Professionel tekstforfatning

Blogindlæg

Gode blogindlæg kan være en utrolig vigtig vej til nye kunder. Få kunderne til at blive hængende med hjælp fra spændende, grundige og velskrevne blogindlæg.

Freelance tekstforfatning

Bestil tekster online

Bestil

Blogindlæg

hos dygtige tekstforfattere med fuld tryghed, til faste priser og med hurtig levering.

Veluddannede freelancere
Veluddannede teksteksperter med dokumenteret erfaring
Bestil hurtigt
Bestil på 5 minutter, og nyd en  velstruktureret proces
Tilfredshedsgaranti
Fuld tilfredshedsgaranti.
Betal efter levering
Inklusive korrekturlæsning
Tekstforfatning er altid inklusive korrekturlæsning
Bliv ringet op
Få hjælp til bestilling, priser eller noget helt tredje.

Værdien af blogindlæg for din virksomhed

Mange virksomheder har i dag blogindlæg på deres virksomheds hjemmesider. De bruges som en stor del af indholdet på hjemmesiden, og det er der flere gode grunde til. For det første skaber rigtig gode blogindlæg nye læsere og potentielle kunder på virksomhedens side. Det er en værdi, hvor vigtigheden siger sig selv. Derudover så er blogindlæggene også en mulighed for, at du og din virksomhed kan positionere jer gennem teksterne. Du kan nemlig vise jeres viden og kompetencer gennem de temaer, dilemmaer og råd, du skriver om. Der er dermed en hel del muligheder i at have blogindlæg som en fast del af virksomhedens kommunikation, men det er utrolig vigtigt, at indlæggene også er gode.

Det gode blogindlæg

Hvad er det gode blogindlæg så? Når du har med tekster og kommunikation at gøre, så skal du altid have den enkelte kontekst med i dine overvejelser. Vær bevidst om, hvad dine ønsker er med indlæggene, hvem du skriver til, og hvordan du gør det. Der er dog nogle helt generelle ting, som altid gør sig gældende for det gode blogindlæg. Det skal være godt skrevet, og så skal det stemme overens med resten af dit brand og dine produkter. De mest essentielle ting at have med kan du se lige herunder.

Relevans

Dit blogindlæg skal allerede fra overskriften føles relevant for læseren. Det er derfor vigtigt, at du ved, hvem din målgruppe og dine læsere er, sådan så teksten kan tilpasses allerbedst til deres præferencer og ståsted i livet. Derudover skal der være en tydelig forbindelse mellem det, din virksomhed laver, og temaerne for indlæggene. Hvis det ikke føles relevant, så bliver indlæggene ikke læst, og det er ikke bare ærgerligt, men også spild af ressourcer.

Spændende og fængende

Som nævnt er du ikke den eneste virksomhed, der har blogindlæg. Der er mange muligheder for at finde gode og interessante tekster, sikkert også inden for din branche, og derfor skal din blog skille sig ud. Sørg for at lave unikt indhold, der ikke bare kopierer det, de andre skriver om. Finde nye, spændende vinkler eller lad andre gøre det for dig. Vi vil gerne finde relevant information, og vi vil meget gerne underholdes imens. Derfor skal teksten altså være godt skrevet.

Bliv hængende

Det gælder om at få læserne til at blive på din hjemmeside så længe som muligt. Helst skal de også klikke videre rundt på virksomhedens side. Derfor er det vigtigt, at strukturen er overskuelig og læsevenlig. Dine kunder skal nemt kunne finde rundt i overskrifter og indhold, ellers kan de blive irriterede og give op på teksten. Sørg derfor for, at teksten er skrevet levende i et letforståeligt sprog, og at tonen er god og passer til resten af indholdet.

Din virksomheds behov

Når vi skriver blogindlæg til din virksomhed, sørger vi altid for, at de passer til den enkelte kontekst, men også til dine behov. Det er vigtigt, at dine blogindlæg er skrevet lige præcis til din virksomhed, så de passer til dine mål. Vi skriver altid indlæggene efter dine anvisninger, og har du særlige ønsker, tager vi os nemt af dem. Vi går enormt meget op i, at kvaliteten er høj, og derfor er vi specialiserede i at skrive professionelle tekster for virksomheder.

Skal en dygtig freelance tekstforfatter skrive dine blogindlæg?

Hvis du gerne vil have unikke blogindlæg af høj kvalitet, sender du nemt opgaven til os! Så tager vi os af det. Vores superskarpe editorer skriver et indlæg fra bunden lige til jeres målgruppe og behov. Vi har en lang og bred erfaring med at skrive indlæg til virksomheder, og vi ved, hvad der virker. Du udfylder nemt vores Templates med de relevante informationer, så sender vi opgaven til den af vores editorer, der er perfekt for jer. Vi går i gang med det samme, og du får den færdige tekst, lige når det passer dig.

Fordele, når en erfaren freelance tekstforfatter skriver dine blogindlæg

  • Du er sikret blogindlæg af høj kvalitet, der er tilpasset dig og din virksomhed.
  • Du får nye, professionelle blogindlæg, lige når det passer dig.
  • Erfarne tekstforfatter med ekspertviden om det gode blogindlæg skriver teksterne.
  • Dine blogindlæg har altid modtageren i fokus.

Video

Eksempel

Se eksempel på

Blogindlæg

.

Download (PDF)

Bestil nu

Sammenlign GoEdit med det generelle udbud af tekstservices

 
GoEdit
Generelt
Kun veluddannede teksteksperter med dokumenteret erfaring
Check
Not Checked
Bestil online på få minutter
Check
Kræver typisk møde
Skræddersyede bestillingsformularer til de specifikke tekster
17
Typisk kun én
Levering af udkast typisk inden for 48 timer
Check
Sjældent
Du ved altid, hvad du betaler, og priserne er faste
Check
Not Checked
Ingen minimumsbestilling eller andre krav til tekstens længde
Check
Sjældent
Vores platform er designet til at passe på alle involveredes tid
Hvem ved?
“Vi har effektiviseret bestillings- og produktionsprocessen, ensartet priserne, indført hurtig levering på alle opgaver og fjernet kravene om minimumsbestillinger. Det er nye tider for bestilling af tekster 'outhouse'!”
Jakob Pindstrup
Jakob Pindstrup
Medstifter
Udvalgte teksteksperter på GoEdit til faste priser

De skriver og retter din tekst

Vi matcher dig med veluddannede tekstforfattere og erfarne korrekturlæsere, så du ikke skal bruge tid på at screene og lede efter den rette.
Læs mere
Se hvad vi ellers tilbyder

Søger du andre tekster?

Hyr en veluddannet tekstforfatter på 5 min.

Ring 71 99 32 92