Landets dygtigste kommunikationseksperter

Mød vores editorer

Vi samler landets absolut dygtigste kommunikationseksperter i et helt unikt og særligt netværk. Et neværk vi er dybt ambitiøse med. Faktisk ser vi det som fundamentet for fremtidens arbejdsliv for dygtige freelancere og løstansatte kommunikationstalenter.

Ansøg nu

Stine Gram

Head of Quality Assurance, cand.mag.
Vis profil

Otha Von

Accusamus amet provident dolor assumenda. Hic inventore asperiores consequatur vel. Distinctio in tempora aliquam aut quis enim est. Libero deleniti eos dolor molestias dol
Vis profil

Samir Johnston

MSc in Communication
Vis profil

Jennifer Greenholt

Accusantium aut mollitia est enim necessitatibus ipsam amet qui omnis. Et et aliquam aut quos corrupti laudantium reprehenderit. Facere sequi qui eligendi qui ut quidem totam. Ipsam sint qui sint reru
Vis profil

General Jacobi

Eum sequi quia aspernatur rem sint est error. Qui nulla vitae omnis voluptas culpa cum rem voluptas qui. Nostrum id ipsa sed ea blanditiis. Nesciunt accusamus voluptatum velit dolorem omni
Vis profil

Forstå konceptet på 30 sek.

Hos GoEdit går vi enormt meget op i at finde dygtige folk, der kan producere fantastisk materiale til vores kunder. Samtidigt ligger det os også meget på sinde, at vores medarbejdere får noget ud af at arbejde hos os.

Ansøg nu

Dit navn
Kontaktoplysninger
Din erfaring
Din erfaring
Motivation for at arbejde i GoEdit
Motivation for at arbejde i GoEdit

Tusind tak for din ansøgning.
Vi glæder os helt vildt til at tale med dig!

De bedste hilsner
GoEdit-teamet

Noget gik galt. Prøv igen.

Vi sikrer den høje kvalitet

Det er utrolig vigtigt, at kvaliteten er i top, uanset om dit materiale er til chefen, samarbejdspartnerne eller kunderne. Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at du og din virksomhed altid får den bedste kvalitet. Det gør vi gennem vores dygtige editorer og ved hjælp af vores strenge kvalitetsteam.

"Tænk sig, hvis vi kunne være lige præcis dem, der tilfører virksomheder tid, mindre besvær og meget mere overskud til andre (og vigtigere) aktiviteter, fordi vi strømliner arbejdsgange, som i dag kan tænkes meget smartere og mere effektive.”

Jakob Pindstrup

CEO, Co-founder, cand.scient.soc.

"Jeg ved, at det at bygge succesrige virksomheder kræver, at man er virkelig dygtig til at prioritere sin tid og sine indsatser. Samtidig er et professionelt udtryk alfa og omega. Jeg mener oprigtigt, at vi har skabt en 'game changer' for mine virksomheders dagligdag.”

Jakob Dalhoff

CIO, Co-founder, MSc Finance & Accounting

"Hvis man skal fremstå supertroværdig i sine kunders øjne, er man nødt til at kunne agere professionelt. Tiden er knap for os alle sammen, og derfor bliver man hele tiden nødt til at tænke smart. GoEdit lukker hullet — og det er nødvendigt."

Tenna von Cappeln

CCO, Co-founder, cand.scient.soc.

Kontakt os

Du kan nemt komme i kontakt med os. Du finder vores oplysninger herunder
— ligesom du er meget velkommen til at anvende chat-funktionen nederst i højre hjørne.
Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Æbeløgade 4, 1., 2100 København Ø, Danmark
CVR-nr.: 39152509. T | 71 99 32 92. M | go@goedit.dk