Professionel tekstforfatning

Om os-tekst

En god 'om os'-tekst placerer din virksomhed stærkt i verden og viser de kompetencer, du vil fremhæve. Få profiltekster, der taler til kunderne.

Freelance tekstforfatning

Bestil tekster online

Bestil

Om os-tekst

hos dygtige tekstforfattere med fuld tryghed, til faste priser og med hurtig levering.

Veluddannede freelancere
Veluddannede teksteksperter med dokumenteret erfaring
Bestil hurtigt
Bestil på 5 minutter, og nyd en  velstruktureret proces
Tilfredshedsgaranti
Fuld tilfredshedsgaranti.
Betal efter levering
Inklusive korrekturlæsning
Tekstforfatning er altid inklusive korrekturlæsning
Bliv ringet op
Få hjælp til bestilling, priser eller noget helt tredje.

Vigtigheden af din virksomheds ”om os”-tekster

Profiltekster, som også ofte bliver kaldt ”om os”-tekster, er for mange virksomheder nogle af de sider, som bliver mest besøgt. Vi vil gerne vide, hvem det er vi handler med, og vi vil gerne vide noget om personerne bag. Det er derfor ofte her, kunderne går ind, når de er i tvivl om valget mellem flere forskellige produkter og virksomheder. Men det er vigtigt, at teksterne er gode. Det er nemlig en mulighed for at interessere og fastholde læserne, så de vælger lige netop din virksomhed.

Den gode profiltekst

Virksomhedens profiltekst skal fuldt ud udnytte muligheden for at fortælle kunderne, hvorfor det lige netop er dig og din virksomhed, de skal vælge. Pladsen skal derfor ikke bruges på at informere om ting, som kunden i forvejen tager for givet og forventer af jer som virksomhed, men på at vise, hvorfor jeres virksomheds arbejdsmetode og tilgang er noget særligt. Dine tekster skal mindst gøre disse 3 punkter klart for kunden:

Din værdi for kunden

Du skal sørge for at vise kunden, hvilken værdi du giver vedkommende. Hvorfor er du vigtig for kunden? Det, som du lægger vægt på, er med stor sandsynlighed noget andet end det, kunden prioriterer. Sæt dig i kundens sted og formulér så dennes behov og bekymringer på en sådan måde, at du er den naturlige løsning på problemet. Fokusér på, hvad det reelt er, du gør for kunden.

Din identitet

Det skal være helt klart, hvorfor kunden skal vælge dig fremfor dine konkurrenter, men det skal være, uden at du nævner de andre. Hvad er det helt præcis, der gør din virksomhed unik i branchen? Det hænger tæt sammen med virksomhedens overordnede identitet, og der skal helst være en sammenhæng mellem det, du gør, hvordan du gør det, og hvem du er. Derfor skal du sørge for at bruge de punkter, hvor du skiller dig ud, som en fordel.

Dit budskab

Alt det, virksomheden gør, skal ikke være med i beskrivelsen. Derimod skal de allerbedste punkter, som du ønsker at fremhæve, skrives klart ind i teksten. Det kan være i form af dit mål for kunden, eller hvad din vision er som virksomhed. Det vigtige er, at det spiller sammen med de andre punkter, nemlig den overordnede identitet og værdien, som du giver kunden.

Din virksomheds behov

Det er enormt vigtigt, at profilteksterne passer til din virksomhed og dine behov. Derfor skriver en dygtig freelance tekstforfatteraltid teksterne fra bunden lige ud fra dine anvisninger. Du giver os bare den nødvendige information, så sikrer tekstforfatteren den høje kvalitet. Tekstforfatteren sørger også for, at teksterne passer til din virksomheds mål. Så får du den bedst mulige tekst. Vi kan også nemt vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dig. Hiv endelig fat i vores flinke support-team.

Skal en dygtig freelance tekstforfatter skrive din ”om os”-tekst?

Er det vigtigt for jer at have professionelle tekster, der viser virksomhedens bedste sider frem? Så lad os klare opgaven! Vores superdygtige editorer skriver professionelle tekster lige efter jeres ønske. Du udfylder blot vores simple bestillingsformular, så går tekstforfatteren straks i gang. Opgaven bliver sendt til den freelance tekstforfatter, der er allerbedst inden for jeres område, og så sender vi den færdige tekst direkte til din mailboks.

Fordele, når dygtige freelance tekstforfattere skriver dine "Om os"-tekster

  • Du får en skræddersyet profiltekst, der taler til kunderne.
  • Vi fremhæver din virksomheds bedste sider.
  • Din virksomhed får professionelle "om os"-tekster.
  • Du får profiltekster af høj kvalitet, der passer til dine behov.

Video

Eksempel

Se eksempel på

Om os-tekst

.

Download (PDF)

Bestil nu

Sammenlign GoEdit med det generelle udbud af tekstservices

 
GoEdit
Generelt
Kun veluddannede teksteksperter med dokumenteret erfaring
Check
Not Checked
Bestil online på få minutter
Check
Kræver typisk møde
Skræddersyede bestillingsformularer til de specifikke tekster
17
Typisk kun én
Levering af udkast typisk inden for 48 timer
Check
Sjældent
Du ved altid, hvad du betaler, og priserne er faste
Check
Not Checked
Ingen minimumsbestilling eller andre krav til tekstens længde
Check
Sjældent
Vores platform er designet til at passe på alle involveredes tid
Hvem ved?
“Vi har effektiviseret bestillings- og produktionsprocessen, ensartet priserne, indført hurtig levering på alle opgaver og fjernet kravene om minimumsbestillinger. Det er nye tider for bestilling af tekster 'outhouse'!”
Jakob Pindstrup
Jakob Pindstrup
Medstifter
Udvalgte teksteksperter på GoEdit til faste priser

De skriver og retter din tekst

Vi matcher dig med veluddannede tekstforfattere og erfarne korrekturlæsere, så du ikke skal bruge tid på at screene og lede efter den rette.
Læs mere
Se hvad vi ellers tilbyder

Søger du andre tekster?

Hyr en veluddannet tekstforfatter på 5 min.

Ring 71 99 32 92