← Alle blogindlæg

Remote workers - hvem er de, og hvorfor har du brug for dem?

Vi giver dig et indblik i, hvad det egentlig vil sige, når en medarbejder er remote, og hvorfor det er relevant for dig og din arbejdsplads.

Termen remote workers er måske fremmed for dig, men ikke desto mindre er det en stor del af fremtidens arbejdsmarked.

Hvad er remote workers?

Remote workers betyder direkte oversat bare fjernarbejdere - altså medarbejdere, der kan arbejde for din virksomhed på tværs af geografiske grænser. Du kan have en remote worker i Thailand, Australien, Bosnien eller Sønderborg, som løser dine arbejdsopgaver derfra.

Remote workers har frihed til selv at administrere deres arbejdsopgaver, de har ofte ikke brug for andet end deres computer og en tilgængelig wifi-forbindelse. Medarbejderne har altså ikke en fast arbejdsplads, de skal dukke op på hver dag, men udfører deres arbejdsopgaver, hvor de vil, og når de har muligheden.

Tip: Undersøgelser viser, at remote workers ofte er mere engagerede og glade for deres arbejde. Det skyldes blandt andet den store personlige frihed, de får tildelt.

Hvad kan du sætte dem til?

Mange remote workers arbejder med blandt andet tekstforfatning, sociale medier eller online-markedsføring, men du bestemmer helt selv, hvad de skal lave. Du kan tage næsten et hvilket som helst job, hvor en medarbejder primært arbejder online, og overføre det til en remote worker.

Tip: Rigtig mange mennesker vil gerne arbejde remote, så der er en god chance for, at et jobopslag vil blive mødt af en strøm af entusiastiske, dygtige folk.

Hvad gør de for dig og din virksomhed?

Undersøgelser viser, at remote workers skaber mere produktivitet. Fleksibiliteten i deres arbejde skaber bedre vilkår for mere arbejdskraft. Man har ligefrem konkluderet, at remote workers er disponible for at arbejde næsten dobbelt så meget som en almindelig medarbejder i løbet af en uge.

Der er også penge at spare ved at ansætte remote workers - du behøver ikke ansætte en medarbejder, som du skal betale for at være hos jer fuld tid. I stedet kan du betale for de konkrete opgaver, du gerne vil have løst, når det er nødvendigt, at der er opgaver at løse.

Tip: Remote workers, der arbejder rundtomkring i verden, arbejder gerne i andre tidszoner end din.

Det giver altså en god mulighed for fleksibilitet og bedst mulig udnyttelse af tid. Eksempelvis vil det være muligt for dig at få løst en vigtig opgave i løbet af natten.

Har du brug for dem?

Hvis du har lyst til at spare penge, nyde godt af fleksible medarbejdere og arbejdstider og/eller gerne vil give dine medarbejdere mulighed for at administrere deres egne opgaver og frihed til at arbejde på deres egne præmisser, er remote workers et glimrende initiativ.

Tip: Remote workers bliver brugt i stigende grad, så at ansætte den slags medarbejdere sender et signal om, at din virksomhed er foran i forhold til udviklingen i erhvervssektoren.

Find flere hacks her:

Tekstforfatning lige ved hånden

Med GoEdit er det blevet lettere end nogensinde for virksomheder at bestille tekstforfatning og korrekturlæsning uden gebyrer og minimumsbestilling og leveret hurtigt. Vi håber, at du vil elske os :-)

Vi stiller spørgsmålene. Du svarer.

Ja, det er faktisk så simpelt. Det er lige så nemt at få vores hjælp som at chatte med din kollega. Vi spørger dig fx om din målgruppe og tekstens formål.

Kundernes ord

Vi vil nødigt tage glæden ved at skrive fra dig, for tekster er en meget vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag. Men hvorfor skrive dem alle selv? Hvorfor mangle nogle? Hvorfor ikke undgå stave- og slåfejl? Eller hvad med at bruge tiden bedre? Hør, hvorfor vi er elsket ❤️

Niels Kofoed

Super smart. Det er bare så nemt og faktisk sjovt at bestille en ny tekst. I løbet af en dag havde jeg min tekst i min indbakke. Fedt!

Rasmus Jeppesen

Rigtig godt resultat og meget nemt.

Ole

Jeg var nok lidt skeptisk først. Kan man stole på en online platform? Men jeg kunne hurtigt mærke, at der var gode tekstforfattere i den anden ende. Jeg er meget tilfreds.

Hans-Jørgen B

Professionelt og enkelt. Jeg har fået hjælp til korrektur...

Annika Andersen

GoEdit er nok mit smarte trick til at få en god tekst når jeg simpelthen ikke selv orker det. Det er meget nemt og godt

Henrik Ejsbøl

Rigtig nemt. Jeg fik det, jeg var ud efter og jeg kommer også igen, når jeg skal bruge mere.

Jesper & Hanne

Vi havde brug for hjælp til grammatik. Ikke fordi, at vi ikke selv kan, men vi havde ikke tid til det. Det var nemt!

Henrik Michael Jensen

Smart tænkt med enkle produkter og faste priser. Jeg kommer nok mest til at bruge det til stillingsopslag. Det fungerer perfekt. Tak.

Hans Peter

Det er rigtig smart at jeg bare skal finde den tekst jeg søger, udfylde lidt info og læne mig tilbage. Teksten kom hurtigt i indbakken. Smart!

Kom i gang

Vi hjælper dig i gang og spørger kun om det allervigtigste.

MasterClass → Skriv professionelle e-mails