Søren Black

Søren Black

Cand.public (kandidat i journalistik).
GoEdit giver mig mulighed for at arbejde som tekstforfatter hos et team, der har en professionel tilgang til det at levere tekster. De høje krav GoEdit stiller til deres editorer betyder, at jeg altid får leveret det ypperste til mine kunder samtidig med, at jeg udvikler mig som tekstforfatter.
Søren
Udtalelse
Det har jeg arbejdet med..

Min erfaring

Jeg har mere end fem års erfaring inden for arbejde med journalistik og kommunikation.

De seneste år har jeg arbejdet fuldtid som freelance tekstforfatter og journalist, hvor jeg i den forbindelse har leveret SEO-tekster til mere end 50 virksomheder inden for mange forskellige brancher.

I samme periode har jeg også leveret journalistisk indhold til så forskellige steder som Energiforum Danmark, Magasinet Kunst og By & Havn.

Passion

Det er jeg særligt god til

Jeg elsker udfordringen ved at levere klar og målrettet tekstarbejde, der giver inspirerende og nødvendig information til både private borgere og det professionelle erhvervsliv.

Mine tekster bliver altid skrevet i et levende og letforståeligt sprog, så ingen vigtige budskaber går tabt hos modtageren.

Jeg kan hjælpe med: artikler, salgstekster, hjemmesidetekster, produktbeskrivelser, nyhedsbreve, SoMe content, blogindlæg, pressemeddelelser.