Tanja Lærke Larsen

Tanja Lærke Larsen

Cand.comm. i Journalistik & International Udvikling
Det er vigtigt for mig at være i rammer, der giver mig mulighed for at levere en tekst i god kvalitet. Det kan jeg hos GoEdit, som skiller sig ud fra mange andre bureauer ved den seriøse tilgang til faget. Hos GoEdit får jeg mulighed for at udvikle mig ved at arbejde med kunder, som ellers ikke ville have krydset mine veje. Samtidig står teamet altid klar med opbakning og støtte. Det sætter jeg stor pris på!
Tanja
Udtalelse
Det har jeg arbejdet med..

Min erfaring

Jeg har arbejdet som skrivende journalist og kommunikationskonsulent i en årrække - senest hos fagforeningen BUPL, Gentofte Kommune og en mindre startup.

I foråret 2020 besluttede jeg mig for at forfølge drømmen om et fleksibelt og lokationsuafhængigt arbejdsliv. Derfor blev jeg freelancer! Jeg leverer til både bureauer og mindre virksomheder og beskæftiger mig særligt med content marketing - typisk i form af blogindlæg, artikler og SEO-tekster.

Passion

Det er jeg særligt god til

Jeg er særligt god til at researche og sætte mig ind i nye stofområder - og herefter få det formidlet til målgruppen på en måde, som er både letforståelig og interessant.

Desuden er idéudvikling en af mine helt store forcer.