Luk ×

Beregn pris

Lad os finde ud af, hvad prisen vil blive for korrekturlæsning af din bog. Send os venligst dine kontaktoplysninger.
Vi kontakter dig hurtigt med flere spørgsmål om deadline, størrelsen af din bog og hvordan vi kan hjælpe dig allerbedst.
Mange tak for din henvendelse!

Vi vender tilbage til dig, så snart vi kan.

De bedste hilsner

GoEdit-teamet
Noget gik galt. Prøv igen.

Vi samarbejder tæt med professionelle & ambitiøse virksomheder

Bliv partner

GoEdit er skabt med det udgangspunkt, at understøtte og levere dybt professionelle kommunikationsopgaver til ambitiøse virksomheder. Det siger sig selv, at vores samarbejde med vores partnere, har topprioritet hos os. Vores partnere er en ekstremt vigtig del af vores hverdag. Som partner hos GoEdit er dine fordele:

Vi kender hinanden godt og støtter hinanden i vores udvikling.

Du er altid vigtig for os og har altid førsteret til vores support.

Ingen minimumsbestilling & levering på få timer.

Skal vi være partnere?
Kontakt os i dag!
Vi glæder os til at høre fra dig!
Kontakt os

Fordele som partner hos GoEdit

Forstå konceptet på 30 sek.

Vi styrker hinanden. Gennem stærkt samarbejde og større netværk booster vi ambitiøse virksomheder. Vi sørger for at kvaliteten er i top, og at din virksomhed altid fremstår professionel.

Step 1, Send dit udkast
Step 1

Få adgang til et stærkt netværk & skab salg

Få større eksponering og flere kunder. Vi booster vores partnere i vores store netværk. Sammen er vi stærke.

Step 2, GoEdit redigerer
Step 2

Få stærke kommunikative muskler

Fremstå top professionel overfor dine kunder, og skab tillid fra begyndelsen. Vi kender hinanden godt!

Step 3, Materialet leveres til dig
Step 3

Frigør tid til det, der udvikler din virksomhed

Gør dine projekter effektive og sørg for at dine produkter altid er højere kvalitet end konkurrenternes.

Vores partnere

Forstå konceptet på 30 sek.

"Jeg har valgt at samarbejde med GoEdit, først og fremmest fordi leveringstiden er så lav, og kvaliteten samtidig er så høj. Det er stærkt og ikke noget, jeg har set før"

Michael Altschul er en af Danmarks mest kendte fotografer – han blev landskendt med sin legendariske billedserie af Stein Bagger. Michael har specialiseret sig i billeder med stærke og tydelige historier og skiller sig ud fra mængden ved at inddrage analyser af, hvordan vores ubevidste bliver påvirket af billeder. Ved at inddrage neuropsykologien i sit arbejde sikrer han, at billederne fungerer optimalt i forhold til målgruppen.

Mange fotografer brander sig på at afspejle menneskelighed, diversitet og ægte følelser i deres arbejde, men Michael er en af de få, der virkelig formår at gøre det. Med en baggrund som lærer og over 27 års erfaring med fotografi forstår han at afspejle virkeligheden i alle dens nuancer og lade hvert billede fortælle en unik historie.

Gå til webstedet

Skab større netværk

Hos GoEdit har vi opbygget et bredt og stærkt netværk af top professionelle og dygtige virksomheder. Vores kunder og samarbejdspartnere arbejder inden for et bredt område af forskellige brancher, og er eksperter lige inden for deres eget felt. Vores netværk betyder, at vi kan anbefale dig de bedste folk inde for deres fag, når du skal have klaret nye opgaver, der ligger uden for dit eget arbejdsområde. Men det betyder også, at vi kan eksponere din virksomhed til andre. Ved at skabe større kendskab til dig og din virksomheds produkter, kan du booste din virksomhed og skabe mere salg.

