Søren Black

Tekstforfatter
Cand. public (kandidat i journalistik)
GoEdit giver mig mulighed for at arbejde som tekstforfatter hos et team, der har en professionel tilgang til det at levere tekster. De høje krav GoEdit stiller til deres editorer betyder, at jeg altid får leveret det ypperste til mine kunder samtidig med, at jeg udvikler mig som tekstforfatter.

Motivation

Jeg elsker udfordringen ved at levere klar og målrettet tekstarbejde, der giver inspirerende og nødvendig information til både private borgere og det professionelle erhvervsliv. Mine tekster bliver altid skrevet i et levende og letforståeligt sprog, så ingen vigtige budskaber går tabt hos modtageren. Jeg kan hjælpe med: artikler, salgstekster, hjemmesidetekster, produktbeskrivelser, nyhedsbreve, SoMe content, blogindlæg, pressemeddelelser.

Erfaring

Jeg har mere end fem års erfaring inden for arbejde med journalistik og kommunikation. De seneste år har jeg arbejdet fuldtid som freelance tekstforfatter og journalist, hvor jeg i den forbindelse har leveret SEO-tekster til mere end 50 virksomheder inden for mange forskellige brancher. I samme periode har jeg også leveret journalistisk indhold til så forskellige steder som Energiforum Danmark, Magasinet Kunst og By & Havn.

Tekstforfatning lige ved hånden

Med GoEdit er det blevet lettere end nogensinde for virksomheder at bestille tekstforfatning og korrekturlæsning uden gebyrer og minimumsbestilling og leveret hurtigt. Vi håber, at du vil elske os :-)

Vi stiller spørgsmålene. Du svarer.

Ja, det er faktisk så simpelt. Det er lige så nemt at få vores hjælp som at chatte med din kollega. Vi spørger dig fx om din målgruppe og tekstens formål.

Kundernes ord

Vi vil nødigt tage glæden ved at skrive fra dig, for tekster er en meget vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag. Men hvorfor skrive dem alle selv? Hvorfor mangle nogle? Hvorfor ikke undgå stave- og slåfejl? Eller hvad med at bruge tiden bedre? Hør, hvorfor vi er elsket ❤️

Niels Kofoed

Super smart. Det er bare så nemt og faktisk sjovt at bestille en ny tekst. I løbet af en dag havde jeg min tekst i min indbakke. Fedt!

Rasmus Jeppesen

Rigtig godt resultat og meget nemt.

Ole

Jeg var nok lidt skeptisk først. Kan man stole på en online platform? Men jeg kunne hurtigt mærke, at der var gode tekstforfattere i den anden ende. Jeg er meget tilfreds.

Hans-Jørgen B

Professionelt og enkelt. Jeg har fået hjælp til korrektur...

Annika Andersen

GoEdit er nok mit smarte trick til at få en god tekst når jeg simpelthen ikke selv orker det. Det er meget nemt og godt

Henrik Ejsbøl

Rigtig nemt. Jeg fik det, jeg var ud efter og jeg kommer også igen, når jeg skal bruge mere.

Jesper & Hanne

Vi havde brug for hjælp til grammatik. Ikke fordi, at vi ikke selv kan, men vi havde ikke tid til det. Det var nemt!

Henrik Michael Jensen

Smart tænkt med enkle produkter og faste priser. Jeg kommer nok mest til at bruge det til stillingsopslag. Det fungerer perfekt. Tak.

Hans Peter

Det er rigtig smart at jeg bare skal finde den tekst jeg søger, udfylde lidt info og læne mig tilbage. Teksten kom hurtigt i indbakken. Smart!

Kom i gang

Vi hjælper dig i gang og spørger kun om det allervigtigste.