Tekstforfatning & korrektur sat på 'smart mood' 👏

Bliv partner nu

Vi gemmer dine oplysninger. Bestil hurtigere

Angiv CC-modtager og hold denne orienteret

Vi kender dine krav til dine tekster

Vis flere fordele

Udkast er typisk klar inden for 1-2 hverdage

Vælg faste editorer til dine opgaver

Ingen krav om minimumsbestilling

* Vi kan sende udkast & levere materialet til endnu en email-adresse. Det er smart, hvis I er flere, der skal orienteres eller bruge teksterne.

* Telefonnummeret bruges af editorerne, hvis de har yderligere spørgsmål til dine tekster, som drøftes bedst med dig over telefon.

* Det kan være, at du allerede har brugt os og er glad for én bestemt editor. Det kan også være, at du søger editorer, som er særligt gode til ét bestemt emne. Vi vil således sørge for, at dine opgaver kun sendes til disse editorer.

* Det kan være, at du altid skriver 'jeg' og ikke 'vi'. Måske sørger du altid for, at afslutte alle blogindlæg med link til din virksomheds website. Alt dette kan gemmes i dit brief. Og dit brief kan altid opdateres senere hen.

Din tilmelding er gennemført

Herligt. Nu skal vi i gang med at bygge det hele til dig, så du kan komme i gang med at bestille tekster meget smart. Du hører meget snart mere 👏

De bedste hilsner fra GoEdit-teamet
Prøv lige igen...

* Det er helt gratis at blive partner. Eneste krav er, at du bruger dit partner-login løbende og holder partner-programmet i live.