Stine Gram

Korrekturlæser
Head of Quality, cand.mag.
Vi vægter professionalisme og kvalitet højt. Vores editorer er nøje udvalgt på baggrund af uddannelse, erfaring og sproglige kompetencer - og de er vurderet ud fra helt konkrete og målbare færdigheder. Alt sammen for at kunne levere det bedste produkt til vores kunder.

Motivation

Jeg nyder at være en del af den fantastiske energi og entreprenørånd, der hersker hos GoEdit, og jeg har daglig glæde af at varetage varierende og spændende opgaver. Hos GoEdit er vi meget seriøse omkring at levere topprofessionelle og gennemarbejdede tekster for vores kunder, og derfor kræver vi de bedste medarbejdere. At udvælge disse superskarpe editorer, som sætter en ære i deres fag, er en fornøjelse for mig.

Erfaring

Jeg har arbejdet som korrekturlæser hos Kristeligt Dagblad, Cover og Aller Media A/S og desuden læst korrektur for Dansk Arbejdsgiverforening og diverse selvudgivere. Mine sproglige kompetencer er også erhvervet gennem syv års ansættelse hos Dansk Video Tekst, hvor jeg tekstede og oversatte film og tv-programmer. Derudover er jeg selvstændig coach med virksomheden love-coach.dk.

Tekstforfatning lige ved hånden

Med GoEdit er det blevet lettere end nogensinde for virksomheder at bestille tekstforfatning og korrekturlæsning uden gebyrer og minimumsbestilling og leveret hurtigt. Vi håber, at du vil elske os :-)

Vi stiller spørgsmålene. Du svarer.

Ja, det er faktisk så simpelt. Det er lige så nemt at få vores hjælp som at chatte med din kollega. Vi spørger dig fx om din målgruppe og tekstens formål.

Kundernes ord

Vi vil nødigt tage glæden ved at skrive fra dig, for tekster er en meget vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag. Men hvorfor skrive dem alle selv? Hvorfor mangle nogle? Hvorfor ikke undgå stave- og slåfejl? Eller hvad med at bruge tiden bedre? Hør, hvorfor vi er elsket ❤️

Niels Kofoed

Super smart. Det er bare så nemt og faktisk sjovt at bestille en ny tekst. I løbet af en dag havde jeg min tekst i min indbakke. Fedt!

Rasmus Jeppesen

Rigtig godt resultat og meget nemt.

Ole

Jeg var nok lidt skeptisk først. Kan man stole på en online platform? Men jeg kunne hurtigt mærke, at der var gode tekstforfattere i den anden ende. Jeg er meget tilfreds.

Hans-Jørgen B

Professionelt og enkelt. Jeg har fået hjælp til korrektur...

Annika Andersen

GoEdit er nok mit smarte trick til at få en god tekst når jeg simpelthen ikke selv orker det. Det er meget nemt og godt

Henrik Ejsbøl

Rigtig nemt. Jeg fik det, jeg var ud efter og jeg kommer også igen, når jeg skal bruge mere.

Jesper & Hanne

Vi havde brug for hjælp til grammatik. Ikke fordi, at vi ikke selv kan, men vi havde ikke tid til det. Det var nemt!

Henrik Michael Jensen

Smart tænkt med enkle produkter og faste priser. Jeg kommer nok mest til at bruge det til stillingsopslag. Det fungerer perfekt. Tak.

Hans Peter

Det er rigtig smart at jeg bare skal finde den tekst jeg søger, udfylde lidt info og læne mig tilbage. Teksten kom hurtigt i indbakken. Smart!

Kom i gang

Vi hjælper dig i gang og spørger kun om det allervigtigste.