Hvor lang skal min tekst være?

Man kan hurtigt få den idé, at jo længere - jo bedre. Og jo, vi vil gerne skrive lange tekster for dig. Men det er altså slet ikke sikkert, at din tekst altid skal være lang.

4 størrelser

Vi inddeler vores tekster i fire størrelser. Du kan altid få en helt anden længde tekst. Så skal du bare vælge 'Generel tekstforfatning' og angive ordantal. Og hey: Korrekturlæsning er altid inklusive, så du er sikker på, at teksten sidder i skabet.

Small (80-100 ord)

  • Rigtig godt til produktbeskrivelser, tekst til almindeligt opslag på Facebook og LinkedIn og FAQ / Ofte stillede spørgsmål-tekster. Fast pris (inkl. både tekstforfatning og korrektur): 350 kr. + moms.

Medium (250-300 ord)

  • Passer perfekt til 'om os'-tekster, tekst til almindeligt Instagram-opslag, nyhedsbreve, salgstekster til flyers, tekst til Facebook og LinkedIn annonce-tekster m.m. Fast pris (inkl. både tekstforfatning og korrektur): 700 kr. + moms.

Large (450-500 ord)

  • Super godt til blogindlæg, længere produktbeskrivelser, stillingsopslag. Fast pris (inkl. både tekstforfatning og korrektur): 1.100 kr. + moms.

Ekstra Large (750-800 ord)

  • Perfekt til den længere artikel eller et virkelig dybdegående blogindlæg? Fast pris (inkl. både tekstforfatning og korrektur): 1.600 kr. + moms.

Eksempler på størrelser

Small (80-100 ord)

Rigtig godt til produktbeskrivelser, tekst til almindeligt opslag på Facebook og LinkedIn og FAQ / Ofte stillede spørgsmål-tekster. Fast pris (inkl. både tekstforfatning og korrektur): 350 kr. + moms.

Medium (250-300 ord)

Passer perfekt til 'om os'-tekster, tekst til almindeligt Instagram-opslag, nyhedsbreve, salgstekster til flyers, tekst til Facebook og LinkedIn annonce-tekster m.m. Fast pris (inkl. både tekstforfatning og korrektur): 700 kr. + moms.

Large (450-500 ord)

Super godt til blogindlæg, længere produktbeskrivelser, stillingsopslag. Fast pris (inkl. både tekstforfatning og korrektur): 1.100 kr. + moms.

Ekstra Large (750-800 ord)

Perfekt til den længere artikel eller et virkelig dybdegående blogindlæg? Fast pris (inkl. både tekstforfatning og korrektur): 1.600 kr. + moms.

Tekstforfatning lige ved hånden

Med GoEdit er det blevet lettere end nogensinde for virksomheder at bestille tekstforfatning og korrekturlæsning uden gebyrer og minimumsbestilling og leveret hurtigt. Vi håber, at du vil elske os :-)

Vi stiller spørgsmålene. Du svarer.

Ja, det er faktisk så simpelt. Det er lige så nemt at få vores hjælp som at chatte med din kollega. Vi spørger dig fx om din målgruppe og tekstens formål.

Kundernes ord

Vi vil nødigt tage glæden ved at skrive fra dig, for tekster er en meget vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag. Men hvorfor skrive dem alle selv? Hvorfor mangle nogle? Hvorfor ikke undgå stave- og slåfejl? Eller hvad med at bruge tiden bedre? Hør, hvorfor vi er elsket ❤️

Niels Kofoed

Super smart. Det er bare så nemt og faktisk sjovt at bestille en ny tekst. I løbet af en dag havde jeg min tekst i min indbakke. Fedt!

Rasmus Jeppesen

Rigtig godt resultat og meget nemt.

Ole

Jeg var nok lidt skeptisk først. Kan man stole på en online platform? Men jeg kunne hurtigt mærke, at der var gode tekstforfattere i den anden ende. Jeg er meget tilfreds.

Hans-Jørgen B

Professionelt og enkelt. Jeg har fået hjælp til korrektur...

Annika Andersen

GoEdit er nok mit smarte trick til at få en god tekst når jeg simpelthen ikke selv orker det. Det er meget nemt og godt

Henrik Ejsbøl

Rigtig nemt. Jeg fik det, jeg var ud efter og jeg kommer også igen, når jeg skal bruge mere.

Jesper & Hanne

Vi havde brug for hjælp til grammatik. Ikke fordi, at vi ikke selv kan, men vi havde ikke tid til det. Det var nemt!

Henrik Michael Jensen

Smart tænkt med enkle produkter og faste priser. Jeg kommer nok mest til at bruge det til stillingsopslag. Det fungerer perfekt. Tak.

Hans Peter

Det er rigtig smart at jeg bare skal finde den tekst jeg søger, udfylde lidt info og læne mig tilbage. Teksten kom hurtigt i indbakken. Smart!

Kom i gang

Vi hjælper dig i gang og spørger kun om det allervigtigste.

MasterClass → Skriv professionelle e-mails