← Alle blogindlæg

Har du overvejet at droppe teammødet?

Spilder I alt for megen tid på møder? Udebliver resultaterne og opfølgningen? Mød Slack og 4 andre alternativer til teammødet.

Hvis jeres møder er ustrukturerede, der bliver brugt for meget tid på at diskutere ligegyldige ting, og I går derfra med et resultat, der kunne have været klaret på mail, så er det måske på tide at droppe det fysiske møde.

Kommunikation og samarbejde er nøgleordene, når det handler om at koordinere og fordele arbejdsopgaver inden for virksomheden og i de enkelte teams. Men nogle møder er altså bare bedre og mere effektive end andre. Der findes utrolig mange virtuelle platforme, der giver dig og dit team mulighed for at arbejde sammen online og på en måde, der passer til lige jeres behov.

Her er nogle af de bedste apps, der kan minimere, hvis ikke helt erstatte, behovet for de mange teammøder:

Opret kanaler, der passer dig

Gennem enten kanaler eller grupper giver alle 5 platforme dig mulighed for at oprette så mange eller få kanaler, der passer til din virksomhed. Du kan oprette specifikke kanaler til de enkelte teams, og oftest kan du endda tilføje og fjerne kollegaer, som det er relevant eller irrelevant for.

På både Fleep, Slack og Workplace by Facebook er det særligt smart, at du ikke blot kan tilføje dine egne ansatte og kollegaer inden for virksomheden, men at du også kan tilføje både kunder og andre virksomheder eller samarbejdspartnere.

Tip: Få styr på dine teams ved at oprette virtuelle grupper, hvor du nemt kan kommunikere og holde styr på jeres projekter.

Del dit arbejde med andre

De fleste platforme har multifunktionelle værktøjer, der også gør det muligt for dig at dele dit arbejde med andre. Med en nem drag and drop-funktion kan du blandt andet tilføje PDF, video- eller billedfiler og få feedback på dit arbejde hurtigt og direkte inde på siderne.

Derudover giver nogle apps som Slack, Google Hangouts og Workplace by Facebook også mulighed for at lave tale- eller videokald, og med Slack kan du endda dele din skærm med andre.

Tip: Del dine filer hurtigt og effektivt med dine kollegaer og samarbejdspartnere.

Stay on track

Så er det slut med diverse lange afveje og sidespor. Flere online-platforme som fx Slack hjælper dig og dit team med at bevare overblikket. Under de forskellige kanaler, du laver, sørger samtaletråde nemlig for at holde samtalerne på rette spor.

Det betyder, at du får arbejdet mere effektivt og bruger din tid fornuftigt. Selvfølgelig kan det være hyggeligt at sidde til møde med dine kollegaer og snakke om, hvad I skal lave i sommerferien, men når møderne skal være effektive, kan en online-platform hjælpe dig med at holde fokus.

Tip: Brug din tid fornuftigt ved at holde samtalen på rette spor.

Tilføj værktøjer

Mange platforme giver dig mulighed for selv at skabe dit eget arbejdsrum med de funktioner, der passer lige netop dig og dine kollegaer. Det skyldes blandt andet, at du kan tilføje de værktøjer og apps, som du faktisk bruger i dit arbejde. Nogle har mere end 1000 apps at vælge imellem, så mon ikke dit favoritværktøj også er tilgængeligt?

På nogle af online-platformene er det muligt at tilkøbe sig diverse ekstra funktioner, men på langt de fleste er basisversionen gratis og indeholder oftest alle de vigtigste funktioner. Google Hangouts integrerer godt med andre Google-apps, mens Slack kan indgå med langt de fleste.

Tip: Skab dit perfekte virtuelle arbejdsrum ved at tilføje funktioner og værktøjer, der passer dig.

Læs mere om møder og tidsstyring her:

Tekstforfatning lige ved hånden

Med GoEdit er det blevet lettere end nogensinde for virksomheder at bestille tekstforfatning og korrekturlæsning uden gebyrer og minimumsbestilling og leveret hurtigt. Vi håber, at du vil elske os :-)

Vi stiller spørgsmålene. Du svarer.

Ja, det er faktisk så simpelt. Det er lige så nemt at få vores hjælp som at chatte med din kollega. Vi spørger dig fx om din målgruppe og tekstens formål.

Kundernes ord

Vi vil nødigt tage glæden ved at skrive fra dig, for tekster er en meget vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag. Men hvorfor skrive dem alle selv? Hvorfor mangle nogle? Hvorfor ikke undgå stave- og slåfejl? Eller hvad med at bruge tiden bedre? Hør, hvorfor vi er elsket ❤️

Niels Kofoed

Super smart. Det er bare så nemt og faktisk sjovt at bestille en ny tekst. I løbet af en dag havde jeg min tekst i min indbakke. Fedt!

Rasmus Jeppesen

Rigtig godt resultat og meget nemt.

Ole

Jeg var nok lidt skeptisk først. Kan man stole på en online platform? Men jeg kunne hurtigt mærke, at der var gode tekstforfattere i den anden ende. Jeg er meget tilfreds.

Hans-Jørgen B

Professionelt og enkelt. Jeg har fået hjælp til korrektur...

Annika Andersen

GoEdit er nok mit smarte trick til at få en god tekst når jeg simpelthen ikke selv orker det. Det er meget nemt og godt

Henrik Ejsbøl

Rigtig nemt. Jeg fik det, jeg var ud efter og jeg kommer også igen, når jeg skal bruge mere.

Jesper & Hanne

Vi havde brug for hjælp til grammatik. Ikke fordi, at vi ikke selv kan, men vi havde ikke tid til det. Det var nemt!

Henrik Michael Jensen

Smart tænkt med enkle produkter og faste priser. Jeg kommer nok mest til at bruge det til stillingsopslag. Det fungerer perfekt. Tak.

Hans Peter

Det er rigtig smart at jeg bare skal finde den tekst jeg søger, udfylde lidt info og læne mig tilbage. Teksten kom hurtigt i indbakken. Smart!

Kom i gang

Vi hjælper dig i gang og spørger kun om det allervigtigste.

MasterClass → Skriv professionelle e-mails