Remote workers - hvem er de, og hvorfor har du brug for dem?
Alle blogindlæg

Remote workers - hvem er de, og hvorfor har du brug for dem?

Vi giver dig et indblik i, hvad det egentlig vil sige, når en medarbejder er remote, og hvorfor det er relevant for dig og din arbejdsplads.

19.4.2021

Vi har været midt i en Corona-krise, som virkelig har fået fart på nye arbejdsformer. Termen remote workers er måske fremmed for dig, men ikke desto mindre er det en stor del af fremtidens arbejdsmarked (måske især efter krisen).

Hvad er remote workers?

Remote workers betyder direkte oversat bare fjernarbejdere - altså medarbejdere, der kan arbejde for din virksomhed på tværs af geografiske grænser. Du kan have en remote worker i Thailand, Australien, Bosnien eller Sønderborg, som løser dine arbejdsopgaver derfra.

Remote workers har frihed til selv at administrere deres arbejdsopgaver, de har ofte ikke brug for andet end deres computer og en tilgængelig wifi-forbindelse. Medarbejderne har altså ikke en fast arbejdsplads, de skal dukke op på hver dag, men udfører deres arbejdsopgaver, hvor de vil, og når de har muligheden.

Læs mere om tekstforfatning med GoEdit.

Tip: Undersøgelser viser, at remote workers ofte er mere engagerede og glade for deres arbejde. Det skyldes blandt andet den store personlige frihed, de får tildelt.

Hvad kan du sætte dem til?

Mange remote workers arbejder med blandt andet tekstforfatning, sociale medier eller online-markedsføring, men du bestemmer helt selv, hvad de skal lave. Du kan tage næsten et hvilket som helst job, hvor en medarbejder primært arbejder online, og overføre det til en remote worker.

Tip: Rigtig mange mennesker vil gerne arbejde remote, så der er en god chance for, at et jobopslag vil blive mødt af en strøm af entusiastiske, dygtige folk.

Hvad gør de for dig og din virksomhed?

Undersøgelser viser, at remote workers skaber mere produktivitet. Fleksibiliteten i deres arbejde skaber bedre vilkår for mere arbejdskraft. Man har ligefrem konkluderet, at remote workers er disponible for at arbejde næsten dobbelt så meget som en almindelig medarbejder i løbet af en uge.

Der er også penge at spare ved at ansætte remote workers - du behøver ikke ansætte en medarbejder, som du skal betale for at være hos jer fuld tid. I stedet kan du betale for de konkrete opgaver, du gerne vil have løst, når det er nødvendigt, at der er opgaver at løse.

Tip: Remote workers, der arbejder rundtomkring i verden, arbejder gerne i andre tidszoner end din.

Det giver altså en god mulighed for fleksibilitet og bedst mulig udnyttelse af tid. Eksempelvis vil det være muligt for dig at få løst en vigtig opgave i løbet af natten.

Sådan bruger du GoEdit til at uddelegere dine tekstopgaver

Har du brug for dem?

Hvis du har lyst til at spare penge, nyde godt af fleksible medarbejdere og arbejdstider og/eller gerne vil give dine medarbejdere mulighed for at administrere deres egne opgaver og frihed til at arbejde på deres egne præmisser, er remote workers et glimrende initiativ.

Tip: Remote workers bliver brugt i stigende grad, så at ansætte den slags medarbejdere sender et signal om, at din virksomhed er foran i forhold til udviklingen i erhvervssektoren.

Find flere hacks her:

Læs også