Professionel tekstforfatning

Google Adwords-tekst

Annoncering med Google Adwords kan øge dit salg markant. Fang dine nye kunders interesse lynhurtigt. Få mest ud af dine annoncer med stærke Google-Ads-tekster.

Freelance tekstforfatning

Bestil tekster online

Bestil

Google Adwords-tekst

hos dygtige tekstforfattere med fuld tryghed, til faste priser og med hurtig levering.

Veluddannede freelancere
Veluddannede teksteksperter med dokumenteret erfaring
Bestil hurtigt
Bestil på 5 minutter, og nyd en  velstruktureret proces
Tilfredshedsgaranti
Fuld tilfredshedsgaranti.
Betal efter levering
Inklusive korrekturlæsning
Tekstforfatning er altid inklusive korrekturlæsning
Bliv ringet op
Få hjælp til bestilling, priser eller noget helt tredje.

Værdien af gode Google Adwords-tekster

De fleste virksomheder har efterhånden fået øjnene op for værdien af Google Adwords. Annonceringen på Google, der også kendes under navnet Google Ads, er nemlig en helt vildt effektiv, fleksibel og budgetvenlig løsning for virksomheder.

Du betaler kun for de klik, der fører brugeren til din virksomheds hjemmeside, du kan fleksibelt vælge din målgruppe ud fra mange relevante parametre, og du kan budgettere, som det passer dig. Men det betyder ikke, at du får gevinst blot ved at oprette en annonce på Google. Din tekst skal nemlig være så præcis og rammende, at kunden lige præcis vælger din virksomheds annonce over de andres.

Den gode Google Adwords-tekst

For at kunne lykkes med dine annoncer på Google skal teksten være enormt skarp. Du er stærkt begrænset i forhold til det antal tegn, du må bruge, og du skal kunne fange kundens blik med det samme.

Derfor er det vigtigt at sætte tid af til at skrive den helt rigtige tekst eller få hjælp udefra af eksperter. Det er dog også vigtigt, at der er sammenhæng mellem det, folk søger på, din annoncetekst og din hjemmesides tekst.

Selvom du kun betaler, når folk klikker, kan du nemlig risikere ikke at få flere kunder gennem annoncerne. Det skyldes især, hvis kunderne kommer ind på din hjemmeside, men ikke finder svar på deres problem eller behov, for så forlader de siden uden køb eller kontakt til din virksomhed.

De vigtigste relevante søgeord

Det første, man skal være opmærksom på i forhold til annonceteksterne på Google, er søgeordene, de såkaldte ’keywords.’ Det gælder nemlig om at vælge de helt rigtige ord og ordkombinationer, som passer til lige præcis din virksomhed. Det er disse søgeord, som kunderne bruger, når de leder efter virksomheder, der minder om din, og det er dermed disse kunder, du skal have fat i.

Du skal være løsningen

Din korte tekst skal være løsningen og svaret på det, dine kunder søger på. Tænk derfor i deres situation. Hvad er deres behov, og hvad er det, de vil opnå, når de bruger søgeordene på Google. Det er, hvad man kalder søgeintentionen. Hvis din virksomhed fx reparerer computere, og en person søger på ordene ’hurtig reparation af computer’, så skal din annoncetekst især have fokus på, at I tilbyder hurtig reparation, da søgeintentionen netop er, at personen vil have ordnet sin computer i en fart.

Fang interessen

Annoncerne er tydeligt markeret på Google, og vi er blevet så vant til at gennemskue og lægge mærke til annoncer, at vi hurtigt trykker væk fra disse, hvis vi ikke hurtigt føler relevans. Derfor skal du meget tidligt kunne fange læserens interesse gennem den helt rigtige sammensætning og inkludering af ord. Du kan med fordel fange kunden ved brug af specialtegn, men det skal gøres med præcision, så det ikke bliver overdrevet.

Dig og din virksomheds annoncebehov

Vi går enormt meget op i skrive superskarpe annoncetekster, og derfor laver vi altid teksterne ud fra den enkelte kontekst, så din virksomhed får de bedste annoncer. Du giver os nemt de relevante oplysninger, og så sørger vi for teksten. Det sikrer dig en stærk annoncetekst, der rent faktisk passer til dine mål og skaber synlighed. Vi er også altid klar til at vejlede dig, hvis du skulle være i tvivl om den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Skal vi skrive dine tekster til Google Adwords?

Vil du være helt sikker på at få mest muligt ud af dine Google-annoncer, kan vi nemt skrive dine tekster. Du udfylder blot vores Templates med dine anvisninger, og så sender vi opgaven videre til vores fantastisk skarpe editorer. Med dyb erfaring og viden sørger de for at skrive dine tekster. Du får den perfekte editor, som passer lige præcis til din opgave. Når teksten er klar, sender vi den direkte til din mailboks klar til brug.

Video

Eksempel

Se eksempel på

Google Adwords-tekst

.

Download (PDF)

Bestil nu

Sammenlign GoEdit med det generelle udbud af tekstservices

 
GoEdit
Generelt
Kun veluddannede teksteksperter med dokumenteret erfaring
Check
Not Checked
Bestil online på få minutter
Check
Kræver typisk møde
Skræddersyede bestillingsformularer til de specifikke tekster
17
Typisk kun én
Levering af udkast typisk inden for 48 timer
Check
Sjældent
Du ved altid, hvad du betaler, og priserne er faste
Check
Not Checked
Ingen minimumsbestilling eller andre krav til tekstens længde
Check
Sjældent
Vores platform er designet til at passe på alle involveredes tid
Hvem ved?
“Vi har effektiviseret bestillings- og produktionsprocessen, ensartet priserne, indført hurtig levering på alle opgaver og fjernet kravene om minimumsbestillinger. Det er nye tider for bestilling af tekster 'outhouse'!”
Jakob Pindstrup
Jakob Pindstrup
Medstifter
Udvalgte teksteksperter på GoEdit til faste priser

De skriver og retter din tekst

Vi matcher dig med veluddannede tekstforfattere og erfarne korrekturlæsere, så du ikke skal bruge tid på at screene og lede efter den rette.
Læs mere
Se hvad vi ellers tilbyder

Søger du andre tekster?

Hyr en veluddannet tekstforfatter på 5 min.

Ring 71 99 32 92