk.

Erfaring

Jeg har en kandidatuddannelse i spansk sprog og kultur med sidefag i tysk fra Københavns Universitet, hvor jeg har specialiseret mig i oversættelse. Efterfølgende har jeg arbejdet som gymnasielærer og som underviser i dansk som andet- og fremmedsprog. Derudover har jeg erfaring med forlagsbranchen, hvor jeg som redaktionsassistent på Forlaget Sidste Århundrede har arbejdet med oversættelses- og tekstredaktion, korrekturlæsning samt udarbejdelse af pressemeddelelser. Jeg arbejder nu fortsat freelance som korrekturlæser og skønlitterær oversætter fra spansk til dansk og som gymnasielærer i spansk.

Tekstforfatning lige ved hånden

Med GoEdit er det blevet lettere end nogensinde for virksomheder at bestille tekstforfatning og korrekturlæsning uden gebyrer og minimumsbestilling og leveret hurtigt. Vi håber, at du vil elske os :-)

Vi stiller spørgsmålene. Du svarer.

Ja, det er faktisk så simpelt. Det er lige så nemt at få vores hjælp som at chatte med din kollega. Vi spørger dig fx om din målgruppe og tekstens formål.

Kundernes ord

Vi vil nødigt tage glæden ved at skrive fra dig, for tekster er en meget vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag. Men hvorfor skrive dem alle selv? Hvorfor mangle nogle? Hvorfor ikke undgå stave- og slåfejl? Eller hvad med at bruge tiden bedre? Hør, hvorfor vi er elsket ❤️

Niels Kofoed

Super smart. Det er bare så nemt og faktisk sjovt at bestille en ny tekst. I løbet af en dag havde jeg min tekst i min indbakke. Fedt!

Rasmus Jeppesen

Rigtig godt resultat og meget nemt.

Ole

Jeg var nok lidt skeptisk først. Kan man stole på en online platform? Men jeg kunne hurtigt mærke, at der var gode tekstforfattere i den anden ende. Jeg er meget tilfreds.

Hans-Jørgen B

Professionelt og enkelt. Jeg har fået hjælp til korrektur...

Annika Andersen

GoEdit er nok mit smarte trick til at få en god tekst når jeg simpelthen ikke selv orker det. Det er meget nemt og godt

Henrik Ejsbøl

Rigtig nemt. Jeg fik det, jeg var ud efter og jeg kommer også igen, når jeg skal bruge mere.

Jesper & Hanne

Vi havde brug for hjælp til grammatik. Ikke fordi, at vi ikke selv kan, men vi havde ikke tid til det. Det var nemt!

Henrik Michael Jensen

Smart tænkt med enkle produkter og faste priser. Jeg kommer nok mest til at bruge det til stillingsopslag. Det fungerer perfekt. Tak.

Hans Peter

Det er rigtig smart at jeg bare skal finde den tekst jeg søger, udfylde lidt info og læne mig tilbage. Teksten kom hurtigt i indbakken. Smart!

Kom i gang

Vi hjælper dig i gang og spørger kun om det allervigtigste.