← Alle blogindlæg

4 grunde til, at din virksomhed skal have en virtuel PA

Løber din virksomhed lidt for hurtigt, og har du svært ved at følge med? Når du aldrig alt det, du gerne vil? Overvej en virtuel personlig assistent.

De fleste virksomheder, store som små og nye som gamle, har mange arbejdsopgaver i spil. Hvis man vil være effektiv, men samtidig også går op i kvalitet, så kan det være svært at nå det hele. Vi giver dig her 4 gode grunde til, hvorfor du burde få dig en virtuel PA.

Du sparer tid

Med travle hverdage og mange forskelligartede opgaver i spil kan man nemt komme til at bruge meget tid på generelle opgaver som at skrive og besvare mails, læse korrektur eller måske endda vente på, at teksterne kommer tilbage fra andre medarbejdere. Ved at videreføre en del af de meget ensformige arbejdsopgaver til en virtuel PA sparer du enormt meget tid. En virtuel assistent er ekspert inden for sit fag, hurtig med sine opgaver og ved, hvad man skal se efter, når man fx læser korrektur. Du får dermed hurtig respons af højeste kvalitet. Derudover kan du bruge din virtuelle assistent, lige når det passer dig, og dermed gøre arbejdet supereffektivt!

Tip: Spar tid ved at videreføre opgaver til en virtuel assistent.

Du sparer penge

Måske har du ikke opgaver nok til at have en fast kommunikationsmedarbejder, eller måske er økonomien bare ikke lige til det. Løsningen? En virtuel tekstforfatter! Du sparer penge ved ikke at have en fastansat kommunikationsmedarbejder, og du bruger kun de timer og penge, som du reelt har brug for til at løse kommunikations- eller korrekturopgaverne. Sørg dog for at vælge et sted, der sikrer de ansatte gode arbejdsvilkår, fx gennem en virksomhed.

Tip: Spar penge ved kun at bruge de timer, der reelt er nødvendige for at løse opgaven.

Du bruger tiden optimalt

I stedet for at bruge mange timer på at besvare mails, læse korrektur og stramme dine tekster op er der helt sikkert vigtigere og større opgaver, du kan tage dig til. Når man er en ambitiøs virksomhed, så handler det om at prioritere opgaverne og bruge tid på det, der giver allermest værdi. Ved at flytte nogle af opgaverne får du brugt din tid optimalt. Du får mere tid til de opgaver og områder, som du er ekspert inden for, og på dét, der virkelig skaber værdi for dig.

Tip: Brug din tid på det, der er vigtigst for dig.

Du skaber troværdighed

Ud over at spare tid, penge og bruge din tid allermest effektivt så kan du faktisk også skabe troværdighed gennem en virtuel personlig assistent. Ved at bruge en person, der er ekspert lige inden for netop dit område, er du altid sikker på at fremstå både troværdig og professionel. En PA med styr på grammatikken kan hurtigt opdage dumme fejl, som du nemt kunne have undgået, hvis en professionel havde set teksten efter.

Tip: Fremstå professionel ved at få en ekspert til at se din tekst efter.

Har du brug for flere hacks? Læs også:

Tekstforfatning lige ved hånden

Med GoEdit er det blevet lettere end nogensinde for virksomheder at bestille tekstforfatning og korrekturlæsning uden gebyrer og minimumsbestilling og leveret hurtigt. Vi håber, at du vil elske os :-)

Vi stiller spørgsmålene. Du svarer.

Ja, det er faktisk så simpelt. Det er lige så nemt at få vores hjælp som at chatte med din kollega. Vi spørger dig fx om din målgruppe og tekstens formål.

Kundernes ord

Vi vil nødigt tage glæden ved at skrive fra dig, for tekster er en meget vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag. Men hvorfor skrive dem alle selv? Hvorfor mangle nogle? Hvorfor ikke undgå stave- og slåfejl? Eller hvad med at bruge tiden bedre? Hør, hvorfor vi er elsket ❤️

Niels Kofoed

Super smart. Det er bare så nemt og faktisk sjovt at bestille en ny tekst. I løbet af en dag havde jeg min tekst i min indbakke. Fedt!

Rasmus Jeppesen

Rigtig godt resultat og meget nemt.

Ole

Jeg var nok lidt skeptisk først. Kan man stole på en online platform? Men jeg kunne hurtigt mærke, at der var gode tekstforfattere i den anden ende. Jeg er meget tilfreds.

Hans-Jørgen B

Professionelt og enkelt. Jeg har fået hjælp til korrektur...

Annika Andersen

GoEdit er nok mit smarte trick til at få en god tekst når jeg simpelthen ikke selv orker det. Det er meget nemt og godt

Henrik Ejsbøl

Rigtig nemt. Jeg fik det, jeg var ud efter og jeg kommer også igen, når jeg skal bruge mere.

Jesper & Hanne

Vi havde brug for hjælp til grammatik. Ikke fordi, at vi ikke selv kan, men vi havde ikke tid til det. Det var nemt!

Henrik Michael Jensen

Smart tænkt med enkle produkter og faste priser. Jeg kommer nok mest til at bruge det til stillingsopslag. Det fungerer perfekt. Tak.

Hans Peter

Det er rigtig smart at jeg bare skal finde den tekst jeg søger, udfylde lidt info og læne mig tilbage. Teksten kom hurtigt i indbakken. Smart!

Kom i gang

Vi hjælper dig i gang og spørger kun om det allervigtigste.

MasterClass → Skriv professionelle e-mails