Fremstå professionel og skab tillid

Det er vigtigt at tilliden er i orden. Som eksperter inden for skriftlig kommunikation, og gennem vores erfaring og specialisering i tekstredigering, sørger vi for at du og din virksomhed altid fremstår top professionel, i jeres kommunikation med jeres kunder. Det skaber nemlig troværdighed fra start af, og sikrer et godt samarbejde. Derudover giver vores anbefaling i sig selv også grobund for stærke kunderelationer. Vi kender både vores partnere og kunder godt, og en anbefaling er derfor en sikkerhed om at kvaliteten, såvel som tilliden, er på sit højeste.

Hold fokus og kom videre

I en super travl hverdag er det vigtigt både at kunne holde fokus, og samtidig prioritere sin tid. Når du er partner med GoEdit, sørger vi altid for at prioritere din virksomheds opgaver først. Det betyder at du undgår at bruge utroligt meget spildtid på at vente på at opgaverne bliver færdige, for vi redigerer og sender dine tekster hurtigt og effektivt. På den måde kan du fokusere på det I gør bedst. Jeres projekter går hurtigere, uden at I behøver at gå ned på kvaliteten. Det skaber en uhyre effektiv hverdag, hvor I virkelig kan få udviklet virksomheden, og prioritere jeres projekter.

Vi retter efter jeres behov og anvisninger

Forstå konceptet på 30 sek.

Vi sørger altid for at skrive og rette tekster ud fra den enkelte opgaves kontekst og formål. Vi følger jeres anvisninger, når vi skriver eller retter tekster. Teksten bliver hurtigere færdig, og I er sikret den høje kvalitet. Herefter sender vi det rettede materiale direkte til jeres mailboks klar til brug.

Skal vi samarbejde?
Kontakt os i dag!
Vi glæder os til at høre fra dig!
Kontakt os

Dine fordele

GoEdit er den ambitiøse kommunikationsservice til professionelle virksomheder. Tænk hverken på oplæring, lange leveringstider, uklare priser eller skjulte gebyrer.

Check mark

Du ved præcis, hvad du betaler.

Check mark

Der er ingen ekstra gebyrer eller skjulte udgifter.

Check mark

Dine tekster rettes af trænede kommunikationseksperter.

Check mark

Vi korrekturlæser dit materiale hurtigt.

Check mark

Du modtager det rettede materiale via e-mail.

Check mark

Du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

Beregn pris

Vi sikrer den høje kvalitet

Det er utrolig vigtigt, at kvaliteten er i top, uanset om dit materiale er til chefen, samarbejdspartnerne eller kunderne. Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at du og din virksomhed altid får den bedste kvalitet. Det gør vi gennem vores dygtige editorer og ved hjælp af vores strenge kvalitetsteam.

"Tænk sig, hvis vi kunne være lige præcis dem, der tilfører virksomheder tid, mindre besvær og meget mere overskud til andre (og vigtigere) aktiviteter, fordi vi strømliner arbejdsgange, som i dag kan tænkes meget smartere og mere effektive.”

Jakob Pindstrup

CEO, Co-founder, cand.scient.soc.

"Jeg ved, at det at bygge succesrige virksomheder kræver, at man er virkelig dygtig til at prioritere sin tid og sine indsatser. Samtidig er et professionelt udtryk alfa og omega. Jeg mener oprigtigt, at vi har skabt en 'game changer' for mine virksomheders dagligdag.”

Jakob Dalhoff

CIO, Co-founder, MSc Finance & Accounting

"Hvis man skal fremstå supertroværdig i sine kunders øjne, er man nødt til at kunne agere professionelt. Tiden er knap for os alle sammen, og derfor bliver man hele tiden nødt til at tænke smart. GoEdit lukker hullet — og det er nødvendigt."

Tenna von Cappeln

CCO, Co-founder, cand.scient.soc.

Kontakt os

Du kan nemt komme i kontakt med os. Du finder vores oplysninger herunder
— ligesom du er meget velkommen til at anvende chat-funktionen nederst i højre hjørne.
Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Æbeløgade 4, 1., 2100 København Ø, Danmark
CVR-nr.: 39152509. T | 71 99 32 92. M | go@goedit.dk