Hvad skal min tekst gøre?

Når du skal bestille en ny tekst på GoEdit, vil vi spørge dig om, hvad tekstens formål er.

Du har disse muligheder:

  • Informere (lære andre om noget bestemt)
  • Inspirere (være sjovt, interessant og spændende)
  • Påvirke (få andre til at gøre eller tænke noget bestemt)

Eksempler

Informere

Fx: "I dag anerkender flere rejsende, at en ferie til Florida er godt for ens helbredsmæssige tilstand. De rekreative sanatorier, solrige strande og det varme vejr genopretter manglen på essentielle vitaminer og skaber positive følelser for resten af året."

Inspirere

Fx: "Sandet brændte let mine bare fødder, da jeg gik ned langs kysten af Siesta Beach, Florida. Solen skinnede, og der var ikke en eneste sky at spotte på den blå himmel hele dagen. Verden fortjener mange flere steder som dette, tænkte jeg for mig selv. Og jeg fortjener en dejlig kold øl."

Påvirke

Fx: "Har du hørt, at Floridas strande er blevet et af de mest populære turistmål i de seneste år? Selv hvis du ikke har, bør du helt sikkert overveje at tilbringe din næste ferie der. USA’s mest solrige sted har utrolig mange muligheder: solrige strande, sjove turistattraktioner og godt vejr hele året rundt!"

Tekstforfatning lige ved hånden

Med GoEdit er det blevet lettere end nogensinde for virksomheder at bestille tekstforfatning og korrekturlæsning uden gebyrer og minimumsbestilling og leveret hurtigt. Vi håber, at du vil elske os :-)

Vi stiller spørgsmålene. Du svarer.

Ja, det er faktisk så simpelt. Det er lige så nemt at få vores hjælp som at chatte med din kollega. Vi spørger dig fx om din målgruppe og tekstens formål.

Kundernes ord

Vi vil nødigt tage glæden ved at skrive fra dig, for tekster er en meget vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag. Men hvorfor skrive dem alle selv? Hvorfor mangle nogle? Hvorfor ikke undgå stave- og slåfejl? Eller hvad med at bruge tiden bedre? Hør, hvorfor vi er elsket ❤️

Niels Kofoed

Super smart. Det er bare så nemt og faktisk sjovt at bestille en ny tekst. I løbet af en dag havde jeg min tekst i min indbakke. Fedt!

Rasmus Jeppesen

Rigtig godt resultat og meget nemt.

Ole

Jeg var nok lidt skeptisk først. Kan man stole på en online platform? Men jeg kunne hurtigt mærke, at der var gode tekstforfattere i den anden ende. Jeg er meget tilfreds.

Hans-Jørgen B

Professionelt og enkelt. Jeg har fået hjælp til korrektur...

Annika Andersen

GoEdit er nok mit smarte trick til at få en god tekst når jeg simpelthen ikke selv orker det. Det er meget nemt og godt

Henrik Ejsbøl

Rigtig nemt. Jeg fik det, jeg var ud efter og jeg kommer også igen, når jeg skal bruge mere.

Jesper & Hanne

Vi havde brug for hjælp til grammatik. Ikke fordi, at vi ikke selv kan, men vi havde ikke tid til det. Det var nemt!

Henrik Michael Jensen

Smart tænkt med enkle produkter og faste priser. Jeg kommer nok mest til at bruge det til stillingsopslag. Det fungerer perfekt. Tak.

Hans Peter

Det er rigtig smart at jeg bare skal finde den tekst jeg søger, udfylde lidt info og læne mig tilbage. Teksten kom hurtigt i indbakken. Smart!

Kom i gang

Vi hjælper dig i gang og spørger kun om det allervigtigste.

MasterClass → Skriv professionelle e-mails